Det var här vi gick när vi sprang

Mycket har hänt sen sist ja...

*Har blivit faster igen till 2 underbara bebisar. :) Äntligen har de kommit till oss. Som vi längtat. :)

*Jonatan har varit så duktig att han kommit in på arkitekt i Lund! Helt otroligt. Att dessutom komma in på det praktiska provet. Det visar en hel del om hur bra han är. Är så stolt över honom. Som han kämpat med matte och en massa delprov.. Han är bäst :)

*Ja och jag själv jobbar och sliter... Har varit lte blandat med HM och Ystad.. Precis som jag gillar att ha det. Är nöjd. Har till o med haft lite ledig tid däremellan. :) Just nu är jag på uppacket på HM. P3 hela dagen, tjo!

* Jag och Jonte tog en roadtrip upp till varberg,t vååker för några veckor sen och hälsade på hos hans mormor, morfar och dagen efter blev det Gekås, Ullared :) Har aldrig varit där innan så jag tyckte det va jätteroligt att äntligen få komma dit. :)

*Diggeloo har jag oxå varit på! Kanonbra va det! Visst, det regnade ju rätt mycket när vi skulle ha vår picknick vilket försvårade det hela lite men jag tyckte det va mest mysigt ändå. :)

* Krstddagarna har varit.. Va väl som det brukar.. Man går några varv, lyssnar lite musik och äter friterad banan med glass.. :) John ME va bra, och Tivolirocken va kanon! Om man då bortser från händelsen när jag upptäckte att jag tappat min skyddsängel jag burit om halsen sen dagen vi åkte till Australien för snart ett år sen.. Jag och Jonatan fick var sin liten ängel av hans mamma.. Blev riktigt ledsen där ett tag och jag letade och letade... Det va så konstigt att kedjan hängde om halsen, inte ens sönder va den.. Men min ängel va borta.. Vet att det går att köpa en ny men det va ju ändå just den ängeln som skyddat mig. Det vet jag att den gjort. Försöker trösta mig med att den kanske hade gjort sitt.. Nu kanske jag klarar mig utan den..? Och jag vet ju att jag har andra personer som mina skyddsänglar. :)


Det som väntar nu är Trolldalenfesten i Degeberga på lördag med Lotte och gänget, ska bli skoj! :) Lägenhetsletande i Lundstrakten.. Någon slags utflykt nästa helg när man är ledig, kanske en cyklel/campingtur på ven? Tänk att sommaren snart är slut.. Galet.. Men jag är glad att min soffa kommer hem då igen! :)Nu ska jag sticka. Ha det gott allihopa!

nuså!

Jahopp! Då va första doppet avklarat! En kvällspromenad på två personer (amanda+jonatan) slutade i ett spontant nakendopp i det svarta havet! Vattnet va överraskande varmt! Härligt! Nu är sommaren här!RSS 2.0