fylla i...

En liten enkät att fylla i... :)

1, Tre jobb jag har haft

Frisör
Säljare (HM)
Ogräsplockare bland vattenmelonplantor, den ni! ;)

2, Tre platser som jag har bott/bor på:
Yngsjö
Åhus
Sydney Australia

3, Tre saker jag gillar att se på TV:
Desperate Housewives
Andra Avenyn
Melodifestvalen

4, Tre favoriträtter
Guaquemole eller hur de nu stavas. advokatröran alltså.. ;)
tacos, med guaquemole
arlas hushållsost, haha!

5, Tre platser jag skulle vilja vara på just nu:
Whitsunday islands, Australia
Spanien
Jontes säng :)

Kortafton och fikor.

Tack alla ni som kommenterade mitt förra inlägg! Det kändes bra att få lite respons. :)

Just nu sitter jag hemma hos Lotte och skriver. Hon ska vara min kortaftonmodell på gesället så jag har rullat upp hennes hår på spolar och nu väntar vi på att det ska bli torrt. :) Har precis käkat goda bullar. Det är alltid så mysigt att komma hit. :) Senare ska jag ta en fika med Sandra. :) Träffar henne alltför sällan numera.. Och efter det ska jag åka ut till jonten. Ska testa att permanenta hans mamma. Men bara rulla upp det då, och om det går bra så får hon vara min permanentmodell. :) Det känns som det börjar vända lite nu faktiskt. :) Har känts som det gått trögt ett tag nu men det är tur jag har så snälla vänner som ställer upp och hjälper till att leta modeller och ge tips och sånt.. :)

Och ikväll kommer äntligen mina päron hem från sin lilla resa.. Har varit ensam hemma nu ett par dagar. Usch, det har varit läskigt. Förstår inte, jag har ju varit ensam mycket förut men nu har jag iallafall gått och blivit rädd om kvällarna.. Så jonatan har fått sova hos mig ett par nätter och så sov jag hos ezä i söndags.. emil, zara, ängla.. Det va mysigt och oj va kul bridget jones 2 är! :)

Nu ska jag gå och föna lottes hår så det ska gå lite snabbare..

Ha det gott kompisar!

Artist som sopgubbe

Många gånger har jag fått höra 'Vad duktig din bror är!' och 'Du måste vara så stolt över honom!'. Ja jag är stolt över min bror. Jag är jätteglad att det går bra för honom. Men saken är den att jag har alltid varit stolt över min bror. Alltså redan innan jag förstod att han kunde sjunga. Det är inte för att han sjunger som en gud som jag är stolt över honom. Jag hade varit lika stolt om han skulle jobba som sopgubbe! Om han skulle lagt ner hela sin själ i det, precis som han gör med musiken nu, så hade jag varit lika stolt över honom då som jag är nu. Det känns som folk inte riktigt förstår det.. Åtminstone tänker de inte riktigt så långt som jag gör.. Jag kan förstå det på ett vis. Det är kanske inte så konstigt att folk tänker som de gör. Han har ju ett yrke som syns. Som folk lätt kan ta till sig och beröras av. Men för mig är det inte det att han är bra på det han gör som berör mig, det är det att han satsar på det han brinner för. Alltså även om han hade sjungt som en kratta så hade jag ändå varit stolt över honom, för att han gör sitt bästa.

Tack för mig. :)


RENT!!

Oj va länge sen det va jag bloggade.. Vet inte varför det har blivit så.. Har inte känt riktigt att jag velat skriva av mig.. Fast nu känner jag ändå lite att det skulle passa... :)

I helgen va jag på RENT-premiären! Grät som vanligt.. En otroligt bra musikal va det med jätteduktiga sångare. Tycker att alla som inte köpt biljetter än ska ta och göra det med en gång! :) Jag ska minsann se den en gång till!

Vad händer annars? Jag jobbar i Ystad. Pendlar ner där ett par dagar i veckan. Känns lagom faktiskt. Hade nog inte orkat med mer. Det går bra där. Trivs bra och så, men det är väldigt lugnt där just nu. Hade en klipp idag kl 9.00 sen nästa va 17.15!! Snacka om fet håltimme! Som tur va fick jag in en klipp och sling på eftermiddagen.. :)

Annars är jag lite på HM och jobbar. Och resten av tiden gör jag annat. Hela tiden är det något. Ska ju försöka ta gesällen i maj oxå.. Så tid går åt till att öva till det med.. 8 modeller, 10 moment. klipp, färg, perm, föning... Har känt att detta bara varit ett stort problem som jag försökt låta bli att tänka på. Hoppades på att min tid i australien skulle få mig till att hitta någon slags motivation till det. Behövde nog vara ifrån frisörandet lite lixom tänkte jag. Men när jag precis kommit hem kunde motivationsnivån nog inte vara sämre. Usch ville ju bara tillbax till göttandet i sommarland! :P Fast ett tag senare hittade jag nog ändå den där motivationen jag sökte efter. Jag har till och med börjat öva lite ju. Men förståss kommer detta säkert gå upp och ner. Det kommer antagligen kännas pissigt många gånger.. HItta modeller som dessutom är bra är inte lätt! Och så måste jag ha övat massvis! Men oj va nervös jag kommer vara den där dagen! BTW, är det någon som känner någon som vill permanenta sig så är det bara att höra av sig! :D

Imorgon ska jag va i stan 13.30. Lunch med Jenny som gick i min klass ett tag. Har inte träffat henne sen studenten. Hon är en go tös hon! Sen ska jag ge blod, och sedan ska jag fika med Mathilda. :)

Ha det gott! Hejs!


RSS 2.0