Allt händer för att annat ska kunna ta plats.


Badhuset

Imorgon ska jag och Sandra till badhuset. Vi ska vara duktiga och simma en sväng. Behöver komma igång med träningen igen. Min rumpa börjar hänga känner jag. :P Sen blir det väl lite bubbel och bastu med. Koppla av. Det behöver jag nu. Har inte varit på badhuset på evigheters evighet. Sist var med klassen när vi skulle hämta dockan på botten. Så nu ska jag gå och måla tånaglarna och packa väskan. Ha det jättebra.


Everything that I am

Is this my past here before me
Is this my story unfolding?
It's all here to discover
Everything that I am
Can this be what I've been seeking?
All my life I've been waiting for this
And now these memories
Will they make me see more?

I want to know where I belong
I want to know where I came from
I want to know the reason why I'm here
The way I am
Feeling the things I feel

Is this my family?
Can it really be them that I see?
My father and mother
And in their arms can it really be me
All these emotions
I can barely control
Cause the family I had
Is not the family I know

Ooh and I got to know where I belong
I got to know where I came from
I got to know the reason why I'm here
The way I am
Feeling the things I feel

These spirits calling me
Familiar voices haunting
Disappearing taunting me
This is the choice I must make

Cause I know where I belong
I know where I, I came from
I know the reason why
I must decide
And leave here
The man I am inside

The future is clear for me to see
To be the man I'm meant to be
Like my father with my head high
Standing tall
And proud of all
That I am

I'm a man
image260

http://www.youtube.com/watch?v=2J5ZLjY31dw&feature=related

Nu va det klippt!

Hej. Nu är jag tillbaka igen efter en tids frånvaro från bloggandet..

Idag var bror min, zara och ängla hos oss och åt middag. Bakpotatis. Det är gott. Efter vi ätit fick jag en överraskning av emil: En fråga om jag kunde klippa honom! Och detta är, mina damer och herrar, första gången jag har klippt min bror. Efter snart 3 år i branschen fick jag äntligen lov att sätta saxen i hans väääldigt långa hår. :)

Betyg av emil:
Ja då kan man ju klippa sig hos dig fler gånger. :)
Betyg av zara: Man är som nykär igen! :D haha.

FÖRE                                                                              EFTER
image290                            image291

Nån skillnad? :P

Snark

Idag har jag sovit sjukt länge. Direkt när jag kom hem somnade jag. Alltså vid 11. Får alltid huvudvärk efter att ha varit på teatern. Fast man inte själv är med så är det ganska påfrestande, särskilt efter en dags praktik först oxå. :P Jag vaknade vid halv 11 i morse och gick upp och käkade frukost. Sedan gick jag och la mig igen och vaknade vid 15. Så jag har ju sovit 14-15 timmar! Haha. :P


Premiär ikväll!!

Igår var det smygpremiär med Tarzan. Helt sjukt bra är det. De är såå duktiga. Allt gick bra förutom att emil fastnade med peruken i säkerhetslinan när han skulle rädda jane från en jättespindel, så vi fick hämta saxen och klippa av..! Usch va nervöst men det löste sig bra, de spelade vidare och såg glada ut. Och publiken de förstår att sånt kan hända. Det blev stående ovationer ändå ju :)

Ikväll är det PREMIÄR!!! Ska snart börja göra mig i ordning, äta och åka in där. Är ju med bakom och hjälper till med blixtlåsar, löshår och grejer.. Jättekul att få se hur det går till bakom. :) Det är så underbar musik oxå som man får lyssna på. Man kan oxå få det lite från sidan, eller framifrån om man tittar på tvn som är högst upp i teatern. Men det är inte samma sak som att se det när man sitter i salongen. Det är en helt annan sak. Då kan man slappna av oxå och bara njuta. Nästa söndag ska jag få sitta där och titta. Längtar så otroligt mycket. Ska bli jättekul. Måste fixa en biljett till, till lite senare med. Det ångrade jag i Aida att jag inte gjorde. Man upptäcker ju hela tiden nya saker, för det händer så mycket på scen hela tiden. Ah jag längtar!!



På alla hjärtans dag fick jag en ros av Malin i min klass. Hon är go. Puss på dig! :)

Ha en trevlig lördag!

Hjälp!

Fick nyss hjärtat i halsgropen när nisse bankade på fönstret. Att han alltid ska skrämmas så. Och nu säger han att vi ska glo på fotboll med... kul... och jag som bad mamma att spela in lost, då kan jag ju titta på det medans han tittar på fotboll.. :P haha. Han e söt.


Föntest

Idag: Har vi haft föntest. Volym och vågor. Gick bra. Mvg på volymen och vg på vågorna (minus för att jag hade för skarpa kanter.) Men det känns bra :)

Nu: Vi har varit och ätit precis. Och nu ska vi bränna ut filmen från visningen till alla modeller. Är det nån annan som vill köpa den kostar den 100 kr. :D haha.

Senare: Ska klippa Stoffe. Sen ska jag hem till nisse och mysa. :)

Pussokram!


Så typiskt

Hade först historia i en timme, sen hade jag håltimme i en och en halv timme. Och sen fick jag håltimme i 2 timmar till för läraren va hemma med sjuka barn. Suck. :P

Nu ska jag ge annie lite mat, sen ska jag skriva loggbok (håller fortfarande på med att skriva om visningen) och sen ska jag göra lite engelska med. Kanske om jag hinner lite historia med.

Kl 9 är det Gynning. Det vill man inte missa. Jag gillar henne. :)


Djupa funderingar

Sitter och har håltimme nu och funderar på ifall jag ska visa mig lite duktig och ställa mig och göra lite vågor i salongen... Jag funderar oxå på vilken dag det är man ska äta semlor. Inte för att man inte kan äta det när som helst men.. Är det fettisdagen eller är det fastlagssöndagen? Eller är det båda? Och när är det då isåfall? Hm.. Semlor är gott. Men det ska inte vara för mycket grädde. Det växer i munnen. Mandelmassa ska det va. 
Bild:Semlor.jpg


Jag klarade gesällteorin igår!! :D

Jajjemensan! Fan vad jag e glad! :D
Så sjukt skönt! Nu har man bara den praktiska biten kvar.. :P


Jag vill ha lila leggings

  

friends

Jag tycker att friends reklamer som går på tv är så bra. Den nyaste är den där en söt liten kille kommer hem från skolan och plockar upp en massa fula ord från sin ryggsäck och slänger dem under sängen. Men sen en dag kommer han hem och plockar upp ett "hej" och sätter det på skrivbordet. Jag tycker den är så fin. Man blir så berörd av dem tycker jag. 
 
Här kan ni kolla in de andra reklamfilmerna som varit.


Halsfluss

Jahopp så då har man dragit på sig halsfluss. Den diagnosen fick jag efter att ha suttit på akuten en lördagseftermiddag i 2.5 timmar utan att kunna svälja. Efter det kunde inte nisse komma såklart som vi bestämt eftersom han inte vill bli sjuk till premiären på lördag. Typiskt. Så jag fick ligga hemma själv och glo på melodifestivalen.. Idag känns det bättre iallafall.

Fredagen var en rolig utekväll med Lotte och Erika! Roliga töser de två. :)

Nu ska jag fortsätta plugga till gesällen imorn.. saker som permanentvätskans innehåll o hårets uppbyggnad... superkul.... verkligen....!

Fler bilder från 4 seasons!

På Malins facebook finns fler bilder! Till o med Backstage-bilder! :D

http://www.facebook.com/album.php?aid=38849&page=1&id=730711152

Äntligen internet!

Jo det är sant! Nu har vi fått internet! Och här kommer oxå lite bilder som jag lovat! :D


5 öre

Idag hade vi 2 prov. Usch. Gick inte bra. På måndag har vi Gesällprov, teoretiskt. Sjukt nervöst. Kommer råplugga i helgen. I alla frisörböcker vi haft, och i alla anteckningar jag kan hitta.. usch..

Sitter i skolan och funderar på ifall jag ska träna eller inte. Känner mig verkligen inte motiverad för 5 öre.. Typiskt. Ingen träningspartner har jag lyckats dra med mig heller..  

En underbar dag!

Onsdagen var underbar!!! Jag är så stolt över mig, Malin och Jessica. Vi gjorde det! Jag är oxå så otroligt stolt över alla modeller. Ni är underbara! Ni var superduktiga! Allting var perfekt. Det kunde inte ha blivit mer lyckat måste jag säga. :) Blir så rörd när jag tänker på det. Det var en helt underbar dag. Så jäkla rolig! Vilken go stämning det va hela dagen igenom. Och utekvällen blev oxå hur lyckad som helst. Efteråt känns det jättetomt... Kommer sakna detta. Tur att vi har en massa bilder från det att njuta av. Ska lägga upp några när vi får internet hemma.. Tack alla människor som kom och tittade! :)

Jo, jag har faktiskt en anledning till varför jag inte bloggat på så länge.. Vi har ju flyttat nu och är än så länge utan internet... Det är dött.

För de som undrar hur det är i det nya huset så är det helt ok. Det är stökigt som tusan och fast man städar så ser det inte bättre ut. Man bara flyttar runt sakerna lixom.. Det är gött med bussarna. De går ganska ofta och man kan sova längre på morgonen. Här om dagen tänkte jag dock att om jag åker in senare varje dag kommer jag sakna klassen att sitta o snicksnacka med innan lektionen börjar som jag var "tvungen" till innan, så kanske ska jag åka in tidigare iallfall? Men så lär det väl aldrig bli så trött som man är varje morgon....

I morse halkade jag med cyklen. Sen missade jag bussen. Så kan det gå... 


RSS 2.0