usch..

I fredags hade jag en liten överraskning till min Jonte. :) Oj va han har funderat över detta! Haha.. Jag bjöd iallafall honom på Batra & Robin i Bromölla. (Batra är jontes favorit :) ) Vi åkte dit med Lotte och Alexander. Riktigt bra va det! Över förväntan faktiskt. Hade ont i kinderna efter föreställningen.. :P

Rent i söndags va oxå hur bra som helst. Så otroligt bra. Vilken känsla... Jag blir så tagen och berörd av den..

Idag ska jag färga zara och sen öva på sara (uppsättning) sen klippa saras mamma.. Imorgon är det jobb sen klippa jontes kompis macke.. Torsdag ska jag öva kort festfrisyr på lotte. Sen har jag tusen andra grejer som hänger över mig som ett tungt täcke.. Känns riktigt jobbigt nu faktiskt. Jag kommer börja jobba mycket mer nu än vad jag har gjort hittills. Så jag vet tusan hur jag ska få ihop allt. Det finns så mycket som jag vill och bör göra men som jag inte har tid till. Och får jag tid har jag knappt nån ork. Jag är trött jämt, även om jag är ledig och har sovit ut.. Jag känner att jag räcker inte till för min pojkvän och mina vänner... Jag känner inte igen mig själv. Jag har tusen saker att tänka på, grubblare som man är. Planera, få ihop, inte glömma bort.. Ta tag i det och fixa det.. Träningskortet va bortkastade pengar och då får jag ångest för det med.. Jag hoppas det blir bättre snart... För så här orkar jag inte må hur länge som helst... Det är iallafall gesällen som tynger mig mest.. Ska bli så skönt när den är över.. Även om jag inte skulle klara alla moment nu i maj så har jag iallafall kommit en bit på vägen... Jag vet att jag inte är den enda som stressar ihjäl så det är inte lönt jag tycker synd om mig själv.. Men man kan väl få tycka lite synd om alla oss som har en jobbig tid...?


Med andra ord

Helgen i göteborg va toppen! :) Fredagkväll blev det te och mackor med god ost, inte arlas hushållsost men detta blev en god 2a.. :) Mys! På lördagen åt vi semlor till frukost innan vi körde in till stan. (jag körde, sofie visade vägen, vilken utmaning säger jag bara!) Vi lämnade Vilja, den jättegoa bordercollievalpen på Sofies jobb och sen åkte vi spårvagn och strosade i stan. :) När vi kom hem gick vi i skogen med Vilja och senare klippte jag Sofie, hon ska va min fria damklippning på gesällen.. Sen kom deras kompisar och då blev det fest med melodifestivalfinalen och sen annan bra musik.  :) Det va kul att se hur de har det där uppe. De har det jättefint. :) Och det va så skönt att allt kändes som vanligt fast vi inte setts på så många månader, och knappt hörts heller.. :)

Oj va skratt det blev igår! :)  Jag, jonatan, sara och jontes kompis macke va hemma hos mig och hade spelkväll. :) "Med andra ord", Galenpanna och Brainstorm.. :) Med andra ord va roligast helt klart. Riktigt kul va det, haha. :)

Japp, och nu ska jag vara ledig ett par dar. Skönt. :) Nästa helg kommer oxå bli toppen! Då blir det överraskning på fredagen ;) och söndag är det RENT! :)

Hej hopp!

snö, tåg och helformsklipp

Sjukt att det snöar igen... men det verkar inte lägga sig så...

Idag har jonte varit här. Vi gick en promenad in till byn och hämtade mina tågbiljetter. Imorgon åker jag till min soffa i göteborg. :) Ska stanna där över helgen.. Se hur hon har det där uppe och sånt.. :) Åker direkt efter jobbet.. Hoppas jag kommer kunna sova hela resan.. Annar är detta kanske ett tillfälle att börja läsa en bok? Eller börja rita och skriva gesällpapper.. (papper om vad man ska göra på alla modeller, som ska lämnas innan man börjar..)

Det verkar som jag hittat en permanentmodell nu, ska testrulla henne nästa vecka kanske. (men tack alla ni som erbjöd sig i mitt förra inlägg ;) heh, det va 0! :P , kanske berodde det på bilden jag la till till inlägget? haha! :) ) iallafall, nu behöver jag bara en fri damklippning och en helformsklipp med volymföning..  usch vilken ångest man har över detta alltså..
 
Snart ska jag åka och träna! jajjemensan. nu har jag börjat träna igen.. känns jättebra! träning har alltid varit viktigt för mig, vet att jag mår så mycket bättre när jag får röra på mig, dessutom tycker jag det är roligt. Men sen i somras har det bara varit massa jobb och så åkte vi ju till australien i höst (där sprang vi visserligen då och då och promenerade mycket men ändå..)  Men nu har jag ju köpt kort och allt, vet dock att det kommer bli mer jobb nu framåt våren så jag hoppas jag kommer hinna med träningen i fortsättningen oxå...

Den 29e är det RENTdax igen! Jag, päronen, uffe, en vän till familjen, och jonte plus mamma och syster ska oxå med. :) Ska bli roligt! :)


Hejdå!

Nån som vill permanenta sig?

Behöver en permanentmodell till gesället i lund den 24 maj... finns det nån med lite kortare hår som är sugen så får du jättegärna höra av dig! :)


Full rulle!

Wohoo! Imorgon ska jag äntligen få träffa min soffa! Tusan va jag saknat henne! Åh va jag saknar att dricka te ur de där bamsekopparna och käka arlas hushållsost med mackor fram till klockan 5 på morgonen.. :)

Imorgonkväll ska jag på vernissage på Barbacka. Mathilda ska visa upp sitt projektarbete. Ska bli roligt! :) Hon är duktig hon. Nu är det mer än ett år sen vi hade vår visning där. Inte klokt va tiden går fort! Oj va kul det va! Jag älskade att arbeta med visningen. Fy va bra vi va jag, jessica o malin. :) och alla modeller! Åh va jag vill göra om det! Vi 3 :)

Sen är det tänkt att jontis ska följa med mig hem. ja se på andra avenyn blir det väl.. ja vi vet att det är ganska fjantigt men har man börjat kolla så.. :) och sen på onsdag ska jag träna på 2 modeller i ystad och försöka rulla jonatans mammas hår igen på kvällen.. :)

Torsdag blir det jobb men fredag är jag ledig! Inte ofta man är ledig en fredag! Då ska jag träna.

Idag har jag jobbat. Och nu ska jag köra ner till sara för att färga hennes hår.

Full rulle!

Ha det gott och kom ihåg, det är den morgontidiga fågeln som hittar masken! :)


RSS 2.0