Hejsan hoppsan

Usch vad jag är dålig på att blogga nu. Men nu tänkte jag att jag skulle göra det ett försök. Antar att det är den härliga sommarvärmen som gör mig så matt. :) Dessutom jobbar jag ordentligt mycket nu. Detta blir min 4e vecka som jag jobbar 6 dagar. Och även nästa vecka blir det 6 dagar. Fast lördagen där ska jag lämna HM och åka ner till Ystad igen. Ska bli roligt att komma tillbaka där med lite grann. Ska sen va där i 3 hela veckor.. 

Men visst har jag ganska korta dagar. 8-15 jobbar jag. Oftast, har hänt några gånger att jag har fått jobba längre, nere i butiken. Eftersom jag tycker det är kul att variera sig lite från uppackningen och få träffa lite folk, tycker jag egentligen bara det är kul att jobba över! Men vad orkar jag när jag kommer hem? Typ lägga mig på soffan, glo på That 70s show, sova nån timme, äta middag och åter glo på tv / datorskärmen. :)

Men jag klagar inte. Tycker det är riktigt kul att jobba faktiskt. Har kommit in en del snygga kläder minsann. Höstkläder, kanske inget man är sugen på nu men.. Och det flyter på bra. Vi får upp alla varor nästan varje dag, vilket är superbra så det inte samlar på sig. :) Känner mig riktigt stolt faktiskt.

Mer då? Vad händer? (En ko vänder) Jo, vi har flyttat igen. Vi håller på att renovera ett hus, inte långt ifrån där vi precis bodde men vi var tvugna att lämna vårt hus nu så de nya ägarna kan flytta in. Så vi fick hyra en lägenhet inne i Åhus så länge tills vi kan flytta in i det nyrenoverade huset vilket ska bli om ca 5 veckor. :P Ganska jobbigt kan jag be att få tala om! Just nu ligger alla mina kläder i sånna fyrkantiga plastbagar. :)

Imorgon ska jag käka lunch med min sandra. Ska bli väldans kul att träffa henne igen. Det är sjukt att jag inte vetat om att hon varit på öland en vecka.. fast å andra sidan hade hon faktiskt skickat ett sms som inte kommit fram.. Måste skaffa mig en ny telefon! Det är inte första gången jag inte får mina sms förrän flera dagar senare. Det är oxå så att andra inte får mina sms ibland förrän flera dagar senare. Kan skapa missförstånd sånt där. :)

Vad har mer hänt då? Jag har hälsat på Malin i hennes nya lägenhet i Malmö. Väldans jättefint har hon det! Sen har jag cyklat ca 1,5 mil för att göra laxsnittar med Sara. :) Och förståss spela lite kort.. som hon bara vann hela tiden..  Ja, det är det enda som jag kan komma på just nu.. kan bara betyda att det inte har hänt så mycket.. aja. Nu har ni fått en liten uppdatering iallafall och jag har fått skriva av mig lite. Kände att det kliade lite i fingrarna. :)

Må så gott mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0