Skattjakten!

Tusan va roligt vi hade igår! Helt sjukt! Vi började med att göra vid oss på skolan. Hälften av oss som fjärilar och laget jag var med i var möhippor. Ja, vi hade alltså möhippetema. :) Vi blev riktigt missmatchande snygga! :D Sedan drog vi ut på stan och käkade på pastavagnen. Efter det drog vi ner i Tivoliparken där det va skattjakt på gång! Det var en sån otroligt härlig stämning så det går inte att förstå det om man inte är eller har varit student själv. Alla va så glada och dansade och sjöng med sina tokiga utstyrslar! Vi hittade väl ett par saker på den där lappen typ en rakad kille, ett sugmärke (lotte gjorde ett på mig :P ) en ryggtatuering.. sedan gjorde vi en mänsklig pyramid och lite sånt. :P Ah det va såå roligt! Sedan dansade vi för fulla muggar! Jag tappade både min slöja och strumpeband och när jag gick därifrån var jag helt svart på ena sidan av ansiktet. :P  Tusan va roligt jag hade! Så härligt att få va med klassen så där. :)

Sedan drog vi hem till Jessica och jag somnade direkt. :P Vaknade och tog sedan en välbehövlig dusch. Sedan käkade vi pizza och gjorde oss i ordning. Därefter stack vi hem till Madde på förfest där vi träffade några andra klassisar. Ja, bara några, en del hade inte pallat trycket. :P Sedan drog vi vidare till Banken där vi fick stå i kö i typ 45 min så mycket folk där va! Men tusan va kul vi hade när vi väl kom in så det va det värt! :) Vi dansade en massa och träffade folk och dansade ännu mer. :) Sedan tog jag och Malin taxi hem till Jessica och sov ända till halv 1 idag. gött. :)


Bilder kommer nog så småningom... :)


Klasskväll

Har precis kommit hem med sista bussen och sen cykel från glashyttan. Middagen med klassen var supertrevlig! Därefter gick vi till tivoliparken och trevligade vidare. :) Lite senare kom golfarna och lekte lite med oss. :) Hade en jätterolig kväll med mycket skratt. :)

Blodgivningen gick bra idag! Va lite nervös men det gick bra så länge jag inte tänkte på allt blod som skulle ha sprutat om man den där feta nålen skulle slitas loss. :P heh.. Men det känns bra nu när man har gjort det! :)

Nu ska jag gå och packa väskan inför imorgon. :) Skattjakt och grejer. Det ska bli kul! :)


Balklänningen

Ikväll har jag varit och provat min balklänning för första gången. :) Åh, den va så fin! Och den kommer bli precis så som jag vill ha den. :) Lagom enkel. Längtar till lördag när jag ska prova den igen. :) Vill inte lägga upp bilder förrän den är helt färdig. :) hii.

10 dagar kvar!

Åh nu är det inte långt kvar! Idag städade vi igenom våra vagnar. Kontrollerade att alla kammar och borstar fanns där. Såklart hade jag gjort av med min finishkam.. så nu måste jag till frisörtjänst och köpa en ny... jag är expert på att förlägga mina kammar, men oxå på att lägga beslag på clips.. :P haha.

Vi putsade och tvättade och hade oss.. rensade ut våra skåp och ställde in våra fria klippningar i dockrummet. En märklig känsla! Nu gör vi allt detta för sista gången! Helt sjukt faktiskt. Jag vet jag har sagt det förut men det är så jävla sant, jag kommer sakna min klass!!

Vi letade lite saker på stan till skattjakten idag som är på onsdag. Det ska bli väldans roligt! :)

Imorgonkväll ska vi ut och äta middag på Lilla Tavernan, vi i klassen. Det ska bli så mysigt. Sen om vädret är fint ska vi ner och sätta oss i parken efteråt och mysa. Det ska bli så kul! :)

Imorgon på dagen ska jag och Lotte ge bloood för första gången!! Usch e lite nervös faktiskt! :S Men det är skönt att ha Lotte med sig. Det kommer kännas skönt efteråt. Man gör det för en bra sak. Har velat det så länge nu och äntligen har jag tagit tag i det. Men visst det såg lite läskigt ut där de satt med slangar o grejer.. :S

Familjedag

En trevlig söndagseftermiddag har jag haft idag med min familj. Mamma, pappa, emil, zara, ängla, morfar och elsy. Vi åt god mat på pråmen och sedan lite tårta hemma hos oss. Härligt väder har det varit och riktigt mysigt. :)

Igårkväll kom Ängla till oss för att sova här.  Det va mysigt. Vi tittade på esc och sedan kröp vi ner i farmors säng och så läste jag skönheten och odjuret för henne och lite ur pettson och findus får julbesök. :) Hon är så go. <3

tårta i rumpan!

Igår va en riktigt trevlig kväll. Först grillade vi på stranden för att fira Saras födelsedag. :) Det allra bästa va när Kicki skulle fly elden och hon satte sig på tårtan! :D haha! som tur va satte hon sig på sin egen tallrik annars hade vi då inte fått nån tårta. :P Så sen gick vi hem till elin och kicki fick låna byxor. Sedan drog vi in till grand. Träffade trevligt folk och hade roligt. :)

Idag har jag jobbat på hm. Fick vara på kosmetik idag eftersom zara varit ledig. Tyckte det va riktigt kul på kosmetik faktiskt. Riktigt mycket folk va på stan idag! Det hjälpte knappt att man städade för 10 min senare låg det ändå en massa diadem och tofsar och en massa annat smått på golvet :P Men men. jag har haft en trevlig dag. Men nu är jag sjukt trött så nu ska jag gå och vila lite på soffan.. kanske slumra till en sväng.. ikväll blir det esc. Heja sverige!

försvunnet studentpass!

Mitt studentpass är borta!!! Upptäckte det för några timmar sedan.. men det kan ha varit försvunnet sedan togapartyt för nån månad sen då jag tror jag hade det sist... ah så jäkla typiskt.. nu kommer jag säkert få betala 500 spänn för ett nytt.. och jag måste ha det till på onsdag då det är skattjakt..nån som hittar det kan ni ju höra av er men det känns ju inte så troligt.... :(

Choklad på jordgubben

Ah det känns bra nu! Har gjort kompletteringarna för religionen och kommit på en ganska bra grej att snacka om för att förklara min livsåskådning inför klassen imorn.. jag har bestämt mig för att jag är nöjd med vg i svenska. den uppgiften jag isf skulle göra fick mig att slå huvudet i tangentbordet så.. där bestämde jag mig. Så nu har jag bara lite kompletteringar kvar i företagsekonomin tsm med jessica och så ska jag läsa ut engelskaboken.. det fixar jag lätt! Kanske hinner jag tom se lost? det hade varit som choklad på jordgubben. :)

Idag va en slapp dag i skolan. Vi satt och snackade i klassen med Per om alla 3 åren.. Då förstod man hur fort det har gått! Det va ju inte alls länge sen vi lärde känna varandra! Men ändå känns det som vi kännt varandra hela livet på nåt sätt... fy bubblan vad jag kommer böla på studenten. :P Kommer sakna klassen så fruktansvärt mycket.. Vi har alltid haft sån bra gemenskap.. mm de har kännts som en familj faktiskt.. man är ju nästan mer med dem än med ens riktiga familj.. :P Sen så fick vi oxå öppna våra kuvert med de små lapparna med positiva ord som alla i klassen skrev om en i ettan. det va trevligt. :) 




Varför?!

Varför allt plugg sista veckan?! Betygen ska sättas på fredag och allt kommer nu på slutet och jag verkligen pallar inte! Har inte motivation för 5 öre asså! Ska läsa en engelskabok, komplettera (bara det ordet får en att slå huvudet i bordet) min livsåskådning (det ordet = slå huvudet i bordet för andra gången) sen ska jag komplettera företagsekonomin, förbereda ett muntligt föredrag till på torsdag och sen göra en jäkla litteraturuppgift i svenska för att kunna höja mig. Sånt pallar man inte! Kommer nog skita i det faktiskt.. ganska nöjd med vg faktiskt. egentligen. men visst känner man press när man har chansen?! sen har jag en modell att ta igen men det känns ju med ganska kört.. finns inte tid asså!

För övrigt känner jag att jag trivs. Sov hos bror o co igår. Klippte och slingade en vän till dem som fått en liten bebis som va hur söt som helst. :) Tänk att man kan ha så små fötter! Toppade oxå till zara lite. Till och med änglas lugg fick jag lov att klippa! :) God mat fick jag oxå där. Man får passa på att äta när man får mat för man vet inte när man får mat nästa gång när man bor hemma själv.. ah det brukar inte va så illa men det brukar bli typ några fiskpinnar och pasta.. :P (det brukar lotta skratta åt mig för..) men idag va jag faktiskt duktig och gjorde grekisk sallad med vitlöksbröd. gott som bara den! :) det är nämligen så att vi inte har nån spis/ugn. vi har gjort om lite i köket och den nya spisen gick inte att koppla in.. :)

nej nu måste jag duscha innan scrubs börjar 23.05

Imorgon blir den värsta dagen på hela terminen.................................

Natti natti!

snabbis

okej en kort uppdatering.. vad har hänt på sistone?

I fredags kom vi 2a i fotbollturneringsfinalen! Ska få medalj imorn.. :) stack efter 2 vunna matcher. hade superkul! sträckte dock låren igen..

efter att ha tagit tåget stack jag o haris ut till önne och såg när sofie sprang ut. :) Härlig stämning med bra väder. Trevlig studentfest hemma hos oskar pojkvännen hade hon och sedan förfest hemma hos sofie som ledde till utgång till grand. :)

i lördags jobbade jag på hm och sedan va jag bara hemma och tittade på lasse stefanz dokumentären. :D höll på att garva ihjäl mig där några gånger. :D

igår tränade jag med sandra och stod och snackade närmare en halvtimme efter.. om allt vi 2 får vara med om i tillsammans.. det e en del grejer det.. :P

igår åkte oxå mina päron till spanien för att tömma vår lägenhet vi har där nere.. lite tradigt tycker jag. jag trivs så bra där.. men man kan ju fortfarande åka dit.. har ju varit där nästan varje sommar i mitt liv så man har en del minnen därifrån.. :)

så ja.. nu bor jag själv i några dagar.. och ingen annie har jag heller som sällskap längre ju.. men idag ska jag iallafall åka till bror, zara o ängla och sova där. :) De är då snälla och tänker på lilla mig.. :)


Ha det gottis! :D


Hej!

Imorgon är det dax för fotbollsturneringen i Malmö! Ska bli så in i nordens roligt. :) Får dock gå upp en timme tidigare än vanligt. men får väl sova i bilen. Det blir en lång och hård dag! Ska va med på 2 matcher sen sviker jag laget och drar till Önnestad och möter Sofie när hon springer ut. :) Sen blir det studentfest och avsluta dagen ska vi göra med utgång såklart. Hoppas på grand! :) hihi!

Ha det fint.

Stockholm!

Stockholmsresan i helgen va underbar. Härligt väder hade vi och jag njöt för fulla muggar. :) En massa galna bilder och lite mer fakta om vad vi hittade på finns på http://sigfritts.bilddagboken.se/p/main.html. (KLICKA PÅ DEN 8 MAJ) Det är absolut värt att titta på lovar! :)


varför...

Hur kunde det gå så fort.. Från det att vi tog dig till veterinären till nu känns så overkligt.. Tänk att det var så illa med dig.. Aldrig trodde jag att du led.. att du hade ont.. Jag kan inte förstå det.. Du som var så glad och pigg. Du visade inte att du hade ont. Tänk allt du fick gå igenom.. min lilla annie.. alla operationer.. du var så modig. Du var så liten men stark. Jag ville så gärna ta dig med mig hem idag. Att du skulle sitta i mitt knä och vända dig om som du alltid brukade när vi åkte bil och försöka slicka mig i ansiktet.. Jag lovar att jag inte hade brytt mig om din andedräkt...  Inte denna gången... Men du låg där så stilla, där på bordet.. Alldeles stilla.. Dina tassar var så kalla.. Din päls var så mjuk.. Du var så fin.. Jag ville inte lämna dig där.. Jag ville inte det. Jag ville ha dig med mig hem. Och sen skulle vi gå ner till havet och springa som du älskade så.


<3

Du har rest till en värld
långt bort, men ändå så nära
där en ängel ska finnas hos dig,
var inte rädd.
En plats där tiden står still
där du kan leka hur länge du vill
för där godheten rår
är du trygg och varm.



...

Ibland önskar man att när man vaknar upp så ska allt vara som vanligt igen.

jag älskar dig

Nu har annie fått somna in. Nu finns hon inte mer. Min lilla vovve. Operationerna blev för påfrestande för henne. Efter att ha tagit bort den ena njuren kunde de inte få den andra att fungera.. Hon var för svag. Hon hade ont. Kan knappt förstå det. Det kommer bli så tomt utan henne. Så tomt. Jag fick inte ens säga hejdå till henne och säga att jag älskar henne. Hon kommer för alltid finnas inom mig.

sträckning

Så typiskt.. sträckte mitt högra lår på träningen idag.. Dum som man är så ska man såklart ändå fortsätta och försöka men det gjorde ju bara ondare och ondare.. när de sedan skulle skotta hoppade jag av..  fick på is och linda.. känns trisst.. och vi som ska till sthlm imorgon och säkerligen gå en massa.. hoppas verkligen det är bättre imorgon. ska smörja in det med tigerbalsam sen.. Det luktar så gott. :)


Nu ska jag gå och packa väskan! :D


annie

Min vovve är sjuk.. För inte så länge sedan tog vi henne till en veterinär eftersom vi tyckte att hon stod och kissade väldigt länge. Det visade sig att hon hade ont eftersom hon hade sten i blåsan. Sen dess har hon ätit tabletter. Igår var mamma o pappa med henne på Hbgs djursjukhus där hon opererades. De tog bort nåt som inte skulle vara där som var en tumörliknande sak.. När de kom hem med henne igårkväll va hon helt slut det lilla livet.. Va hemskt att se henne så.. Hon bara hängde med huvudet och hade ont.. Sedan la vi henne på hennes kudde där hon sjönk ihop i en hög o gnydde.. :( Idag har de åkt tillbaka med henne så hon skulle få dropp och så skulle de undersöka om det va en farlig tumör eller inte... annie är snart 9 år nu.. fattar inte hur tiden kan ha gått så fort.. känns inte alls länge sedan hon va valp... min lilla vovve..


07.23

Imorgon åker vi!!! 07.23 går tåget!! :D :D Åh det ska bli så roligt! Vi har suttit på lektionen nu och snackat om vad som händer där och sånt. aaaaah! :D hahaha.

Malmö

Gårdagen i Malmö var hur trevlig som helst. :) Vi hittade båda var sin studentklänning. :) Min va dock en storlek för stor men butiksbiträdet ringde till deras butik i lund och bad dem hänga undan en till mig. (Det är service det!) Sedan när Lotte åkte hem hoppade jag av i lund och bytte klänningen. Åkte ut en snabb sväng till nova med. Bussen tillbaka var sen och efter att ha sprungit ända från där bussen stannade till tåget så stängdes dörrarna mitt framför ansiktet på mig! Så jobbigt! :D Men tåget till h-holm gick efter en halvtimme sedan fanns där ett tåg till krstd som passade därifrån.. :) Så jag hann till salongen där jag ble vidgjord i håret. La i botten och gjorde lite slingor. Gött. Efter det stack jag hem till sofie där jag gjorde en silverschampokur på henne. :P



Imorgon är det fotbollsträning igen! Jäkla tur att träningsvärken försvunnit nu. :P Men jag lär väl inte kunna gå normalt uppe i sthlm sen. Aaah!! Vi ska till sthlm i övermorgon!!! :D Fasen va jag längtar asså! Det ska bli så in i norden roligt! :D

 

Typiskt

Muah! Jag hatar beslutsångest och jag hatar när man måste välja! Nästa fredag är då vi ska spela fotbollsturneringen i Malmö. Detta visade sig vara samma dag som sofie tar studenten............ så typiskt.......  vi kom iallfall fram till att jag kan vara med de 2 första matcherna och sen kan jag bli skjutsad till tåget och hinna till hon springer ut 14.30.. men grejen är den att om det sedan skulle gå bra i matchen efter går vi till final... och skulle jag bestämma mig för att fortsätta så missar jag när hon springer ut och kan bara (bara och bara???) vara med på festen..... ah jag blir så ledsen. :( Missa när min vän springer ut eller missa en fotbollsfinal kanske som jag aldrig har varit med om förut... det är mitt dilemma...  

Ängel

Idag har Ängla varit hos oss. Vi käkade korv och myste i solen. :)

image407

Malmötripp

Imorgon blir mysdag med Lotte i Malmö! Är totalt ledig från skolan imorgon! GÖTT! Så jag och Lotto ska åka tåget till Malmö (tidigt tyvärr) och stödja varandra i studentklänningsletandet. Jaa jag köpte en men den vill jag inte ha längre.. :P Sen blir det kanske en liten tur till nova med. När jag kommit tillbax till krstd ska jag göra vid håret på salongen! (dra på trissor! ) Ska bli så skönt o fixa utväxten. Har funderat på lite slingor med.. Hm.. börjar bli sugen på att bli blondin igen.. för jag skulle vilja handla så mycket färgglada kläder nu till sommaren vilket är lite knepigt när man är rötott.. :)

image406

Soool

Ah vilket härligt väder vi har idag! Helt otroligt! Sitter med datorn ute på altanen och njuter för fulla muggar. :) Ska nog ta och läsa lite tidningar och kanske börja på den där engelskaboken vi måste ha läst ut. Det är den tredje boken jag har lånat om för de andra varit för tråkiga så denna får jag väl ta och läsa ut. Har oftast inte tid att läsa böcker längre heller och när jag väl har det då är det annat jag vill göra istället.. förut läste jag jättemycket böcker. Det är synd man har slutat med det faktiskt.. ja men var sak har sin tid.

Helt slut i armarna är jag nu. Har masserat friidrottarna idag. Massor ben där man måste gå ner ordentligt i musklerna. Men lite extra cash i fickan är aldrig fel. :)

Tjohoo!

Tjohoo! Vi hittade ett mönster! Och det känns bra. Åh ja det känns bra! :D Ah jag är så glad idag! :) Detta kommer bli en bra dag. Hejsvej!


Mönsterfix

Då va man visst inne på sin tredje dag med träningsvärk! haha helt otroligt.. undrar hur det ska gå att dansa ikväll.. men med lite saft i kroppen ska det väl gå.. :P Längtar!

Nu ska jag snart åka till Gittes och träffa min sömmerska. Hon som ska sy min balklänning. Vi hade sån otur så att det mönstret vi skulle beställa hade utgått! Så idag ska vi försöka hitta nåt liknanade. Det ska nog gå bra. Sofie är duktig. Sen ska vi bara beställa tyg och sen är det bara att köra på! Tiden börjar bli knapp känns det som men jag får lita på Sofie som säger att det är lugnt hela tiden. :) Bara att sen ska man fixa skor och andra atteraljer..

Ha en go dag mina vänner!

Jessica 19 år :)

Hej. Ikväll har jag och hampe firat jessicas födelsedag. :) Först körde vi bowling, jessica vann. Jo, vi lät henne vinna såklart eftersom det va hennes födelsedag ;)  vad gör man inte lixom.. hehe. Sedan körde vi in till stan igen och käkade på Peking. Förstår inte varför man får så mycket mat. Får så dåligt samvete när man lämnar kvar så mycket på tallriken.. Men gott va det! :) En mycket trevlig kväll har det varit och jag hoppas jessica är nöjd med sin födelsedag. :)

Imorgon ska vi fira henne ännu mer. :P Då blir det middag hos jessica, presentutdelning och sedan utgång till T-baren! Ska bli superkul. :)

En vecka kvar!

Om en vecka sitter jag på tåget till ESTOCOLMO! Klassen fick ju i julklapp av våra snääääälla lärare en klassresa till huvudstaden! För att vi är en så go klass! :D (hehe, förra treorna fick inte åka nånstans för de hade sånna intriger i sin klass men vi har fått åka till både köpenhamn och stockholm. :P ) Ååååh jag längtar så otroligt mycket! Det ska bli så jäkla kul! Så ska vi gå på visning och äta fin mat på grrönan. :P  och sedan ska hela klassen åka fritt fall. haha kanske. det hade varit coolt. :P Shoppa ska vi förstås oxå hinna med! Sedan är det fest på tåget hem på fredagen och sen blir det utgång till grand när vi kommer hem! :D Åh, det ska bli såå kul! :) Längtar!

Huvudbild

Ont!

Oj vilken träningsvärk jag har idag! I hela kroppen! Helt sjukt. Kunde knappt vända mig i sängen i morse. :P Gött!

Valborgen igår blev en trevlig kväll. Började med att jag och Sara åkte till täppet och grillade med Vicky och hennes kompisar. Sedan drog vi in till stan en sväng och kollade läget. :) Hoppas ni andra oxå hade bra valborgar. :)

Idag ska jag röja på mitt rum! Det har legat en stör hög på golvet ända sen vi flyttade hit med lådor, kläder, påsar, böcker.. Och hela tiden har jag vetat att det ska ner i källaren. Jag har bara inte fått loss tummen än. Men idag blir det andra bullar. Dessutom ska jag börja på fördjupningsarbetet i engelska tänkte jag. På hugget idag känner jag!

RSS 2.0