vhgbj

Nu har vi packat vara feteryggsackar for att dra oss vidare.. Vi ska ta bussen ut till Mareeba. nan timme harifran for att jobba pa en gard. hoppas verkligen det gar battre denna gangen. dromde inatt att den forre bonden hade bytt plats med manniskorna pa denna garden for att javlas med oss.. :P

kommer sakna detta hostellet oxa. det va billigt och anda trvligt. trevliga fransman till rumskompisar hade vi. javan och bald guy. ja han va rakad sa vi har kallat honom for det for vi horde inte vad han hette pa riktigt.. :P riktigt duktiga gitarrspelare. vad har vi mer gjort har? vi gick pa bio en kvall, stepbrothers. en tramsig komedi. emn det va kul. :) mysigt. sen har jonatan klippt mig. valdigt duktig va han. :) jag har kakat sushi for forsta gangen! gott. ja och sa har vi sprungit en kvall, ja och sa va vi ju pa fitzroy och sa hoppade vi bungy.. sant man gor varje dag lixom. ;)

nu maste ajg kila! ha det gott tills nasta gang!

pussokram

Kommentarer
Postat av: Melissa

Hej! Såg att du hade kommenterat i mogis blogg. Jag tycker att man ibland borde tänka på att det finns en annan historia än den som hon berättat. Varför tror du att hon "ska behålla paketen". Jo just för att det antagligen inte finns några paket. Sen att hon sålt samma vara till flera olika personer, som det även finns bevis för är väl lite konstigt, eller vad tycker du? Du borde läsa mina inlägg först. =)

2008-10-29 @ 12:54:48
URL: http://meli.blogg.se/
Postat av: Ang Mogis bloggkommentar

"polisanmäl, det dom håller på med är olagligt"Vad är det som är olagligt? Att berätta för andra om att grejer man har betalat för har sålts till ytterligare 4 stycken och att alla har fått höra "postens fel att varan inte kom fram"? Är polisanmäla när man har ett klockrent fall av bedrägeri, är det olagligt? Nej. Tvärtom!Du borde läsa på lite innan du uttalar dig till vänster och höger om vem som ska polisanmäla vem.

Postat av: Kim

Polisanmäla vadå? Det är däremot kriminellt att sälja samma vara till flera personer, ta betalt av alla, strunta i att skicka sakerna till nån av dom och sen ljuga om att Posten behållt paketen - det funkar inte så.

2008-10-31 @ 20:18:16
Postat av: zara

jag har väldigt svårt att tro att det är amanda som skrivit det i hennes blogg.

Förresten Amanda-HÖR AV DIG!

Kram

2008-11-01 @ 22:40:24
URL: http://zara82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0