Hejsan hoppsan

Usch vad jag är dålig på att blogga nu. Men nu tänkte jag att jag skulle göra det ett försök. Antar att det är den härliga sommarvärmen som gör mig så matt. :) Dessutom jobbar jag ordentligt mycket nu. Detta blir min 4e vecka som jag jobbar 6 dagar. Och även nästa vecka blir det 6 dagar. Fast lördagen där ska jag lämna HM och åka ner till Ystad igen. Ska bli roligt att komma tillbaka där med lite grann. Ska sen va där i 3 hela veckor.. 

Men visst har jag ganska korta dagar. 8-15 jobbar jag. Oftast, har hänt några gånger att jag har fått jobba längre, nere i butiken. Eftersom jag tycker det är kul att variera sig lite från uppackningen och få träffa lite folk, tycker jag egentligen bara det är kul att jobba över! Men vad orkar jag när jag kommer hem? Typ lägga mig på soffan, glo på That 70s show, sova nån timme, äta middag och åter glo på tv / datorskärmen. :)

Men jag klagar inte. Tycker det är riktigt kul att jobba faktiskt. Har kommit in en del snygga kläder minsann. Höstkläder, kanske inget man är sugen på nu men.. Och det flyter på bra. Vi får upp alla varor nästan varje dag, vilket är superbra så det inte samlar på sig. :) Känner mig riktigt stolt faktiskt.

Mer då? Vad händer? (En ko vänder) Jo, vi har flyttat igen. Vi håller på att renovera ett hus, inte långt ifrån där vi precis bodde men vi var tvugna att lämna vårt hus nu så de nya ägarna kan flytta in. Så vi fick hyra en lägenhet inne i Åhus så länge tills vi kan flytta in i det nyrenoverade huset vilket ska bli om ca 5 veckor. :P Ganska jobbigt kan jag be att få tala om! Just nu ligger alla mina kläder i sånna fyrkantiga plastbagar. :)

Imorgon ska jag käka lunch med min sandra. Ska bli väldans kul att träffa henne igen. Det är sjukt att jag inte vetat om att hon varit på öland en vecka.. fast å andra sidan hade hon faktiskt skickat ett sms som inte kommit fram.. Måste skaffa mig en ny telefon! Det är inte första gången jag inte får mina sms förrän flera dagar senare. Det är oxå så att andra inte får mina sms ibland förrän flera dagar senare. Kan skapa missförstånd sånt där. :)

Vad har mer hänt då? Jag har hälsat på Malin i hennes nya lägenhet i Malmö. Väldans jättefint har hon det! Sen har jag cyklat ca 1,5 mil för att göra laxsnittar med Sara. :) Och förståss spela lite kort.. som hon bara vann hela tiden..  Ja, det är det enda som jag kan komma på just nu.. kan bara betyda att det inte har hänt så mycket.. aja. Nu har ni fått en liten uppdatering iallafall och jag har fått skriva av mig lite. Kände att det kliade lite i fingrarna. :)

Må så gott mina vänner!

Äntligen!

Nu finns mina bilder från KARNEVALEN och STUDENTEN på min bilddagbok!! :)

Kolla in http://sigfritts.bilddagboken.se/p/main.html     3 juni= Karnevalen 5 juni= Studenten


Mamma Mia!

Igår va vi på premiären av Mamma Mia. En mycket härlig film va det, som är mycket sevärd. :) Ja det är en film man kan se hur många gånger som helst. Precis som grease. :)Efter filmen gick vi, hela tjejgänget på typ 12 pers och åt på la Cucina. Mycket god lasagne har de där. :) Därefter gick vi upp till fridas lägenhet ovanpå la cucina (!) (jättefin terass!!) och förfestade innan vi drog ut på stan och träffade pojkarna. Blev en mycket trevlig kväll! :)

HM i morgon!

Imorgon börjar jag på HM! Helt sjukt vad tiden går snabbt! De 4 veckorna i ystad gick ändå ganska fort! Kommer sakna folket där. Och klippandet förståss. Men det ska bli skönt med en paus från pendlandet. Fast jag börjar en timme tidigare på HM kommer jag få sovmorgon.  Och sluta kl3 som dagarna. Det är fint! Har fått lagertjänsten detta året med. Men kommer säkerligen få gå ut i butik några dagar efter där. :) Men lagret är inte alls fy skam vilket många verkar tro när man berättar att man står på lagret. För det första så står man inte i nån källare som alla tror. :P Nej det finns nämligen en tredje våning! Med kontor och lunchrum. Så där är jämt folk som springer. Så man är inte mycket ensam. Personalen hämtar ju ner kläderna därifrån. Och på förmiddagen står man aldrig själv. Så det är gött! Dessutom är jag ju den första som får se alla snygga kläder som kommer in! ;) Och kan hänga undan allt jag känner för. hehe!

Ha det gott gott folk!

Krstddagsdax

Ja då har ju Krstd-dagarna börjat. Känns som de är mycket tidigare i år än vad de brukar va, men det är ju bara för att man har jobbat så.. Hade en jättetrevlig krstddag igår. Åkte med ystadbussen ända in till stan efter jobbet. Gick sedan hem till Cissi och Andrés bakgård där det lektes lite lekar och festades. Va riktigt kul att få träffa dem igen. Riktigt härliga människor. Och Lotte, tusan vad jag har saknat henne! Sedan drog vi in till stan och dansade loss till Smens. Kan väl en och annan refräng lite så där men de är ju låtar som sätter sig direkt. Och så är det glad musik. :) Så det va skoj! Ja sen käkade vi langos. :) Alltid på krstddagarna! Såå gott! Ah det va en härlig kväll med trevliga människor.Dagen efter, idag alltså stack vi sedan ner till stranden och kollade på Erika när hon spelade beach-soccer. Hon är gryyyym!! Riktigt härligt va det där nere. Man blir så härligt slö. :) Ett tag trodde jag att jag va i Spanien för när jag låg där och solade och lade en tröja över ansiktet för att inte bränna mig så satt det några spanjorer bakom mig och pratade. Kändes precis som man låg där på playa del los locos. :) saknar det.

Ikväll bär det av in till stan igen. Ska kolla på artmade med sara och kicki. Ska bli skoj. :)

Må så gott!

RSS 2.0