RENT!!

Oj va länge sen det va jag bloggade.. Vet inte varför det har blivit så.. Har inte känt riktigt att jag velat skriva av mig.. Fast nu känner jag ändå lite att det skulle passa... :)

I helgen va jag på RENT-premiären! Grät som vanligt.. En otroligt bra musikal va det med jätteduktiga sångare. Tycker att alla som inte köpt biljetter än ska ta och göra det med en gång! :) Jag ska minsann se den en gång till!

Vad händer annars? Jag jobbar i Ystad. Pendlar ner där ett par dagar i veckan. Känns lagom faktiskt. Hade nog inte orkat med mer. Det går bra där. Trivs bra och så, men det är väldigt lugnt där just nu. Hade en klipp idag kl 9.00 sen nästa va 17.15!! Snacka om fet håltimme! Som tur va fick jag in en klipp och sling på eftermiddagen.. :)

Annars är jag lite på HM och jobbar. Och resten av tiden gör jag annat. Hela tiden är det något. Ska ju försöka ta gesällen i maj oxå.. Så tid går åt till att öva till det med.. 8 modeller, 10 moment. klipp, färg, perm, föning... Har känt att detta bara varit ett stort problem som jag försökt låta bli att tänka på. Hoppades på att min tid i australien skulle få mig till att hitta någon slags motivation till det. Behövde nog vara ifrån frisörandet lite lixom tänkte jag. Men när jag precis kommit hem kunde motivationsnivån nog inte vara sämre. Usch ville ju bara tillbax till göttandet i sommarland! :P Fast ett tag senare hittade jag nog ändå den där motivationen jag sökte efter. Jag har till och med börjat öva lite ju. Men förståss kommer detta säkert gå upp och ner. Det kommer antagligen kännas pissigt många gånger.. HItta modeller som dessutom är bra är inte lätt! Och så måste jag ha övat massvis! Men oj va nervös jag kommer vara den där dagen! BTW, är det någon som känner någon som vill permanenta sig så är det bara att höra av sig! :D

Imorgon ska jag va i stan 13.30. Lunch med Jenny som gick i min klass ett tag. Har inte träffat henne sen studenten. Hon är en go tös hon! Sen ska jag ge blod, och sedan ska jag fika med Mathilda. :)

Ha det gott! Hejs!


Kommentarer
Postat av: Annonym

Kort och gott var RENT bra, men lite för mycket svensk balladmusik för min smak. Dock stor eloge för att de spelade all musik live, med band och allt! Även stor eloge till transvestiten "Angel" som stod för de bästa scenerna :D.

Mimi och Mauren var inget vidare.

2009-02-22 @ 22:32:56
Postat av: Miian

hej jag råkade klicka in på din sida av en slump och såg nu att du söker någon som vill penta sig ;)

Jag har långt tjockt hår,massor utav hår och har länge tänk på om jag skulle våga göra lockar utav det,nåt nytt.

Du får gärna höra av dig om du inte hittar någon annan frivillig ;)

Annars finns jag,lämnar min mail.Bor i samma stad som du

Sköt om dej!

2009-02-23 @ 14:39:57
URL: http://miian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0