trummor och utväxt

Japp, nu har vi flyttat in i vår mysiga lilla lägenhet. :) Har fått rättså bra ordning. Men det är fortfarande lite oklart hur vi vill ha våra saker och vad vi vill köpa för nåt nytt osv.. Men sånt faller väl på plats efter hand.. Men helst hade jag velat fixa allt på en gång, nu! :) Det känns jätteroligt iallfall att ha något eget och min sambo är hur go som helst. :)

Min goa sambo och hans band hade spelning ikväll på Barbackarock! :) Den första spelningen jag har sett med dem. De va superbra! (Särskilt trummisen. Snygg är han oxå! ;) heh..) Ja nej men det va riktigt roligt att höra dem lite mer på riktigt, utanför replokalen. :)

Idag har jag oxå hunnit med att slinga bort zaras utväxt, myst lite med tvillingarna, och hjälpt Ängla att välja kläder till Snövit på hennes dataspel. :)

Har oxå hunnit catcha up med både Lotte och Sofie idag. Härliga töser. :)

Nu ska jag ta igen idolavsnittet jag missat ikväll :) Ha det fint.


Dress up tune in!

Tro det eller ej så blev jag faktiskt frågad om jag ville gå som modell på grand i lördags. :P Tog det inte alls som en möjlighet att jag ska bli värsta supermodellen nu (haha), men jag tänkte det kunde bli en kul grej.. Det blev en kul grej. Det va sjukt nervöst, hela dagen, men det va oxå roligt. :) Dagen började på Skägg&Lockar kl 14 där de klippte, färgade, stylade våra hår och sminkade oss. Blev nöjd med håret men ja sminket.. svarta ögonbryn och rosa läppstift. haha! :) Fast jag som faktiskt själv (tsm med Jessica och Malin förstås) gjort en visning vet ju oxå att det måste va massor med smink så det ska synas från scenen med alla lampor och sånt..

Efter visningen gick vi bort till Grand. Där fick vi testa våra kläder från sandelins. Jag är glad och tacksam mot den tjej som inte kunde vara med på visningen så jag kunde ta hennes kläder som jag trivdes lite bättre i än de jag skulle haft från början.. heh.. :P  Smycken från Rolf nilsson och glasögon på det, sen såg jag ut som en riktig skolfröken! haha! :D Det va inte alls Jag ändå, och visst jag va lite avundsjuk på många av de andra som fått coolare kläder.. men det kändes ändå rätt okej efter jag fick byta outfit (Jag hade ju såklart tänkt innan att det fanns en risk att man inte skulle trivas i kläderna..! och det är klart jag förstår att riktiga modeller antagligen inte har nåt att säga till om, men riktiga modeller är ju ändå snygga i allt.. och de är ju ändå vana vid sånt där jämfört med lilla mig.. :P) Men ute på catwalken kunde man inte låta bli att känna sig som den snyggaste i världen ändå, för publiken va så på topp, klappade och tjoade och höll på! Det va en riktigt häftig känsla och det va bara så jäkla roligt! Gick 2 visningar. En efter Ebba von Sydows föreläsning om mode och en på nattklubben innan EMD, när Jonatan tittade på. (nervöst). :)

Fast jag då inte trivdes så jättebra i min outfit och att jag inte kände igen mig själv för 5 öre, så är jag ändå så sjukt stolt över mig själv att jag lyckades genomföra detta. Och att jag inte trillade i mina klackar.. :P

Finns nog bilder nånstans men de tänker inte jag länka till ;)


ett tusans kalasande!

Mycket händer. Vi har fått en lägenhet i Lund nu. :) På torsdag flyttar vi! Ska bli så roligt! Fixa och dona och planera och allt sånt.. :) Men i helgen händer mycket så då kommer jag sova i åhus.. Fredag jobbar jag och lördag oxå, efter jobbet ska jag och jonte åka till ängla och hjälpa till med hennes barnkalas, måla lite ansiktsmålningar och sånt.. :) Sedan är jag bjuden på födelsedagsfest hos emelie på kvällen och på söndag ska jag själv ha kalas. Ett 11månaders försenat 20årskalas. :) Va i Australien när jag fyllde 20 och sen har det varit en massa annat och så tänkte vi vänta till det blev sommar och så kom ytterligare saker emellan... fyller ju 21 om en månad! :P Fylla år är inget jag direkt bryr mig så mycket om att göra.. fast man har ju inte så mycket val än att göra det.. heh.. men det är trevligt ändå att samla släkt och vänner lite ibland och så.. :)

Haha! Ja det är värsta kalastiden nu! I söndags hade ängla släktkalas, hon fyllde 5år den 1 september och nästa helg ska jonatan och hans mamma ha 70årskalas.. Men efter det blir det nog lite lugnare.. Fast sen vill jag nog ha nån typ av 21års fest/inflyttningsfest för mina vänner.. Fast man vill ju gärna ha kommit i ordning först.. :) En sak i taget va det ja!
Jag är glad att min soffa bor hemma igen! För hon är mysig att mysa med. :)

RSS 2.0