cairns

Nu har vi bott 6 natter pa boomerang hostel. trivs bra dar! ska bo dar en natt till. Efter frukosten idag tog vi en tupplur (eftersom vi va sa trotta da vi gatt upp kl 6.45 for att springa i parken, jag tog fetetrappan upp 3 ganger btw!!!) sa blev vi vackta av receptionstjejen som pastod att vi hade sovit alla natter vi hade betalat for. Och nu skulle det in 2 nya tjejer i rummet. Vi sa att vi hade betalat for en natt till och sa sprang hon och kollade pa datorn igen och vi hade ju ratt. Sen skamdes hon och gav oss ett dubbelrum att bo i inatt! Gott! Precis bredvid toaletterna! kanns lyxigt. ;) 

Kanske koper vi till nan natt men vi ska ta oss upp till cairns sa fort som mojligt. Dar har vi fatt jobb pa en gard som verkar jattefin! :)  Dar uppe lar det vara jattevarmt! Det verkar vara jatteharligt dar uppe, barriarrevet och regnskog.. ah jag langtar! :)

Sa nu ska jag o jonatan leta fram det billigaste flyget eller bussen vi kan hitta. buss tar flera dagar sags det men ar man backpacker ar sant smallar man far ta. :P

Vad har mer hant i veckan? vi har varit pa bondi beach. gott som tusan! nastan gatt vilse hem for att spara busspengar. Vi tog oss en krogrunda med vara free drinks-kuponger. (sparar pa alla kuponger man kan fa tag pa for att forsoka leva billigt, precis som snala gamla tanter! ;)) ah den kvallen va saa rolig! :D jonatan ar knapp! har verkligen roligt med honom. :) kommer jag ha mer magmuskler efter denna resan eller?! :D Sen har vi gottat oss i parken, ringt en massa gardar.. igar gick vi pa en pytteliten marknad vis operahuset.. haha.. ja.. och igarkvall kakade vi mackor utomhus da vi bredde smor med en tandborste.. ja.. onodigt vetande men iaf.. :) nu ska jag sluta.

Ma sa gott till nasta gang!

Hejs!

nu sa.

Nu finns det bilder pa bilddagboken!!!  www.bilddagboken.se. Sok pa Sigfritts och klicka pa 23 september. :)

tally

tippa

usch vilken traningvark man hade i morse! ja och har fortfarande.. helt sjukt.. och ryggsacken vager mycket mer an nar jag akte hit, jag vet inte hur mycket, men jonatan maste iallafall hjalpa mig pa med den sa jag inte ska tippa baklanges. :) nu sitter vi vid datorerna pa hostellet. ska snart checka ut och sen vandra vidare for att hitta nat annat place att bo pa. kanns lite laskigt att inte veta nat men det e spannande. :) det loser sig.

Tjo!

Hejsan!

Nu ar vi inne pa var 5e dag har i sommarland. Trivs jattebra. Har verkligen roligt! Sa vad har vi gjort sen sist? Vi hade en beachtrip. Jatteharligt! Fast sjalvklart hade jag ju glomt badklader.. fast det va inte sa jattevarmt i vattnet sas det sa.. Sen har vi inte gjort sa mycket. Vi har sovit en hel del faktiskt. Tagit alldeles for langa tupplurer, Igar sov vi fran 5 pa eftermiddagen till ja.. halv 6 i morse! Vi har antagligen inte kommit in i att det ar dag har nar det e natt hemma.. Igar kopte vi iallfall varsett par fula joggingskor, sa vi stack ut i morse och joggade en svang i sydney i nan slags park vid vattnet. Har ju for bovelen inte tranat pa hela sommaren men nu ska det bli andring pa det! Vid lunch fick vi hjalp med bankkonto och sanna grejer.. astrakigt.. men det e ju bra man far hjalp med sant.. senare blir det nog ost och vinkvall pa hostellet. inatt blir var sista natt dar antagligen. Jag o jonte ska leta jobb och boende idag.

Maste bara beratta att vi har 2 valdigt intressanta, tyska roommates. En lite kraftigare tjej som vi kallar for Geschnarcken-Sonja och en annan kille som vi kallar Geschtinken-Schtefan. haha :) Anledningarna e just dem att sonja snarkar och stefan stinker. :) fast stefan hette visst leon kom vi fram till igar. och sonja hette visst sonja sa nu far vi kalla henne for rut. :) haha!

nej nu ska jag vara lite vettig och leta jobb. Ha det gott gott folk!

Bilder kommer nan gang lovar!

G-day mate!

Nu e klockan 4.08 hemma. har e hon 12. 08. sitter pa ett internet cafe dar man far sitta gratis om man e backpacker. kanon! gratis e gott! vadret e 23 grader varmt plus sol! gott som tusan! hoppas ni ser vad jag skriver. kan inte skriva a, a och o har ju.. :)

Resan gick bra. For utom en liten grej. Planet som skulle ta oss till london fran arlanda va sent och det blev stressigt sa vi kom en kvart forsent till incheckningen jag o Jonatan. Efter en massa rulltrappsakande och tunnelbaneakande mellan terminalerna for o prata med de olika flygbolagen lyckades vi fa platser pa ett flyg om ett dygn! Sa den natten sov vi i en soffa pa ett cafe pa flygplatsen. :) Stela i necken morgonen efter akte vi in till london! Vi ville ju inte sitta pa flygplatsen hela dagen. Hade en jattetrevlig tur i london. Kollade i butiker pa picadilly och vandrade i hyde park.. ja det va mysigt. :)

Sa det va pa nat vis lite trevlig att vi missade flyget.. :) Annars har resan gatt bra. Sov mesta delen.

Hostellet som vi bor pa ar jattemysigt! Enkelt men mysigt! Jag o J utforskade stan igar. Sag operahuset! Saa fint va det! Haftigt att se det i verkligheten! Sen satt vi pa det stora trappen framfor och solade och skrattade at alla japaner som skulle ta foton. :) Pa kvallen va vi pa BBQ fest med andra backpackers. trevligt! :)

Nu maste jag sluta for nu ska vi pa beachtrip. :)

Ha det gott gott folk! Miss you!

 

IMORGON!

Åh nu reser jag imorgon!! Har börjat packa nu med. Helt sjukt. Lovar att jag kommer glömma nånting... Det här blir inte lätt det har jag förstått.

Ska fortsätta nu. Ville bara säga typ hejdå. Fast jag kommer ju fortsätta blogga.. men ja.. hejdå sverige. :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åh nu ...

Åh nu är det bara 3 dagar kvar! Med andra ord är det i övermorgon plus en dag!

Helgen blir tuff. Utgång ikväll. Men fy bubblan va kul det ska bli! Och imorgon, utgång i malmö med några klassisar! Hur kul som helst! Längtar. Saknar hv3 så mycket..

Söndag: Vila?  Behövs nog. Packa? Behövs.

TBSL - Tjabba så länge!


Wohooo!

Har precis hämtat min ryggsäck som jag köpt på tradera! Den e så fin så jag blir så lycklig! :) Tänk, detta kommer vara mitt liv de närmsta 3 månaderna.. :)

aaaah kan inte fatta att det bara är 4 dagar kvar! Kan inte nån hjälpa mig att fatta det åt mig eller nåt..?! Ah.. annars har jag o jonatan några timmar på oss på alla flygplan att hjälpas åt med det.. aaah det ska bli så roligt!

4 dagar. Det är bara 2 dagar plus 2 dagar till! På mjölkpaketet står det bäst före datum 15 sep! Och alla vet ju hur kort tid en mjölkpaket håller?! haha.. usch va nervös jag är..

Ha det gott mina vänner.

tidsoptimist

Va filmen bra? Ingen aning. För vi kom för sent... Det är inte så bra att va tidsoptimist alla gånger har jag kommit på.. Det ÄR inte alltid gott om tid.. :) Men istället satte vi oss på house of bagels och va lite sociala. Det va mysigt. :)

I fredags lunchade jag med min sandroo. :) Förvirrad som man är hade jag fått för mig att det va i torsdags vi skulle setts så jag åkte ju in till stan då. Och jag gick där o väntade och hon ringde aldrig.. snyft. och hungrig va jag. haha. ;) Men i fredags fick jag äntligen träffa henne. Såå länge sedan vi sågs. Vi hade ju massor att snacka igen. och skratta igen.. :) Efter maten hjälpte vi hennes kära mor att välja glasögon. Jag och sandra testade oxå massor. :) När jag va liten va det min värsta mardröm att jag skulle behöva ha glasögon, men nu tycker jag det är skitsnyggt. Finns ju hur många snygga bågar som helst. Hade de inte varit så fasligt dyra hade jag nog köpt mig några med fönsterglas.. :) Man ser ju smart ut!

 Två busungar på den tiden vi va grannar.. :)Tänk nu är det bara 8 dagar kvar! Det är bara en vecka plus en dag! Helt sjukt.. hjälp.

dax

Wohoo ikväll ska jag träffa malin o jessica. :) Det är biodax. Åh jag längtar efter popcornen asså! haha. en rad  fick jag ihop. :P ha en trevlig lördagkväll!


Flytt

Inatt var min första natt i det nya huset. Som ni kan se på bilderna så är här ganska stökigt! Vi har inga innerdörrar så ska man gå på toaletten får man stapla upp en vägg med frigolitblock. :) Men det är ganska mysigt måste jag säga. Det känns iallafall som det går på rätt håll nu. Nu är vi här. Och jag ska ju bara bo här i 2 veckor så det kan jag nog stå ut. Sen när jag kommer hem kommer det va ordning på det mesta tror vi. :) Härligt.

 Päron  Vardagsrum  Kök   Sovrum 

RSS 2.0