nyasfalterad cykelbana

Ikväll ska jag sova hos min Ängel! Längtar så efter henne. Imorgon fyller hon 4 år! Tänk 4 år! Hon börjar bli stor.. Men hon kommer nog alltid va liten i mina ögon. :) Så imorgon ska jag följa henne till dagis eftersom hennes päron ska iväg på morgonen. Sen blir det kalas på kvällen. :)

Just nu håller vi på att flytta igen. Till det huset där det är meningen vi ska bo.. Det är väl inte helt färdigt än men så pass färdigt så man kan bo där..  usch va jag är trött på att flytta..

Igår va det min sista dag i Ystad. Lite vemodigt.. men förhoppningsvis kommer jag tillbax dit senare.:)

I fredags fick jag träffa min sara. Hon följde med mig hem efter jobbet.. Gick och käkade pizza på robins sen gick vi en sväng, la oss på den nyasfalterade cykelbanan utanför kvantum och tittade på stjärnorna. :) Såg två stjärnfall, några sateliter och något som kan ha varit fladdermöss.. Riktigt mysigt! :) Sedan köpte vi hajar och choklad och sen gick vi hit. Det blir alltid en massa skratt när jag är med henne. Jag fattar inte vart alla våra konstiga konversationer kommer ifrån. Men ja.. det blir så knäppt.. :) Hon är en go vän. Fyyy vad jag kommer sakna henne.

Nu ska jag käka lite frukost. halv 1 är klockan.. har sovit ikapp alla timmar man missat i veckan. Härligt! Och nu är jag ledig i 2 veckor!!


Australien

Nu är det bara 3 veckor kvar!! Sedan drar jag från detta land ett tag. Jag ska nämligen till Australien med en vän vid namn Jonatan. :) 3 månader ska vi stanna down under för att jobba runt och resa runt och hitta på äventyr. :) Ska bli såå spännande! Ja jag är faktiskt ganska nervös nu men jag ser verkligen fram emot att resa. :) Är det någon som har varit där och har bra tips så får ni gärna berätta. :) Så nu blir det en veckas jobb till i Ystad, sedan ska jag va ledig 2 veckor för att fixa en massa ärenden, typ fika med en massa kompisar.. :) Fyy vad jag kommer sakna vissa personer!

Tänkte att jag skulle försöka hinna med att föra en liten resedagbok här på min blogg för de som är nyfikna på vad vi hittar på där borta.. :)

Good day mate!


Blondin

Då vart man blond igen. Lät som det gick på ett kick men så lätt va det inte. Först gjorde elin lite slingor igår en timme innan vi började jobba. Blev lite ljusare. Tog hem blekning och drog upp mer slingor på mig själv igårkväll. Det va inte det lättaste! Varför ska en spegel va spegelvänd för lixom?!  Resultatet blev vitt i botten, kyckling på topparna. Roligt. Men det va jag ganska beredd på att det skulle bli eftersom jag färgat rött några gånger sen i februari.. I morse satte jag fast en mössa på huvudet med några klämmor så den inte skulle åka av på bussen.. :P Elin, min räddare i nöden la sedan en grå toning över längderna vilket neutraliserade bort mycket av det gula. Så nu är jag typ sandblond, blandat med lite vitt och blandat med lite koppriga slingor. Så här kan jag väl se ut iallafall.. men är lite sugen på mörkare slingor med för att få lite mer färg i mitt bleka ansikte.. Vi får väl se om elin pallar med en omgång till.. :P

Hoppas det är bra med er allihopan!

Barbie

Då har man jobbat sin sista dag på HM för denna sommaren. Helt sjukt vad det har gått fort! Trivs så bra där. Imorgon ska jag ner till Ystad igen. 6.45 går bilen. 8 börjar jag och slutar 12.30. Så det är inte så farligt länge ändå.. Men de närmsta 3 veckorna kommer bli tuffa. Halv 7 går bussen varje dag, kommer hem vid kvart i 8 på kvällen.. Långa dagar. Ja, en sån dag består i princip bara av att jobba, äta och sova. Och åka buss.. Men det ska bli kul ändå att komma tillbaka till salongen och träffa folket där. Verkar som det är fullt upp. Har visst fulla dagar framför mig. Det är gött. :)

Imorgonkväll är det fest i Trolldalen i degeberga. Då är det fram med danseskorna som gäller. :) Ska bli skoj. Förhoppningsvis hinner jag sova en blund när jag är hemma och mellanlandar.

Ikväll är en lugn kväll. Det är gött. Ängla är här och vi har precis tittat på en Barbiefilm. Nu tittar vi på stuart little och käkar lite godis. Har fått order från mor sin att klippa luggen men tja.. jag har inte kommit så långt på den fronten känner jag. :)

Nu är det visst nåt odjur på filmen så jag får väl gå och hålla om sötnosen lite grann. :) Hihi.

Må så gott.


RSS 2.0