Yngsjöbrudarna

image13image14image15image16image17Ett äkta skratt. :)
 image18image20image21image22 Fika på favoritstället Darins med alltför långhårige Haris-sparris, Soffan, Ida vars örhängen befinner sig i min väska, och Sandra som tar bilden..


Helgen

Den här helgen har varit händelserik. I fredags festade jag med flickorna. Sandra, Sara o Kicki. -Yngsjöbrudarna. :) Vi åkte ner till handelsbaren i åhus där vi oxå mötte Sofie och Ida. Det var en mycket trevlig kväll faktiskt, men den slutade med att vi missade sista bussen in till stan. Så vi fick åka taxi hem till nisse och oskar där jag, sofie och ida sov över som pojkarna så gärna ville att vi skulle göra :) På morgonen fanns det knappt någon frukost hemma så vi fick slåss om pastan och köttbullarna.. Sedan åkte jag o nisse med sandras päron ner till yngsjö. På kvällen spelade nämligen min bror på Martins rökeri nere i nyehusen så de skulle dit där och titta så då kunde vi ju åka med.. Det var mycket trevligt på martins. Vädret blev fint och det var mycket folk och tittade. God mat var det oxå. Och emil var jätteduktig som vanligt. Jag tycker om min bror. :)

image7 Alltid något konstigt påhitt på gång... :)

image8 Efter en lång stunds oväsen undrade mamma varför det hade blivit så tyst på ovanvåningen. :P

image11 


Ha det gott mina vänner! :)


Lång tid

Förlåt så mycket för att jag inte hunnit blogga tidigare. Jag har haft fullt upp! I helgen åkte jag och nisse till stugan utanför Höör igen. Vädret var bra men både jag och han va så trötta så vi somnade ett par timmar. Vilket var lite synd eftersom vädret dagen efter inte var så bra. Men vi hade det jättemysigt iallafall. Vi klippte gräset med en åkgräsklippare! Jag lovar, det finns bildbevis som ni ska få ta del av alldeles strax.. De har jättemycket gräsmatta så det tog sin lilla tid. Och klipparen var inte den bästa för den lade av ett par gånger så grannen fick komma och hjälpa till. Men fint blev det när det väl var färdigt. Något vi mer gjorde var att fiska förståss. Det är så härligt. Och så spännande varje gång det nappar! Trodde verkligen inte jag skulle kunna gilla det där med att fiska men nu har jag faktiskt lärt mig att uppskatta det. Det var perfekt fiskeväder och det märktes för det nappade hela tiden! Vi hade fullt upp i båten! Så för att vinna tid så blev jag ju tvungen att hjälpa nisse, så jag lärde mig att knäcka nacken på stackars fisken. Det var inte så kul. Men fiskarna får lära sig att inte få kroken i gälarna tycker jag... Usch vad äckligt när jag tänker på det.. Vi fick kanske 10 abborrar. En del var vi tvugna att döda, de lade vi på altanen så djuren skulle kunna ta dem på natten vilket de oxå gjorde. De andra släppte vi ut i vattnet igen från bryggan. :) Sen fick nisse en jättestor brax oxå! Det var lite läskigt. Den gav vi till grannen som skulle köra med den till rökeriet.
En underbar helg var det eftersom jag fick vara med min nisse hela tiden. :)
image3 Här är bildbeviset. :)
image1 Blev oxå getingstucken när jag minst anade det.. aj
image4 Nisse medans han fortfarande hade sina glasögon kvar..
image5 Ett ufo se upp! (alltså bakom nissen ;))
Söndagen regnade det, vilket jag inte hade kläder till. Så jag fick gå på resaturang i mjukisbyxor och snörsandaler med strumpor i. Det var mindre snyggt, men det fick duga. Vi åt med min bror, zara och ängla eftersom zara fyllt år. Ängla var lika söt som alltid. Och den busungen blåste ut ljusen på borden. :P
image6 Ängla i vinlådan precis innan den, till hennes stora förvåning, går sönder! :D

Vad har mer hänt sen sist?
Hm.. Jag träffade Sandra och L8 i måndags. Vi åkte till åhus och handlade en massa gottis som vi inte orkade äta upp, och så tittade vi på Hitta Nemo. Alltid lika roligt har vi när vi ses. :)

Hur har det gått på jobbet då?
Det har gått bra. Vi har fått upp alla varor nu i flera dagar i sträck! Blir lika förvånad varje gång men alltid lika glad. Då kan man sova gott för då slipper man ligga och fundera på vad för kläder som låg i de där sista lådorna... Å andra sidan ligger man och funderar på vad för nått som kommer ligga i lådorna imorgon..  Som jag har handlat idag.. Köpte 4 toppar, ett par jeans, en kofta och så två väskor. (Väskorna från röda korset, resten från HM) Och allt för en billig peng. Det gillar jag. Sedan har jag ytterligare 4 toppar som jag har lagt undan som jag inte hunnit prova ännu.. (Ångest) Men det är kul. Man får ju passa på att handla nu när man har lite rabatt. :) O, och sedan har ju HMkatalogen oxå kommit... Undrar hur detta ska sluta.. Till och med nisse har blivit shoppaholic nu! Han köpte ett par fina byxor igår. Två t-shirts, ett par solglasögon eftersom de han hade tappades i sjön (!), en tjocktröja på rean och en jättefin kofta. Han blev ursnygg faktiskt. Fast allt klär ju en skönhet. :)

Ni får ha det så bra allihopan! Kram amanda

Min nya blogg!!

Nu har bytt blogg allihopan! (Kände för ett enklare namn) Men mina tidigare inlägg har jag kopierat in här ifall ni vill läsa vad som hänt tidigare då jag hade amandaans.blogg.se (som jag inte kommer att använda mer)

Ha det gott!


alltihopan från amandaans.blogg.se

 

Packat och klart (2007 jul 19 20.50)

Kan inte mamma komma hem snart.... Jag behöver ju bilen. Kom på tio i åtta att jag ville till pråmen i åhus för att titta på när nisse och hans kompisar spelar där. De skulle börja åtta och hålla på till kanske tio.. Så jag gjorde mig i ordning men när jag kom in i huset märkte jag att mamma inte va där. Tittade ut och såg att bilen va borta. Typiskt. Försökte ringa henne men inget svar.. Kanske hon e och handlar för det e tomt i kylskåpet.. Hoppas hon kommer snart innan det blir för sent för att åka.. Ska ju jobba imorgon oxå. Sista dagen den här veckan. Det har gått så fort! Och jag kom precis på att detta va sista dagen zara jobbade där innan hennes semester. Alltså kommer vi inte ses där mer nu.. Lite tråkigt.. :/

Imorn när jag har slutat ska jag o nisse åka till stugan utanför höör igen. :) Vi ska vara där hela helgen. Det ska bli skönt. Hoppas vädret håller i sig bara. Så ska vi kanske ut och fiska igen. Hoppas det inte blir någon äckelål den här gången bara.. Haha. Och på söndag ska vi åka till zara, emil och ängla. Zara har ju fyllt 25 så vi ska gratta henne lite. :)

Nu kom mamma så nu ska jag sticka. Ha det gott i helgen!
image108 Fyra små söta vovvar



Trött (2007 jul 18 19.55)

Idag fick jag vara själv på lagret den mesta tiden. Det ledde till att där va ganska så många varor kvar att packa upp när jag slutade tyvärr.. Så imorn blir det tufft när det kommer ännu mer backar.. :/

Provade den supersnygga klänningen jag hängt undan men den satt ju helt konstigt på mig.. :( 

Mamma var snäll och hämtade mig i åhus idag så jag slapp vänta på halv fem bussen. När jag kom hem, käkade jag hallon och glass.Gott!! Har faktiskt förätit mig på jordgubbar den här sommaren så det e roligt att käka lite hallon nu. :) Sedan somnade jag i soffan. Väcktes av mamma en timme senare och tvingade i mig lite mat trött som jag var.. Nu ska jag bara plocka lite på rummet och sedan ska jag gå och lägga mig. För IMORN då ska jag minsann och dag va utvilad.
 
Hejdå och natti natti!

Mobilnörd... (2007 jul 17 20.57)
...kallar jag nisse igår när han hade fått sin nya mobiltelefon. Jag kände inte igen honom. "Kolla kameran!" "vilka ringsingnaler!" "och radio!" "amanda kolla" Jag: mmm cooolt... När han till slut slog igen den sa jag: "Jag lovar att du kommer öppna den inom en minut. Och det gjorde han ju såklart. Nisse: "Det va faktiskt mer än en minut!" Jag: "Ja kanske en minut och 5 sekunder." ;) Så söt e han. Det va på tiden att han skaffade sig en ny tycker jag. Han hade tidigare sagt att den han haft sedan 8an skulle han ha hela livet (för att jag nämnt att han borde skaffa en ny). Tills då han tappade den i toaletten! Yes! Äntligen var det dax! Haha. Och gratis sms får han skicka till mig nu i 3 månader! Yes igen! :D
image106 Min älskling

Min andra dag på jobbet idag. Fick nästan undan alla backar! Stolt* Men jag fick mycket hjälp oxå så...
Imorgon då ska vi fixa allihopan innan jag slutar! Så jag ska lägga mig tidigt ikväll så jag är på alerten imorn.

Ha det gott allihopan

En liten lista...

Vem är du? En flicka som heter Amanda
Ålder? 18
Stjärntecken? Våg
Kommer från? Yngsjö
Bor? Kvar i Yngsjö tyvärr.. Men även hos kompisar för ofta tycker mamma.. :P
Civilstatus? Underbar pojkvän
Din bästa egenskap? Bryr mig om andra och lyssnar
Sämsta egenskap? Tror ibland jag kan mindre än vad jag faktiskt kan
Favoritsak? Sax
Husdjur? Hunden Annie
Familj? Mamma, pappa, storbror
Kroppsdel du har mest nytta av? Händerna
Kroppsdel du är mest nöjd över? Halsen?
Jag sover? ofta borta som sagt... och helst hos min pojke
Djur jag är lik? En apa från sidan :D
Tror du på nått? Tomtar och spöken förståss.
Frisyr? Mycket uppklippt, axellångt. Kort på sidorna. Lugg åt sidan
Hårfärg? Blond med mörk botten + en liten vit utväxt.. 
Ögonfärg? Blåögd
Längd? 164 cm
Vikt? den räcker..
Skostorlek? 38-39
Gillar? Nisse, vänner, klippa hår, skratta
Ogillar? Orättvisa människor
Favoritmat? oj den va svår. Jag äter allt. Kan man säga arlas hushållsost? Annars e ju Guacamole gott i tortillas
Favoritglass? oj den va ju nästan svårare! Hm.. chokladglass är en favorit iallafall. Helst Ottos glass oxå!
Vem sov du över hos senast? Underbarlingen :) Fast jag sov senast (inte över, bara en kvart på eftermiddan idag) hos Sofie. :)
Favoritfilm? Grease, DIrty Dancing kan man se hur många gånger som helst. A walk to remember e sorglig. A lot like love e charmig. Armageddon är spännande!
Favoritdag? Lördag. Då kan man sova länge och va uppe länge! :D
Favoritklädesplagg? Tights och en lång tröja eller klänning. Skarfs e med härligt att gå runt med.
Favorittidning? Veckorevyn
Favoritmusik? Unleaded Patrol. Annars väldigt blandad.
Senast sedda fim på bio? Harry Potter och Fenixorden.
Senast lästa bok? Gömda. Liza Marklund
Skriver du dagbok? På bloggen
Vad ville du bli när du var liten? Frisör precis som nu förståss! Annars kanske sitta o knyta tampongsnören. ;) haha
Deppig eller glad? Glad!
Senaste kommentar du fick: "Oj vad somrig och fin du är!" -Sofie Bergström
Har du nån nojja? Tycker inte om att dricka mjök utomhus?
Fobier? Nej kan inte komma på direkt..
Har du pojkvän? JA, världens bästa <3
Är du kär? Har aldrig varit så kär!
Hur tidigt stiger du upp? oftast vid 6. När jag e ledig vid 12
Vem vet mest om dig? Sandra
Vad har du på dig nu? Gula shorts, Vitt långt linne, en skarfs, klocka, ring, underkläder, tofs
Hur många syskon har du? 1
Namn? Emil
Hur många timmar sover du per natt? 12 om jag e ledig, oftast 6,5 om jag ska upp..
Vem är snyggast  i världen? Min pojkvän. :) 2a Johnny Depp
Har du nån allergi? Nope
Uppväxt i stan eller på landet? Landet.
Vad tycker du om idrott? Kul och bra
Kollar du på sport? Vad? Nee.. bara fotbollsVM, EM.. OS... :P Och på Yngsjös A-lag ibland. Många snygga har vi där faktiskt. ;)
Tränar du? Vad? Jag friskas och svettas.
Vad tycker du om skolan? Går i bästa klassen i världen. Så då klarar man sig när det e jobbigt. :)
Har du IG i nått ämne? Nej
Är du blyg? Ibland. Särskilt när någon berömmer mig..
Använder du smycken? Japp. Alltid klocka, ring på långfingret och tofs runt högerhanden. (Räddaren i nöden)
Sommar eller vinter? Sommar! Men vintern e oxå mysig på sitt vis. Förutom med slasken...
Är du glad nu? mmm!
Har du ont nånstans? Neee jag klagar inte..
Kaffe eller te? Te.
När grät du senast? När min vän fick sitt hjärta krossat..
Sexigaste kroppsdel? På nisse? Ögonen. Och munnen. Och benen. Och rumpan! :) Tihi!
Bästa plats på jorden? Spanien
Har nån krossat ditt hjärta? Ja
Vem? Han som lagade det igen..
Mitt livs bästa ögonblick? Finns massvis men det va kul när jag o bror spelade mario cart en lillejulafton långt ut på natten mot julafton. Han kunde inte ge sig. :P
Mitt livs värsta ögonblick? det jag svarade på förut..
Mitt bästa fest-minne? Sofies 18års fest va lajbans!
Trött? Ja. natti natti

image107 Jag på sånnaskolan



Sommar (2007 15 22.34)


Nu luktar det verkligen sommar ute!! Härligt... :)



En lugn söndag... (2007 jul 15 13.46)

...får man ta efter en sådan lördag som igår. Ah va häftigt det va! Särskilt The Ark förståss, där man stod nästan nästan allra längst fram till slut när en massa människor hade skickats över staketet. De var mycket bättre än vad jag trodde de skulle va. så brukar det ju va, -att se live är en helt annan sak. Sugarplumfairy och Snook va oxå bra. :)
image104 Hade jag lyckats få upp min mobil hade jag tagit en bild på The Ark at lägga in här på bloggen, men det va det för trångt för, så här är en bild på Sugarplum Fairy iallafall. :)


Så idag ska jag bara städa och städa.. Och lite senare kanske åka till Åhus Beachhandboll och träffa Sofie och Oskar en stund. Sedan ska jag försöka lägga mig tidigt eftersom jag ska jobba imorgon. Min första "riktiga" dag. Ska bli spännande. Ska ju vara "ansvarig" på lagret nu i 4 veckor. :P önska mig lycka till. Det kan jag kanske behöva nu eftersom jag krossade ännu en spegel i fredags då det va fredag den 13e.. Min femte krossade spegel på ett år ungefär. Så om ca 34 år kan jag känna mig säker igen..! För övrigt missade jag bussen när jag skulle till jobbet och så gick min klocka sönder. Så är det.. :P

Imorn ska jag oxå träffa min underbarling. Vi ska mysa hela dagen och kvällen. Hoppas det är fint väder så kanske vi kan gå till stranden. Skönt att man slutar redan kl 15 om dagarna så man hinner göra något på dagen.

Ha det gott alla folk.


image105 Måste bara lägga in den här helt sjukt snygga bilden på min helt sjukt snygga kompis Sofie!


Tivolirock!! (2007 jul 14 15.21)

Äntligen är det dax för rocken i tivoliparken! Ska bli såå kul! Vid 7 tiden ska vi va där. Innan det ska jag ut på altanen
 och ha det gott för solen skiner ju idag! :D Så man får passa på att njuta. Trodde inte det skulle bli så fint väder för
 i morse vid 6 tiden när nisse stack såg det så mörkt ut.. men sen när jag vaknade vid halv 1 tiden va det strålande
 sool! härligt!

Hoppas vi ses i parken ikväll!

image103

Den jag kunde va (2007 jul 13 16.31)
Över vida oceaner

Emot fjärran horisonter

Över hav och kontinenter

Genom skymningar och dagar

Har vi färdats med varandra

Vi har vandrat samma vägar

Vi har burit samma bördor

Vi har sett mot samma stjärnor

Vi har sjungit samma sånger

Vi har delat samma drömmar


Du är med mig vart jag går

Genom månader och år

Du är med mig alla dar

Du är med mig vart jag far

Du är den jag kunde va


Som broar över djupen

Som skuggor under träden

Som eldarna i natten

Som stigarna i snön

Har vi varit för varandra

Vi har delat samma minnen

Vi har burit samma längtan

Vi har sett med samma ögon

Vi har trott på samma löften

Vi har stått på samma sida


Du är med mig vart jag går

Genom månader och år

Du är med mig alla dar

Du är med mig vart jag far

Du är den jag kunde va

Ingenting kan splittra oss

Och ingenting kan skilja oss

Och ingenting kan slita oss isär

Och ingenting kan få oss att överge varann


Stormar kanske tystar oss

Skuggor kanske slukar oss

Sorger kanske tvingar oss på knä

Men ingenting i världen kan lösa våra band


Du är med mig vart jag går

Genom månader och år

Du är med mig alla dar

Du är med mig vart jag far

Du är den jag kunde va


Du är med mig där jag e

Du är med mig vart jag ser

Du är med mig alla dar

Du är med mig vart jag far

Du är den jag kunde va

Du är den jag kunde va

Du är den jag kunde va



Hos Soffan (2007 13 14.28)

Nu sitter jag hemma hos Sofie med henne, Sandra och Oskar. Har jobbat på HM idag (8-12). Det gick bra men det e fortfarande mycket jag inte har 100 koll på. Massa koder, papper, pärmar.. men det ska nog lösa sig med tiden. Ska ju va där 4 veckor. Börjar på allvar på måndag.

Gick och lunchade på Darins med Sandra. Tacopaj med Tsatsiki, Den är jättegod där! Hoppas bara att den ljuvligt doftande andedräkten har gått bort till ikväll när jag ska pussas med nisse. :) 
 
Ja men nu ska vi gå o gunga. Ha det gott.

image101

alltihopan från amandaans.blogg.se

Det knäppaste restaurangbesöket (2007 jul 12 20.29)
Ah vilken dag det va igår alltså. Den va märklig, överraskande, kall, regnig och jätterolig! :D
Jag jobbade på TOVA (126080). HM ringde inte.. Det va en rätt så lugn dag ändå. Kl. sex gick jag och mötte Sara, Kicki, Linda och Lotta. Vi skulle gå och käka. Det blev det knäppaste restaurangbesöket jag har varit på kan jag tala om. Vi bestämde oss för att äta på Lilla torg. Där de har en uteservering.. Ja så sitter vi där hungriga som vargar. Läser i menyn: Antipasti. Hm.. Tunna skivor oxkött med ruccolasallad, pinjenötter mm.. 85:- Ja det lät väl bra tänker vi. Kyparen kommer och tar beställningen. -Och lägger till ett kort  "så ni ska börja med det.." Vi: "eeeh jaaa..?"

Medans vi väntar på maten börjar vi snacka... Menar han att vi skulle ta något mer sen då? Ja vi hade visst bara beställt en förrätt visade det sig!! Så jäkla komiskt. :D Vi får in maten efter en rättså lång stund. Vilken fin uppläggning... men knappt ingenting på tallriken.. haha! Vad ska vi göra? Beställa in en huvudrätt oxå? Eller ska vi betala och sticka till McDonalds och ta en hamburgare istället? En som man får vänta 2 minuter på och sen gå och hämta själv? :P Det va bud på det... Men det kändes ju pinsamt så vi beställde in lite pasta och lasagne.. Det va gott.. Men notan blev lite för dyr för min smak... haha. Ja men jag blev iallafall mätt till slut, och ett för jävla roligt minne för livet fick vi med oss oxå ju. :D

Sedan sa vi hej till Elle och hejdå till L8.  Jag frös som tusan. Det regnade, jag hade inget paraply och på fötterna mina 4 euros-espadrillosskor. Kanon. Mina fötter va dyngsura! Vi gick upp på BK för att kissa. Träffade Oskar som skulle gå på bio med sina killar. (men inte min kille för han skulle repa, men nisses tvilling erik, anton och K) Bestämde med erik att jag fick låna hans bil för att köra hem och låna kläder och skor av Sofie. (Mamma hade ju tagit hem min väska med alla mina saker i) Men jag va tvungen att skynda mig för att hinna lämna tillbaka nyckeln till erik innan bion började, ifall jag skulle  vilja åka hem innan bion va slut.. Det va precis jag hann. Det va skönt med riktiga stövlar. Jag såg nog lite rolig ut men det brydde jag mig inte om. Fryser man så fryser man. :)

Sedan gick jag och Sofie till Stora torg. Kollar in Erik Segerstedt. Det va bra. Bättre än vad jag trodde det skulle va. Och han va minsann och dag oxå sötare än vad jag trodde han skulle va. haha! mm... tihi! Tur att vi gick dit ändån. :) Haha, och som två fjortistjejer tar vi oxå hans autograf efteråt. haha. Man får ju passa på visst?! ah va söt han va... Fick även ett par bilder på honom, sen gick jag och log ett tag... :)
image95 Erik gör sig lite rolig för mig och Sofie. :)
  Haha så passande med ett HM-kvitto. :P

image90 Lite vimmelbilder...

image89 Och vem träffar man på Frimus om inte Markoolio?! :D

Kvällen fortsatte. Sofie fick mig till att stanna över hos henne. :) Hon lockade med: Te, rostemackor och när hon säger Arlas Hushållsost kunde jag inte motstå. "Klart jag kan sova hos dig!" Vi satt i köket mer än två timmar och babblade. Mysigt!! La oss vid halv 3 och somnade direkt. På morgonen vaknar jag av att Sofie säger hejdå. Hon skulle följa med sin mamma till jobbet. Jag halvsover en stund.. Sätter på tvn.. Går och gör frukost. Diskar, spelar piano och duschar. Sofies hem är som ett andra hem. Förutom nisses då förståss. :) 
 image99 Mysiga fettokatten Kasper gjorde mig sällskap i sängen :)

Vid ett-tiden hämtade mamma och Ängla mig. :) Vi åkte till tivoliparken på Barnens Dag. Myste och köpte remmar. Ängla fick en rosa jordgubb. Sedan gick vi till Barnens Salonger på museets innergård där nisse mfl har föreställningar nu under kristianstaddagarna. Det va bra. Tror Ängla kommer bli en teaterapa för hon verkade väldigt intresserad av de som va utklädda. :) Sedan gick mamma o Ängla tillbaka till tivoliparken där det va Tuta o Kör. Jag pratade och pussades lite med nisse och gick sedan tillbaka. Där fick Ängla rida häst. Det gillade hon. :) Efter det gick vi och köpte pölse och gick till tivolit och åkte några karuseller. Det gillar hon jättemycket! Det märkte vi ju i Spanien. :)
image92 Sötnosen!

Oj vilket långt inlägg det blev.. Hoppas ni inte blivit trötta på mitt babbel.. Jag bloggade ju faktiskt inte igår så jag va ju tvungen att ta igen det nu. :) Men nu ska jag sluta.
Sköt om er.
<3


Friterad banan med glass (2007 jul 10 18.53)
Igår kväll bar det av mot stan igen. Det va ju en sån fin kväll så man får ju passa på. Sandra, Kicki och Sara skulle ju oxå in. :) Inne i stan käkade vi friterad banan med glass. Eller iallafall jag och Sandra för vi är matvrak. :) Sedan gick vi och myste runt i stan. Kollade in folk och sånt. Åkte hem tidigt. Tittade på tv. Gick och lade mig. Skulle ju upp kl 7 idag eftersom jag skulle in till Marie på TOVA. Vi sa att jag skulle hjälpa henne där hela dagen om inte HM ringde in mig för då skulle jag springa dit där istället. Så ska vi oxå göra imorn. Det va massor att göra idag. Jag hade tre klippningar. Det var trevliga människor. Och de blev faktiskt fina. Stora förändringar. Sånt gillar jag. Och det jag tycker bäst om med frisöryrket är att göra folk glada och nöjda. :)

Nu sitter jag hos underbarlingen och medans jag bloggar sitter han och tramsar sig. Han trycker på alla andra tangenter än vad jag vill så jag får skriva om samma mening 4 gånger. :P tihi. Men jag älskar honom ändån.
 
Nu ska vi ut och plocka hallon i deras trädgård. Det finns massvis!!
image87

Pussokram



En härlig kväll (2007 jul 9 15.42

)
...tyckte jag att det va igår. Underbarlingen ringde och frågade om vi inte kunde ses. Jag som inte hade något planerat sa glatt ja och åkte in till stan där jag skulle träffa honom. Fick vänta några minuter på honom medans jag mötte Marie från TOVA (126080) Hon frågade om jag kanske kunde jobba där nån dag denna veckan.. :)
image85image84 I Sköve på hårmässa med TOVA-gänget i våras. (Fest på kvällen) aaaah va kul vi hade! Ni är bäst!

Sen kom min nisse. Vi gick o käkade. Han bjöd. :) tihi! sötnosen! Och sedan gick vi och lyssnade på musik runt i stan. Det va mysigt, fast det va synd att det blåste så... Sedan skulle vi hyra film och åka hem till honom. Det blev problem. Jag ville ha en komedi och han ville ha en skräck. Precis som alltid, eftersom han så gärna vill hålla om mig och ta hand om mig när jag blir rädd. haha! Men när filmen e slut e han inte lika gullig längre. Nej, då tycker han det är skitkul att gå o skrämma mig och göra mig rädd.. hm... :P dessutom sa han:" Jag bara somnar till komedier" okej.. det vill man ju inte han ska göra... Så vilken film blev det då? Hannibal Rising..... typiskt.... Men vad händer under filmen tror ni då? Jo.. Han somnar!! Typiskt.. Då hade vi ju kunnat ta en komedi iallafall.. :P Men jag kan faktiskt säga er att jag såg klart filmen ändån! Den var faktiskt spännande.!

Ja och nu sitter jag här hemma igen. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det löser sig. :)

Ha det gott!

image86  I Spanien för många år sedan. Jag och Emil busar med en undervattenskamera. En så snygg baddräkt måste ju plåtas. :)



Artmade (2007 jul 8 18.15)

aaaah va bra det va igår!! Den som inte va där missade verkligen en riktigt bra show.  Och min underbarling va så söööt där han satt bakom sitt piano. :) och tänk att han faktiskt såg mig och vinkade när Sofie lyfte upp mig! haha. :D hade aldrig förlåtit mig själv om jag inte hade hunnit dit i tid vilket va nära att vi inte gjorde eftersom taxin inte hittade till rätt adress! Vi anlände, 5 minuter innan konserten började, utanför tivolit och fick springa till Stora torg och sedan knuffa oss fram så vi nästan stod längst fram. :) puh. Jag är så Stolt över min pojke! och jag tycker om dig så sörens mycket. Det förstod nog alla igår när de såg hur nervös jag va när inte taxin kom. Jag lovar att jag funderade på att springa. Från Kulltorp? det hade ju tagit mer än en kvart... :P Hoppas alla som var där hade lika kul som jag hade!

Idag har jag varit och tittat på Drill och Drull på Stora torg. Det är barnteatern som min bror är med i. Han spelar den elaka Ville Varg. :) Ängla va där och en massa andra barn. Och folk från Aida. Det va skoj. :)

Ha en trevlig söndag och njut av de solglimtar som faktiskt sticker fram ibland!! :D

image83



Kalas (2007 jul 7 15.35)

Ah va spelning gick skitbra! Där va massor med folk och tittade fast det inte va så jätteroligt väder.. En del stod till och med och hoppade och sjöng med i låtarna. Det va kul att se. :) Tycker absolut ni ska köpa plattan på Lasses musik eller på compact disc. Eller så kan kanske jag fixa den till er om ni hör av er. Endast 50 pengar. Kan inte bli bättre. Visst?
http://www.myspace.com/unleadedpatrol

Och sen vill jag oxå bara säga att nisse va sötast av dem alla där han stod och spelade så duktigt. :) tihi. pussss!



Nu bär det snart av till stan igen. Tur jag har köpt sommarkort så som jag far fram och tillbaka varje dag.. :P
Ikväll blir det att festa med Jessica o Malin. tjohooo. Ska bli lajbans.
Något vi förståss inte ska missa är ARTMADE kl 23.59, Stora torg Inte bara för att kolla in de vanliga fyra snyggokillarna i bandet utan för att oxå kolla in min egen underbarling som ska gästspela med dem ikväll!! :D  De ville ha ett fetare ljud eftersom det e en så stor spelning. Ah va stort det är! Kommer ju va såå mycket folk där och tittar. Fan va jag e stolt över dig. Du är bäst Nisse!



Japp så nu ska jag gå och ringa rundor.. Hoppas vi ses ikväll på Stora torg!
Och glöm inte bort att stoppa in tuggummi efter att ha ätit all langos ok? :)
image80 --->image81 = image82


Den stora dagen (2007 jul 6 14.17)


Ja ikväll är det äntligen dax!! Regnet kanske öser ner just nu men jag kan lova att Unleaded Patrol kommer med solskenet ikväll! :D
Kl 21.00, Lilla torg   http://www.myspace.com/unleadedpatrol


image79

Hur ser läget ut just nu?
Svar:
Förvirrat

Men?
Svar:
Jag ska i alla fall ta bussen in till Sofie 15.23 :)

Och?
Svar:
Finnas på Lilla torg kl 21.00 ikväll förståss :)

Något mer plus?
Svar:
Jag har sovit ut (13 h) och är hur pigg som helst!


Ses ikväll!! 


Trött (2007 jul 5 21.25)


Oj vad jag har haft fullt upp det sista dygnet kan ni tro. Och dygnet som var igår.. Sist jag skrev hade jag kommit hem från Sandra. Jag berättade att jag snart skulle iväg igen och göra vid mamma och sedan åka till Jessica. Så blev det oxå. Jag och mamma tog bussen in. Färgade henne och klippte. Sedan träffade jag Jessica och Malin på domus där vi handlade. Sedan åkte vi hem till J och började småäta, hungriga som vi var eftersom bakad potatis tar så sörens lång tid.. :P aja en potatis gick ner i magen ändå och den satt fint. :) Vi babblade en massa, skrattade och åt jordgubbar. Det var kul att träffa töserna igen. :)
image75image77image78
Sedan tog jag bussen hem som planerat.. Ringde underbarlingen och pratade en stund. :) så det blev lite senare läggdax än beräknat.. men det spelade ingen roll för jag kunde ändå inte sova för den sörens hostan... jaja.. och sen va jag väl lite förväntansfull inför första dagen på jobbet. :)

Första dagen på jobbet var kanon! Mycket att hålla koll på och känna till.. Men det ska nog trilla på plats efter några dagar. Trots allt tycker jag själv att jag varit effektiv.. :P Jag fick larma alla nyinkomna varor, sortera och hänga på galgar. Och vilka snygga kläder jag har sett idag asså! Hängde undan en supersnygg jeansklänning som det var flera av oss som drog i. Chefen sa: ja vi får nog beställa fler av den där innan vi hänger ut den i butiken.. :P hehe.
Yes, så med värkande fötter efter en 8-18 arbetsdag så kan ni tro att jag ska sova gott i natt :) Hostandes eller ej.

Men först ska jag ha lite mys med mig själv och titta på nån film. :)
Ha det gott. Vi ses imorn kl 21.00, Lilla torg, Unleaded Patrol  http://www.myspace.com/unleadedpatrol




Hos Sandra... (2007 jul 4 13.12)

...var jag igårkväll. Tog bussen från Åhus vid halv fem. Träffar henne utanför Domus. Kramas och ler och börjar babbla medans vi går och köper toning. :) Sedan går vi och letar efter våfflor med grädde. Men det verkade visst vara svårt så det fick bli muffinskladdkaka (alltså kladdkaka med mjölk) och glass på trendie. Där satt vi någon timme och babblade ännu mera. Tänk att allt är som vanligt varje gång vi träffas. Jag menar att även om det skulle gå flera år emellan så skulle det va precis som vanligt när vi skulle ses igen. :) Det känns skönt att ha en sån vän.
image65
Sandra har jag haft som vän sedan smått. Vi bodde grannar då på alunvägen. Vi var bästisar och lekte varje dag. Det va bara att springa över gatan och knacka på. Ringa innan man kom behövdes inte. Man var alltid lika välkommen. :) Vi hittade alltid på nåt bus. Som en gång när vi lekte "tafattgömme" så va det jag och Sandra mot Stoffe, Sandras bror och hans kompis. Och då hittade vi två det perfekta gömstället! -I deras förråd! Ja så där satt vi säkert i flera timmar och de kunde inte hitta oss. haha! Låter kanske tråkigt att sitta i ett förråd och vänta hela dan men där fanns ju fullt med leksaker. :P
image74
Hihi. Och en sommar hade jag och Sandra en blomsteraffär i hennes lekstuga. Hihi. Våra första sommarjobb.. :) Då plockade vi olika sorters blommor, satte ihop till buketter osv och sålde för några slantar.. Vi gav ut reklamblad i allas brevlådor på gatan och vi tjänade faktiskt hundralappar den sommaren. :) Usch.. sen kommer jag ihåg när vi va ute på ängen och plockade blommorna.. barfota... och jag trampade på en geting. AAAAAAHHHH skrek jag hela vägen när jag sprang hem till mamma.. haha. sen kom Sandra och tröstade mig. :)

Sen va det oxå jag och Sandra som hade nallekalas. Det va Sandras nalle Bertil som fyllde år och hade bjudit in mig och alla mina nallar på kalas. Haha. Där satt vi sedan och åt glass och drack saft. :)

Och något jag aldrig glömmer är när jag och Sandra skulle öva till en uppvisning vi skulle ha för våra föräldrar. Vi skulle vara systrarna graaf. :D Mima och dansa till deras låtar. Haha så stod vi och diskuterade vad vi skulle ha under tröjorna som tuttar då vi plötsligt såg hur Stoffe och hans kompis stod och spionerade på oss! :D

Ah listan kan göras lång med alla minnen vi har tillsammans. Det är kul. Vi pratar ofta om den tiden. Likaså med Sandras pappa och Camilla senast igårkväll när vi satt och åt på altanen hemma hos henne. :)
image63
När vi hade ätit tog vi Sandras pappa Dans bil (!) och åkte till videomix och hyrde film och köpte ostbågar och cola. Ah det såg för roligt ut för jag kunde inte hissa upp stolen så om jag skulle se vägen va jag tvungen att sitta jättenära ratten precis som gamla gubbar gör. haha. :P

Japp, vi tonade Sandras hår och sedan såg vi filmen. En helt mysko film om en animerad cirkuselefant som var nerdrogad och veganer som skulle rädda honom.. när de samtidigt körde över en igelkott vilket de inte märkte.. :P

Vaknade i morse, åt frukost, blev hämtade av Sandras morfar som körde hem mig som sedan skulle till deras stuga i furuboda.. och nu sitter jag här. Ska snart hoppa in i duschen och åka in till stan för att göra vid mamma på salong TOVA (126080) och sedan ska jag hem till Jessica som har varit i Thailand. Sedan ska jag åka hem hyfsat tidigt är det tänkt för imorn ska jag visst jobba! Blev uppringd imorse och frågad om jag kunde jobba imorn. :) kalas! kl 8 på morgonen.. festligt.... snark. :P

Ha det gott. Lev i nuet.

Kolla in: http://www.myspace.com/unleadedpatrol
image73




I min dröm (2007 jul 3 14.05)


Det va minsann en märklig dröm jag hade i natt.. Jag drömde att det va Aida igen! Tjohoo. Går glatt dit fast den här gången inte till teatern utan till sommarlust (?) Kommer dit. Helt tomt är det. Men hittar lille Pontus i källaren som jag hjälper med fetsminket. Han har blå hud som vi ska dölja så det blir sån konstig mintgrön färg i ansiktet. (?) Det fick va så. Jag går och kollar vidare efter folk. Kommer in på ett dansgolv där de buggar och har sig. nehe.. går tillbaka till ingången till scenen där jag ser alla. Där är ni ju! Och alla står där sjuka. Snörvlar och hostar. Dessutom är det min klass som ska vara med istället för de vanliga människorna (?!) märkligt..

Sen drömde jag vidare att vi va i Spanien igen.. o sen ska jag gå hem till lägenheten själv och blir förföljd av nisse. Han jagar mig! och han blir större och större! Minns inte om han får tag på mig men när jag vaknade va jag helt svettig i nacken.. :P

Sen drömde jag en massa till.. Minns inte allt men jag va rädd för nisse iaf. haha! :D precis som att man kan vara rädd för honom, den lille sötnosen med rådjursögonen. ;) hihihi!
image61 En nyklippt underbarling


NU FINNS UNLEADED PATROLS PLATTA "ROLE THE DICE" UTE I BUTIK (LASSES MUSIK, COMPACT DISC)!! GLÖM INTE BORT DERAS SPELNING PÅ KRISTIANSTADDAGARNA NU PÅ FREDAG 6/7  KL 21.00, LILLA TORG. SES DÄR! 
image62
 http://www.myspace.com/unleadedpatrol  
Nu ska jag ta och försöka ringa Sandra. Känns som en "träffa sandra-dag" idag tycker jag. :) ha en underbar dag. Och jag vet att det är svårt, men försök att inte döda några spindlar så det blir regn.. längtar efter solen nu ju! :)

TBSL - Tjabba så länge



Du och jag (2007 jul 2 13.21)


Du betyder så mycket för mig
Du är min inspiration
min förebild
Du är den jag vill vara
Du och jag
Vi har alltid funnits för varandra
Vi har skrattat,
vi har gråtit,
vi har stöttat varandra,
vi har upplevt samma saker
och det kan ingen och inget ta ifrån oss
Du är min skyddsängel
som jag alltid bär med mig
och det kommer du alltid att vara
Jag saknar dig
Att se dig le ikväll var magiskt
likaså när vi höll om varandra.
Det var bara du och jag
Du och jag


Godis är gott (2007 jun 30 14.47)
image44 
Mmmm!!! Fick den här godissaken av min kära mamma igår. :)



  Och här är några bilder från förfesten igår. :P

image51  Två små flickor som när de var i Österrike gick jättelångt med pjäxor och skidor och stavar för att ta skidbussen hem efter en dags åkning och hamnade på bussen som gick åt fel håll, vilket de kom på efter en halvtimmes resa. Sedan fick de snällt sitta och vänta en hel timme, mitt i ingenstans, frysandes, på bussen som skulle gå på det rätta hållet. :P





Ah typiskt.. :P (2007 jun 29 25.24)

Igår fick de skivorna. Jag har aldrig sett så många av en och samma! men det va nåt som va fel... De var feltryckta! så de kan inte ge ut dem än.. Troligtvis kommer de ut i butik på måndag iallafall. :)

Daxis:
Kl: 14.33
Väder: molnigt med små solglimtar ibland
Är: på ovanvåningen framför datorn
Gör: Fikar och bloggar
Kläder: Cerise tunika, svarta leggins, ett svart linne under tunikan, en ring, en klocka som har tappat sekundvisaren, underkläder.
Hår: Hästsvans
Har gjort idag: Vaknat hos nisse som stack till jobbet vid halv 11. Legat kvar i sängen och halvsovit. Gått upp vid 12, bäddat sängen. Gjort mig i ordning. Inte hittat plånboken. Missat bussen. Hittat plånboken efter en halvtimmes letande. Yes. Åkt med nisses päron till stan. Vandrat i stan. Åkt bussen hem.
Ska göra idag: Ringa Sandra och L8. Kanske klippa mamma. Kanske gå ut med Sandra o L8. :)
Jag tycker om: nisse
Jag tycker inte om: drömmen jag hade häromnatten då jag drömde att jag blev av med nisse.. :(
Poesi jag gillar: Nisses "dina lår är som rosor i månsken" hahaha :D det va skoj..

image42 pussss!!


alltihopan från amandaans.blogg.se



klipp klipp och puss puss (2007 jun 28 18.23)

aah lite stressed för tillfället. har precis kommit hem från stan och snart ska jga iväg igen.. va inne och hämtade mitt shema på HM. 8-15 mån-fre. låter bra tycker jag. :) sen gick jag till salongen TOVA (126080) för att höra om jag kan göra vid mamma nästa vecka kanske. Det gick. kul att träffa sara och sofie igen. de e så snälla. :) och sofie va jättefin i sin hårförlängning! vill oxå ha långt hår!! japp. sen tog jag bussen hem till Oskar. Han fixade makaroner och köttbullar. (mums) och sen klippte jag honom. :)

image41

Tog bussen hem och hämtade mat som jag sitter och äter samtidigt som jag bloggar.. :P sen ska jag hoppa in i duschen och åka till åhus där jag ska träffa min pojkvän som jag efter hans spelning ska följa med hem till. japp så ser det ut för tillfället.

Sen måste jag oxå meddela att Unleaded Patrol släpper sin första skiva idag!! Den finns att köpa på Lasses musik och på skivaffären vid happy baby som jag inte minns vad den heter (typiskt) för endast 50 kr. De kommer oxå att sälja den på deras konsert på Lilla torg den 6e juli kl 21.00. Ses då!!

TBSL - Tjabba så länge



Ring ring... (2007 jun 27 23.33)

Ah när ringer du älskling.. saknar ju dig... :/


så jag får väl ta o blogga några rader mens jag väntar. :)

idag vaknade jag upp i saras (ramlas) säng. så det blev inte att jag tog nya lakan igår heller.. :P vi pratade lite och sen gick vi ner och gjorde frukost. ah nu ringer han så nu får jag vänta lite o blogga iaf.. när man pratar om trollen..


en timme senare...

ja och när vi hämtat frukost gick vi upp o tittade på nalle puh. hehe. det va kul. :) de e så knäppa.

image40   Isak, saras hund va go som vanligt. :)

Sen åkte jag hem. Städade o glodde på tv. Sen åt jag o tog moppen (eftersom päronen hade bilen) till åhus för att massera ett par friidrottare till. med lite extra pengar i fickan åkte jag hem i ösregnet igen. kallt!

Ha det gott! Tally! :)


Ramlas hus (2007 jun 26 23.29)


Nu sitter jag Vurpa och Sara Ramla här och har mys :)
 image33    image36 image34    image37     image38

   image35 
 
Vi är två töntar i en lyxförpackning. Två töntar i snyggt fodral!

gos (2007 jun 25 15.53)

image32 Förutom att det ser ut som att jag har mustasch, så gillar jag den här bilden. :)

Arlas Hushållsost! (2007 jun 26 13.43)
Yes, då vart man hemma igen igen då. Tredje natten på raken jag inte sover hemma. Men i natt verkar det som att jag får ta och bädda min säng för att sova där. (Mamma ville tvätta lakanen i lördags men jag tog inga nya eftersom jag visste att jag inte skulle sova där den natten. :P)
Igår åkte jag och L8 in till Soffan och Ida. Sen kom Sandra. Jag spelade lite stämningsmusik på piano medans Sofie gjorde sig i ordning. :) Sedan gick vi o handlade på Maxi. Vad skulle vi äta då? Det va massor förslag i luften. Vitlöksbröd, Räkor, Guacamole, Tacochips, Tonfiskröra.. Det slutade med att det blev alltihopan. Var och en fick göra sin baguette. Jag gjorde en multimacka med tonfiskröra i ena änden, lite guacamole i mitten och så ost och paprika i den andra änden. :) Den va smaskens. hehe
(Och jag har kommit på vad jag önskar mig när jag fyller år den 7e okt :) : 
image291. Arlas Hushållsost.
 Den godaste osten i hela världen! Kan äta hur mycket som helst. Vilket jag alltid gör när jag kommer till Sofie som alltid har den hemma. :)
2. Vitlöksbröd. Persiljesmör och vitlök i baguette i ugnen. Smask.
3. Guacamole. Mosad avokado, gräddfil, tacosås och vitlök. mmmmmm!!
Får jag inte det när jag fyller år önskar jag mig det i julklapp. :) hihi! )

Sen när vi kände oss riktigt riktigt feta gick vi ut en runda med Viggo, Idas hund (som nös mig i ansiktet i morse). Vi pratade om att kanske åka till Torrevieja i Spanien, där jag nyss va, på höstlovet. Hade varit såå kul!

Sedan gick vi hem och tittade lite på tv. Ett program om tjockisar.. Det va ju passande eftersom vi satt där o käkade glass o popcorn. :P

Sedan va det meningen att jag o Sandra skulle åkt hem till henne o sova men det slutade med att vi oxå sov där eftersom vi hade missat sista bussen. Sofie o Ida sov i Sofies säng. L8 sov i hallen i gästsängen och jag o Sandra sov i Sofies mammas säng. Det va mysigt. Kändes som att jag o sandra va gifta där vi låg och läste dikter för varandra. :) hihi.
Varför är mannens hjärna lika stor som en nöt?
För att den är svullen

Sedan somnade vi. Sandra liggandes, jag sittandes eftersom hostan fortfarande (!!!!) inte försvunnit. AAAAAH jag blir så trött!!!!!
På morgonen berättade Sandra att jag mitt i natten hade tagit hennes hand. :) hihi! Trodde nog det va nisses. :) tur jag inte började pussas med då... ;) hehe det va lite som en gång när jag sov i samma säng som Sofie så la hon sitt huvud på mina tuttar och höll om mig. haha men det va rätt mysigt så jag sa inget. :P

image31 Sofie och jag på Rix FM-galan, Stora torg, Kristianstaddagarna 05

Nu sitter jag här hemma och ska väl snart göra både mig och rummet i ordning. Idag kommer Ängla, Emil och Zara och Zaras pappa och hans familj.. det ska bli kul. :) sen vid halv åtta ska jag åka till Åhus för att massera några friidrottare. Gick ju Massage A i skolan så då vill min syo, som oxå är coach för friidrottarna i Åhus, att jag ska komma dit ibland och massera. Massa muskler där ja! :D

image30 Sandra och jag på kalas när vi va små :)



Hemma igen (2007 jun 25 23.16)
Puh. Nu har jag precis kommit hem. Har varit iväg i två nätter nu.. För i lördags åkte jag o nisse ut till stugan igen. Det va skönt för här hemma ösregnade det ju men i Höör va det faktiskt rättså fint väder så man kunde va ute. Det va vi hela dagen och kvällen! Jag, Nisse, Erik nisses tvillingbror och hans flickvän Emelie va ute med båten och fiskade. För andra gången i mitt liv. Och vem va det som fick napp?! :D jo JAG!! och vad va det för fisk då?! :D jo en ÅL!! och fy sören va äckligt! Jag skrek lite och sen fick de andra ta hand om den stackarn.. Och kniven va ju inte den bästa.. :/ usch. vägde den gjorde vi när huvudet va lite mer än halvt avhugget (blä). Den vägde 300g så den va ju inte så stor, men iaf, jag fick ju en ål! :D
image23 Tur att något djur hade tagit den på natten när den låg på verandan för jag hade då inte ätit upp den. :P

image24 Tönt i flytväst

image25 Sexy Sexy Boy haha! ;)

Yes, när vi tröttnade efter att ha varit ute i kanske tre timmar och klockan va halv tolv på natten gick vi upp och drack varm oboy och rostemackor. De satt fint de. :)

Dagen efter gick vi ut med båten då med, fast bara jag o nisse. Det är så härligt att va där ute på sjön och ta det lugnt. Härlig avkoppling. Åtminstone så länge det inte nappar för då får jag typ panik.. :P Vi fick ett par små abborrar som någon smakade på till middagen. Lärde mig att man kan se på deras ryggfena om det ska bli en fin sommar. Är det mycket svart på den blir den inte fin. Kan meddela att Nisse Meteorolog sade att det nog skulle bli en fin sommar. :) jippi!


Åkte hem på kvällen till nisse där han plankade några låtar och jag kopierade papper åt honom. Haha. Alltså har jag fått jobb som hans sekreterare. :) När han va färdig lärde han mig två Unleaded Patrollåtar på piano där vi satt i flera timmar o sjöng o spelade, jag på piano och han på gitarr, och så oskar lite på trummor när han kände för att slå. :) Superbra låtar! Min Nils e bäst som har skrivit musiken till en av dem. Oskar va oxå duktig som skrivit texten. :)

Sen vart det dax o nanna och vad dyker underbarlingen upp med då då? :) tihi! jo det här!

image27

Jag älskar dig!


Nu ska jag snart ringa till Sofie, Sandra o L8. Tror vi skulle hitta på nåt idag. :)

Ha det gott!



image28 Annie spanar in en snygging ute på stigen


Unleaded Patrol (2007 jun 23 13.56)


Ni måste komma och lyssna på Unleaded Patrol, där nisse är med och spelar, på Kristianstaddagarna, Lilla torg, den 6e Juli kl 21.00. De är superbra! :)

Kolla in deras myspace. http://myspace.com/unleadedpatrol Där kan ni lyssna på några av deras låtar som ska va med på deras platta som kommer ut i butik snart!
image22

Ha det gott! Pussokram

Hola, que tal?! :) (2007 jun 22 17.32)

Ja da vart man hemma i vinterland igen som jag kallar vårt kära regnland som är ett annat namn som jag med säger ibland i vårt gråland som det oxå kallas ibland.. mm.. men helt fy skam va det inte att komma hem. Kom hem kl 1 på natten och ringde underbarlingen. :) bestämde att vi skulle ses dagen efter. Nästa dag vaknade jag vid 11. Åt tre skorpor med hallonsylt på till frukost.  så e det när man varit på semester och inget e öppet på natten när man kommer hem så man kan handla. :P

Efter jag blivit riktigt riktigt mätt på kardemummaskorporna ringde telefonen. Sandra, Lotta o Sofie! Gänget äntligen samlat igen! så det ska va! Fick snabba mig för att ta bussen in till stan. Träffade sötnosarna i tivoliparken där vi pratade och pratade och skrattade och skrattade. :) sen gick vi hem till sandra där jag tro det eller ej faktiskt fick i mig ett par mackor med leverpastej och gurka. De satt fint de kan jag tala om. :) image15Gänget gör stan osäker sommaren 2007

image21Gänget gör tivoliparken osäker sommaren 2005

Gick till bussen 16.25 och överraskade nisse, som jag visste skulle ta samma buss, som inte visste att jag skulle ta samma buss. :) sååå söt va han när han kom där på resecentrum. och hur kunde jag veta att han skulle låtsas att han inte såg mig? :) tihi! puss på dig!
 
Sen åkte vi hem till mig och pussades och kramades en massa. tihi! och sen lagade vi mat och satt o pratade en lång stund ute på altanen. :) såå mysigt! Efter det cyklade vi ner till minigolfen vid havsbadet men han skulle precis stänga så vi gick ner på stranden istället. och vad gjorde vi där då....... hm..... vi badade (nakna) förståss. :) hihi! sååå romantiskt! . :) hihi! sen började det åska så vi fick skynda oss hem. myste lite till och somnade som två stockar. Han liggandes, jag sittandes. :P asså jag e så jävla kär i dig!!

image16Det var underbart att få träffa dig igen! som jag har längtat! <3

Nu har underbarlinegn åkt till spelningen och jag sitter här med en massa fulla vuxna på nedanvåningen. Nyss kallade de ner mig för att de ville jag skulle se när de hade satt papperstallrikar på öronen o plastmuggar på näsorna o papperständer i munnen! :P och som de garvade! haha. :P snart ska jag oxå iväg och festa. ska till elle uppe i byn. ska bli skoj att träffa alla igen! ska föreslå om vi oxå kan sätta plastmuggar på näsorna det såg faktiskt rätt kul ut. :P hahaha!!

Här är ett par bilder från semestern

image17
Ängla på väg till lägenheten med mina solisar.


image20Nakenfisen gör sig i ordning för stranden. :)

image18Jag och Ängla är inte släkt med han till vänster. ;)

Det var en helt underbar semester som jag aldrig kommer att glömma. Jag och Ängla är bästa vänner sa hon till mig. :) det är vi verkligen. som jag saknar henne.. Hon är så go. :) tur hon kommer på måndag igen. Då ska vi leka mer! annars får jag abstinensbesvär. :)

Nej nu ska jag göra mig i ordning för festen! Ha en trevligt midsommar allihopan! Adios! Fridens liljor.




Hola! (2007 jun 17 16.02)
Hola! Como estas?! Estoy muy bien!

aaaaah va harligt vi har det har i spanien! och vad svart det ar att inte kunna anvanda a och a och o... :P
Vi badar, solar, shoppar pa markander och igar va vi pa tivoili med angla. Hon tyckte det va saa kul och man blev sjalv sa glad nar man sag hur kul hon tyckte det va. :) "En till..." sa hon efter varje. och kan man motsta hennes underbara leende? no no no. una chica guapa! Ikvall ska vi ater igen ga in till kvallsmarknaden och kolla in alla grejer. Och sa ska vi kanske ta en glass pa en av de fina glassrestaurangerna! Sen ska vi hem och lagga oss tidigt for imorn bar det av till aqualandia i benidorm. Dar ska vi bada annu mera och se upp sa vi inte fastnar med naglarna i vattenrutchkanorna som jag gjorde dar en gang nar jag va liten. hela nageln flog av och som det blodde... in till sjukhuset sen fick jag ha en plastpase om handen sa jag skulle kunna bada men jag va anda radd for att det skulle bli blott sa jag vart tvungen att simma som en hund med ena handen ovanfor vattnet. :)

sag rattsa kul ut tyckte pappa och emil..

Jag saknar:
Min underbarling sa otroligt mycket! Hade varit saa underbart om du va har. Langtar efter dig min alskling!
Mina vanner forstass!
Annie som verkligen levde upp till "en manniskas basta van" veckan jag o hon va sjalva. Nar jag hade lamnat henne i tollarp, dagen vi skulle flyga ner hit, och jag skulle kora vidare till malmo satt jag fortfarande o smapratade med henne. Typ "Har ska vi svanga hoger" och sa tittade jag pa satet bredvid och markte att hon inte satt dar.. :/

Saker jag hittills shoppat:
Tre tunikor
En silvervaska
Tva par skor
Tva par orhangen
Tre halsband
En skarfs
En bh
En klocka
:)


Nej nu ska jga ga tillbaka till stranden for ett sista dopp. Sen ska vi aka o handla pa Carrefour och efetr det duscha och gora oss fina for att ga in till stan. :) kanske svanger jag in har en svang till innan om jag hinner.

Hoppas ni har det bra ni med! Kanske inte 25 grader pa kvallarna men nastan.. ;) Aker hem pa onsdag men det snackar vi inte mer om nu.. :P

Bienvenidos! Muchos abrazos



Tjohoo!! (2007 jun 11 17.25)


AAAAAAH jag fick jobbet på HM!! :D känns för jävla härligt. Börjar förmodligen v 29 så bara kom o titta förbi vet ja. :)

Mer jag gillar just nu:
+Nisse förståss
+Annie som aldrig har varit så sällskaplig som hon är nu. Hon till och med sov i min säng i natt! hihi! :)
+Att vi ska till sommarstugan i höör imorn igen!
+Att vi åker till spanien i övermorgon!!
+Juicen jag dricker just nu
+Och Zara förståss som är en hjälpsam och underbar tjej jag tycker mycket om. :)

image13 Fossingar på Bornholm

Eftersom vi åker till stugan imorn innebär det att jag inte kommer skriva mer här på en vecka cirkus. Så allihopan här hemma i Suecia får ha det toppen! 
Hasta el jueves. Me gustan las naranjas.

(Vi ses på torsdag. Jag tycker om apelsiner.)





Sommar och sool! (2007 jun 10 14.21)

Aaaaah va jag njuter i sommarvärmen! Okej kanske inte just nu eftersom jag sitter vid datorn men snart ska jag ut i det fina vädret igen! Jag och annie har precis kommit hem från underbarlingens sommarstuga i höör. Vi åkte dit igår. Där är helt underbart vackert!! Och annie trivdes som fisken i vattnet. Hon sprang på ängen, badade i sjön och hämtade pinnar. Hon hade en liten flytväst på sig så hon inte kunde smita ut genom staketet den busen. :) Mimmi, underbarlingens hund va oxå med och de blev faktiskt vänner. Eller åtminstone inte ovänner.. :P
Vi la ut bryggan och la i båten och det blev jättefint! :) längtar redan tillbax! och 25 grader va det i vattnet! härligt.
. image11

Nu ska jag ner till stranden och träffa Sandra och hennes familj och L8p8. :)

Snart åker jag!! Jippi!!




Snabbis (2007 jun 8 18.43)

Hejsan hoppsan.
Valde att göra en liten paus i min hektiska dag. 

1. Vaknar kl 5 för att ge annie mat
2. Vaknar kl 7 för att säga hejdå till underbarlingen. :)
3. Vaknar kl 8.30 för att göra mig i ordning
4. Packar bilen
5. Hämtar blommorna uppe i byn
6. Kör in till stan för att sätta blommorna i vatten hos Sofie och sen åka med henne och Ida till C4s avslutning på teatern. Mycket bra va det. :) och lite komiskt att hamna på samma föreställning som studenterna skulle på! Högljutt och glatt med härlig stämning. :)
7. Vi går till Darins för att äta varm macka med avokado och en massa annat gott på.
8. Vi kör hem till Sofie för att hämta mina blommor
9. Jag kör till milner för att se när mina 2 nästkusiner går ut kl 14
10. Jag ska köra till teatern för att se när Ida på salongen går ut 14.30! Brottom brottom! Hamnar mellan 2 studentbilar. Typiskt. Har dock flyt med parkering. (en bil kör ut precis framför mig. Yes!)
11. Går med mina kollegor från salong TOVA (126080) och tittar på alla som körde runt.
12. Träffar sara och elle och tittar på några bilar till... får längtan till nästa år!!
13. Jag och sara kör hem. Diskar, vattnar blommor..
image914. Jag går ut med annie. Gick hyfsat fort idag faktiskt. :)
15. Jag sitter här.
16. Jag ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen
17. Jag tar bilen med annie in till sofie
18. Vi har förfest!!
19. Vi går ut!!
20. Vi går hem nån gång.. och kanske sover lite.. :P
21. Vi vaknar nån gång.. :P
22. Jag och annie hämtar underbarlingen fast det vet han inte riktigt om än... hehe.
23. Vi kör hem till mig. :)

Ah så där ser min planering ut för tillfället. Sen kan det ju bli som det kan bli. mm. Man får ta det som det kommer. Man ska leva i nuet.
Lev
I
Nuet
:)




Ensam hemma! (2007 jun 6 12.25)

Jaahopp då sitter man här helt själv nu då. Än så länge känns det inte så farligt. Men jag vet att Annie har en tendens till att skälla mycket, särskilt nu på sommaren när folk är ute o promenerar om kvällarna.. så kanske blir det läskigare framåt nattetid? :/ hoppas inte*  :P tur att underbarlingen ska va här några nätter. <3
Härmed börjar oxå alla sysslor som hör ihop med att va hemma själv. Diska, städa, tvätta, laga mat, gå ut med annie, ge annie mat, handla.. men det e lugnt. vi slutar ju imorgon (!) så då kommer jag väl ha tid :)
 Sen ska jag ju köra en massa bil oxå förståss. :) Fick säkert höra: "Nu kör du försiktigt" 6 gånger på en halvtimme av päronen.. :P jag: "jaadåå.."

Tusan att jag missade lost igår.. jag skulle ju ställa alarmet på mobilen men så tänkte jag: jag måste kolla upp i tidningen när reprisen går o det va det jag glömde vilket ledde till att jag inte ställde alarmet vilket ledde till att jag missade lost. :(  första missade programmet.. buaah..
image7
Nej nu ska jag gå och göra nånting vettigt en stund :)

6 dygn, 20 timmar kvar!!
image8


Puh! Har äntligen kommit innanför dörren igen. Skulle gå den första långrundan med annie och det va minsann inte alltför lätt. Nejdå. Hon ska gå med hela kopplet utrullat och inte är repet framför mig, nejdå det är bakom! suck. det märks att hon är en terrier. :) ENVIS! men jag gillar henne ändå för väl nere på stranden satt vi o kelade och så kände vi på vattnet som faktiskt kändes varmt! men jag ska nog låta tempen stiga lite till här hemma medans jag njuter på playa del los locos. :) (tokarnas strand) och badar i medelhavet. :) hihi!

6 dygn, 16 timmar kvar!!




En dag i mitt liv... (2007 jun 4 20.19)

Dagen börjar med att telefonen ringer. Typiskt. Ingen svarar. Det slutar ringa. Precis när man håller på att somna om ringer det igen. Typiskt. Ingen svarar. Det slutar ringa. Precis när man håller på att somna om ringer det igen. Typiskt. Någon svarar. Tack. Kan inte somna om...


image5

Går upp, gör mig i ordning. Åker in till stan. Går  till Frisörtjänst. (I fredags när jag skulle dit va det minsann stängt. Kollade då in öppettiderna: Mån-Tors: 8.00-16.30 Fre:800-12.00.) Så nu skulle jag väl få köpa mitt silvershampo, vax och solskydd. Men nejdå, då vart det visst LUNCHSTÄNGT! :P Typsikt igen.. går vidare till Milner där vi ska ha vår enda lektion. Klockan är 12.53 och vi börjar 13.00. Kommer dit med hjärtat i halsgropen och möts av ett par klassisar som surt säger att det är ingen lektion idag! Typiskt. Vi snackar allvar med läraren som till slut kom på att han visst sagt att vi skulle ses och ha en sorts avslutning med glass och sånt. Han ber om ursäkt och kör iväg och köper glass åt oss. :) mums. hihi! Man tjafsar inte med frisörer! ;) Då hade man inte åkt in helt i onödan alltså. Men visst ändå lite, för tydligen behöver man inte åka in när man har bestämt att man ska göra nåt trevligt med klassen på den sista lektionen istället för att plugga, som vissa, (de flesta) uppenbarligen tänkt.. lite dåligt tycker vi som faktiskt hade åkt in! :O hoppas verkligen att alla kommer kl 11 i tivoliparken på torsdag annars blir jag ännu mera ledsen.. :(

Usch nu låter det som jag haft värsta dåliga dagen. Men den blev faktiskt bättre. Jag gick till Frisörtjänst igen för ett tredje försök. Den här gången fick jag äntligen köpa mina saker. :) mums.
image4+Ett silvershampo från Matrix. Tar bort de gula pigmenten på slingorna. Det är dessutom vårdande för håret :)
+Ett vax från Wella som jag hade när jag började ettan. Gillade det skarpt och det luktar ju super! Älskar saker som luktar gott! Och det får mig att bli nostalgisk. haha! :P
+Ett solspray från Loreal. Här ska det inte slitas nåt mer på håret minsann! :D


Japp, så med mina godsaker i kassen åker jag hem. Skulle ha klippt Semir men det gick visst inte så vi bestämde på onsdag istället. Han ska bli fin till studenten. :) Hemma plockar jag undan kläder.. sätter mig vid datorn. Ska skriva en uppgift till imorn. Känns såå onödigt menmen.. är ännu inte klar med den.. suck.. får kanske men bara kanske ta tag i saken så fort jag e klar här. :) bara kanske alltså.. :P måste komma ihåg att hänga ut tvätten med. Päronen e och golfar så då får man hjälpa till lite här hemma. Måste ju öva till jag ska va hemma själv onsdag till onsdag. :P hehe.

Ah nu har jag inget mer att säga för tillfället så ha det gott!!
image6


Första gången (2007 jun 3 20.12)
Heej allihopan! Ja, då vart det väl min tur att testa på det här med blogg. Har kollat in en del o de verkar ju helfestliga så varför inte?! :)

Måste bara direkt klargöra en sak: Vi slutar skolan på torsdag!! :D ååh va härligt!! hoppas det blir fint väder eftersom vår klass (HV2 frisörer) ska träffas i tivoliparken på förmiddagen och spela kubb :) Vi ska öva eftersom vi på eftermiddagen ska till milner och spela ännu mer kubb, då mot de andra klasserna. Den här gången ska vi vinna! Sist när vi spelade fotboll och brännboll gick det ju inte så bra.. :P Kommer sakna klassen som tusan i sommar! Ni är underbara!
image4


5 saker jag gillade den här veckan:

+ jag färgade håret och det blev fint. tack sofie! :)
+ när jag överraskades av nisse som hade bokat biljetter till Pirates Of The Caribbean. Underbarlingen. :)
+ examenskonserten med musikeleverna. såå duktiga!
+ att ängla kom in på salongen i torsdags! sötast av alla!
+ lördagskvällen hos l8p8. god mat och fotboll.

5 saker jag ogillade de här veckan:

- de slitna topparna jag fick när jag färgade håret.
- Pirates Of The Caribbean som inte var så bra som jag trodde den skulle va. :/ Men sällskapet va förståss super. :)
- Sällskapet som skällde ut mig på examenskonserten för att jag råkat sätta mig på en av "deras" platser efter pausen, trots att det inte fanns några biljetter med bestämda platser och trots att de faktiskt hade kunnat sitta tillsammans hela sällskapet om de hade flyttat fram bara en rad. Sånt gör mig irriterad!
- Att jag missade LOST i onsdags! måste ställa alarmet så det ringer på tisdagnatt när reprisen går. (Tur att vi e lediga på onsdag)
- Att min hosta ännu inte har försvunnit. Den e som värst på natten när jag ligger ner vilket leder till att jag måste bygga upp ett berg med kuddar och täcken så jag nästan sitter upp och sover. Ser nog rätt dumt ut men vad gör man? :P

Nästa onsdag åker jag till Spanien! ska bli såå härligt! Har inte varit där på 2 år. Dagen börjar med att jag tar bilen (ni vet, jag har körkort! :D) o lämnar min vovve annie i tollarp. (päronen e redan där nere, o emil, zara o ängla åker egen bil) sedan kör jag vidare till malmö där vi sedan allihopan tar tåget till kastrup och därefter flygplanet till Alicante. Där hyr vi en bil, stuvar in alla resväskor och åker sedan till Torrevieja där vi möter mamma o pappa. Sedan ska vi bada, sola, bygga sandslott, shoppa på Habaneras, det jättefina shoppingcentrumet och på alla marknader förståss! Vi ska oxå åka till Aqualandia, vattenlandet i Benidorm där vi ska plaska i bassängerna och åka rutschkana. eller hur ängla? :) Sedan ska vi gå på tivoli och åka karusell. Massa glass och jordgubbar ska vi med trycka i oss. Längtar som tusan!!
 image2Ängla för två år sedan när vi sist var i Spanien. Då var hon bara 9 månader och kunde bara krypa runt i sanden. Nu är hon snart 3 år och är snabb som en gasell! Watch Out! :D

Hoppas ni har det gott och ser fram emot sommaren lika mycket som jag! :) Och ska äta lika mycket glass som jag förståss! ;) fast i o för sig blir det ju mindre glass kvar till mig då... men lite kan jag kanske dela med mig till de som förtjänar det. ;) hihi! pussokram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0