lista

HAR DU ? ..
Folköl i kylen : Gillar inte öl men päronen har nog några öl där..
Något husdjur : Ja Annie min noffeterrier
Någon favoriträtt : Tortillas och guacamole.
Någon flick/pojkvän : Ja nisse som är världens underbaraste
Puder på dig : Inte just nu men i skåpet finns ett foundationpuder från ID jag använder dagligen.
Några framtidsplaner : Jag ska bli frisör. Sen drömmer jag om att jobba utomlands ett tag.
Någon sjukdom : Nej peppar peppar
Gymkort : Inte gym, mne jympingkort på Friskis
Några kärleksproblem : Nej
En homosexuell kompis : Nej men hade gärna haft en att byta kläder med. ;)
Duschat idag : Nej ska träna snart, duschar helst efter träningen faktiskt.
Någon kompis som snarkar : Tror inte det nej.
Någon vän som spelar i ett band : Ja en pojkvän som spelar i Unleaded Patrol
Några mvg:n : Det finns ett par ja.
Någon som förstår dig : Det tror jag..
Tuff kompis som kan försvara dig : Sofie :P
Något beroende : Nope
Fikat idag : Ja
Nagellack : Ja. Ett lager svart och ett lager rött och det blev blodrött. :)
Någon vän som bor i ett annat land : Nej

VEM ? ..
Avskyr du :
Ingen
Hånar du : Jag brukar inte håna
Delar du mest minnen med : min familj, Sandra
Längtar du mest efter : Sandra som har kommit hem från Turkiet nu men som jag inte har träffat än eftersom hon har öroninflammation och feber! :(
Stör du dig på : Besservissrar
Gosar du med : Nisse helst
Lagar mat : mamma oftsast
Diskar : diskmaskinen
Tror att den är någon : vet ej

VILKEN ? ..
Tidning läser du :
Veckorevyn, Tivoli.
Buss åker du oftast : Ystadbussen, möllebacksbussen
Frisyr har du : uppklippt frisyr
Dag fyller du år : 7 oktober. 1 vecka kvar!
Årstid föredrar du : sommar, men hösten och vintern e med mysig så länge man bylsar på sig.
Stad är du uppväxt i : Yngsjö. stad o stad...

VAD ? ..
Gör du nu :
Svarar på frågor
Gör dig till en bra människa : Jag bryr mig om andra människor
Gör dig till en dålig människa : Har mina brister men vill inte fokusera på dem
Vill du arbeta med : människor
Är roligast just nu : 3:3 festen på onsdag!
Har du på dig nu : Svarta pyjamasbyxor och en orange t-shirt. haha. härligt.
Har du för smink idag : Ingenting.
Äger du för skor : Några olika.. Inte överdrivet många o de jag har e ganska utslitna. Får nog bege mig till skopunkte snart! :)
Har du för storlek i skor : 38, 39
Läser du för bok : Hinner inte med det tyvärr för jag gillar att läsa böcker. Skulle läst Religion just nu som sagt... :P
Ska du göra nu : Hoppas på att mamma kommer hem med bilen snart så jag kan åka o träna!


Från http://www.ladyscorpio.blogg.se

inget vettigt

Okej för en gångs skull tänkte jag faktiskt börja plugga i ganska god tid till nästa prov. Det är religion och provet är på onsdag. Men då hittar man inte boken! Jag vet att jag inte hittade den i skåpet i skolan och tänkte att den nog var hemma men nejdå. Visst, en liten känsla av "ah va skönt o slippa plugga" kom ju, men oxå panik! vart tusan är den?! :S Så istället för att läsa sitter jag här och skriver. :)

Halv 6 ska jag träna. Har faktiskt inte så mycket träningsvärk idag. Den kommer nog imorn. Det sägs att andra dan ska va värst?

Imorn börjar lusse-träningen. Nervöst.. men det ska bli kul! :)

Ha det gott

Personalfest och cykeltur

OJ vad kul det var på personalfesten igår! :) Vi skulle ju gått på Black Jack men det blev inte så. Klockan blev mycket där vi satt o åt Ko-san mat, drack groggar, käkade snacks och snackade skvaller. :P Dessutom ville inte Sara ha 50-åringar flåsandes i nacken på sig. haha! Typiskt, jag som har lärt mig "Inget stoppar oss nu" utantill då när jag skulle hjälpa nisse lära sig den.. :P Menmen, vi hade mycket trevligt inne på vår lilla salong Tova!

image139 Emelie och Sara image140 Emelie och Pernilla
image141 Mari fixar groggar. "Amanda! Ditt glas är tomt!" image142 Och klipper rak(?)lugg på Emelie :)
 image143 Trevligt

När festen var slut träffade jag nisse på Boombar och vi åkte hem till honom och sooov!! Såå skönt va det att få sova ut i morse. Det behövdes verkligen. Vad gjorde jag o nisse sen då? Jo vi gav oss ut på cykeltur! Över 2 mil cyklade vi. Först till Fjälkinge, sedan till Viby, Hammarlund, Söder, genom stan och sen tillbaks till Möllebacken. Vädret? Ja det började ösregna när vi va i Fjälkinge! Så vi va ganska så jätteplaskblöta när vi kom hem igen, trots att vi hade regnkläder. Men oj va gott det va att hoppa in i den varma duschen när man kom hem! Trots regnet va det en mycket mysig cykeltur tyckte jag. Man hade ju trevligt sällskap. :) Träningsvärken man kommer få imorgon e en annan femma! Sen tittade vi på film och åt kinamat :)

image144 Så här såg min utsikt ut nästintill hela vägen till Fjälkinge.. -Nisse flera meter framför mig. Det var faktiskt motvind och jättejobbigt! :P Ja, då funderade jag på vad jag hade gett mig in på och nisse trodde nog att han skulle få hämta mig med bil senare.. hehe.

Hej hopp

Kicki 18 år!

Idag när jag satt o väntade på bussen vid sjukhuset efter den sjukt jobbiga träningen messade jag ett grattismess till Kicki som fyller 18 idag. :) Och vem ser jag sen när jag hoppar på bussen om inte Kicki i egen hög person! Hon skulle precis skicka tillbaka på mitt mess. Trevlig pratstund hade vi hela vägen hem. Hon är en go tös jag tycker mycket om. :)

image138 Grattis Kickan!

Skrivkramp

Jahopp. Hur har min dag varit? Jo jag gick upp kl 6.00 för att 6.30 åka till HM för att kl 7.00 jobba häcken av mig för att 8.30 åka till skolan för att 9.00 skriva svenskaprov som jag bara skuggpluggat på. Sedan gick jag och käkade efterrätt i matsalen och sedan var det dax för Historiaprov som jag inte heller kände mig färdig till... Kan man ha en värre dag och vecka totalt sätt? Känns inte så... Har precis kommit ut (sist ut) från salen med enorm skrivkramp. Och snart ska vi ha engelska B där vi ska titta på film med svensk text. Känns ju betydelsefullt.. :P

Ja, vilken vecka.. När ska man lära sig planera och prioritera? Verkar som man aldrig gör det.. Åtminstone inte jag.. Nån som har tips på hur man gör?

Idag efter skolan ska jag kila över gatan (friskis ligger faktiskt där) för att träna. Sedan ska jag hem och sova gott! :) Tack o hej leverpastej


Heliga Birgitta!

Jesus Kristus, Heliga Birgitta och Jungfru Maria! Jag o Malin var INTE på internet igårkväll!

Svar till Malmberg!

Haha! Nej jag vill dit för far min säger att där e det hålligång! Och jag tror jag ska fråga far min om han kan skjutsa mig! Du vet, vi ska ju till samma plats och hem till samma plats. ;) (Sen fyller jag 19 på söndagen by the way... ;) ) nej men jag o nisse kan förståss fixa det på annat vis med. Vi är ju några stycken härifrån som ska dit o alla får nog inte plats i bussen.. :P Men du vet du vad? Nu får du ta och skaffa blogg du med för på detta viset kan jag ju inte svara! Dessutom vill jag faktiskt veta vad som händer i stockholm! :P hehe. 

Håll i hatten!

Hur är läget? Mitt läge är stressat och fullt upp kan jag meddela..

Min vecka:

Måndag: Åkte direkt till HM efter skolan idag (slutade fyra) eftersom det är översvämning där. Man tackar inte gärna nej till extrajobb. Käkar nu. Ska plugga till historiaprovet och svenskaprovet på torsdag.
Tisdag: Ska kl 17 till Yllan med Malin, hennes mamma, Jessica, hennes mamma, (min mamma kan inte) för att få hudvårdsrådgivning som jag och Malin vann på en tävling i skolan. Vi bara fyllde i en lapp o så vann jag tredje pris och Malin andra. Priset var hudvårdrådgivningen då, och jag fick 100 kr i presentkort på produkter och Malin fick 300. Kul att vinna! Jag fyller jämt i tävlingsformulär. Man vet ju aldrig, nån gång verkar det ju faktiskt som att man lyckas. :) Sen, om jag hinner ska jag träna. Min hals gör fortfarande ont när jag sväljer, och lock för öronen har jag med stundvis, men nu vill jag inte vänta mer! När jag kommit hem ska jag fortsätta plugga... o se IDOL
Onsdag: Jobba på HM igen ett par timmar. Hem och plugga... och se IDOL

Torsdag: Kanske jobba på HM igen om det blir lönt. Slutar ju 16.45.. får höra med dem.. Träna. Se IDOL.
Fredag: Praktik på Tova. På kvällen personalfest på Sommarlust där vi ska slå klackarna i taket till Black Jack! :D
Lördag: Träffa nisse, äntligen!!!!! jag får ju nästan abstinensbesvär!!!!!

Håll i hatten:
Jag ska sjunga... Mm... nog e jag nervös kan jag säga... Lotte i min klass syster, hon har satt ihop ett luciatåg som ska lussa lite och de ville visst att jag skulle va med o sjunga i det tillsammans med 6 andra tappra själar.. Sjukt att de frågar mig..! Jag har ju inte sjungit mer än i skolkören på högstadiet och när jag kör bil typ..! Men eftersom jag blir frågad säger jag såklart inte nej! Får göra mitt bästa och hoppas att jag inte gör bort mig! Repetitionerna börjar på måndag. Håll tummarna e ni goa!
Nästa lördag ska jag kanske se på Lasse Stefanz på Granada. Sedan jag berättade för mina vänner att jag aldrig gått och sett min pappa när han jobbar, har de varit på mig och sagt att det måste du ju göra! Det har inte hjälpt när jag försökt förklara att jag faktiskt gjort det EN gång.- När jag va 3 år.. Efter en liten fundering kom jag på att jag kanske borde göra det ändå.. De börjar ju bli rätt gamla nu.. ;) Nisse o hans kompisar ska dit nästa lördag. Andra gången de tittar på dem.. haha! Så jag får väl hänga med jag... :)

image137 I Skövde på hårmässa i våras! Riktigt kul hade vi! Som alltid med Tova-gänget. :)


Ha det gott!


Min helg

Fredag: Jag åkte hem och tittade på Idol. Tittade på Klassfesten och reprisen av Svensson Svensson.
Lördag: Jag jobbade på HM. Där svämmar det över på lagret kan jag meddela. Efter jobbet åkte jag hem till nisse. Vi käkade pizza, åkte o såg på bio, o åkte hem till mig och sov. Det var mysigt. :)
Söndag: Jag har städat lite.. nisse nästintill tvingade mig så.. dock förstår jag inte varför eftersom han åkte hem i morse.. :P Sen har jag tittat på tv.. Ska snart åka till Höör och fira nisses mormor som fyller år.

Annan information:
*Jag har ont i bihålorna och mamma tvingar mig att ta nässprat vilket e så fruktansvärt obehagligt!
*Jag fick inte ut och springa med nisse idag för han e rädd för att jag ska springa ifrån honom. haha!
*Jag saknar Sandra
*Jag höll på att skita på mig igårkväll när jag o nisse skulle köra hem från stan efter bion. Bilen bakom mig låg och tryckte mig i rumpan o bländade mig med sitt ena lyse. När han till slut kör om mig tänkte vi att vi skulle vara lite jävliga tillbaka o blinkade till med helljuset . På en gång bromsar han in, kör ut på väggrenen och när jag kört förbi honom tänder han båda helljusena! Snacka vad rädd jag va! Vad hade jag gjort?! Man vet ju inte vad det e för typer som e ute en lördagskväll vid midnatt! Så ett tag kör han bakom mig o jag börjar göra planer på om man kanske skulle trycka plattan i mattan, köra ifrån honom och svänga av nånstans där han inte hittar mig, haha som i värsta polisserien! Men till slut kör han om mig igen, nisse ville blända honom en gång till men nej, där sa jag minsann stopp! Jag hade fått tillräckligt med spänning kände jag! :D

image136


Soffan

Idag fick jag träffa min Soffa. Sofie är hennes riktiga namn men det används inte så ofta, inte ur min mun iallafall. Soffan, det är min soffa det. :) Vad gjorde vi två då? Vi praaaaatade. En massa. Som vanligt. Härligt. Vi åt oxå hemmalagad pizza från gårdagen. Inte fel det heller minsann. Imorn ska vi ut!

image135

Imorgon åker Sara till Stockholm och det tycker jag är orättvist för jag vill med dit!! :D
image131

Och Sandra är i Turkiet och det är minsann oxå fuskigt! :D (saknar dig.. kom hem till mig snart!)
image134



Den här dagen

Den här dagen började med att jag väcktes av nisses väckarklocka kl 7.00. (nisse sov vidare som vanligt) Den ringde i ca. 5 minuter sen fick jag nog och klickade av den. Somnade om. 10 minuter senare väcktes jag (nisse sov vidare som vanligt) av väckarklockan på min mobil. Jag klickade av den. Somnade om. 1 minut senare väcktes faktiskt vi båda av  väckarklockan på nisses mobil. Han klickade av den. Nisse somnade om. Jag ställde min klocka på 7.30. Somnade om. 7.30 gick vi upp. Usch vilken seg morgon!

I skolan gjorde jag först en kort afton. Gick så där. Sedan fönade jag vågor. Blev bättre än de förra gångerna iallafall.. God mat åt vi sedan. Kycklinggryta. :) Efter det hade vi projektarbetstid. Det var kul. Nu känner vi att vi börjar komma igång. Jag, Malin och Jessica ska göra en modevisning. Vi ska klippa, färga och fixa med smink, styling och kläder. Ska bli jättekul! Så idag planerade vi lite vilka modeller vi kan använda och vilka frisyrer o kläder vi ska ha. Vi har planerat att ha visningen v 5 så det e ganska så långt dit, men jag kan säga redan nu att ni är välkomna! :) 


Nu ska jag göra engelska och företagsekonomiläxa. suck. trååkigt. Men sedan är det Idoldax! :)




snark

jag somnar snart... E så fruktansvärt trött... Om 10 minuter börjar engelskan..

Det flyter på..

ska ha historia, sen engelska.. sen långhårsuppsättning! det e kul tycker jag. :) tycker vi kunde ha börjat med det redan i ettan faktiskt..

Idag ska jag hem till nisse. :) trodde inte jag skulle få träffa honom förräns till helgen. (vi brukar ses en gång i veckan, en gång på helgen) men vi fick ihop det. Bara jag följer med till Tarzan. Nisse e ju med där, men att va med när de repar e bara kul. Tror de skulle leka lekar idag men så då kan man ju själv va lite aktiv oxå. :)

Ha det gottis!

Yngsjö IF

image129 
Tro det eller ej men jag har faktiskt spelat fotboll en gång i tiden.. Här är laget vi satte ihop i sexan och spelade i Yngsjö IF till o med 8an/9an.. Hur gick det för oss då? Vi gjorde 0 och släppte in ca 20 mål per match! :D Men vad gjorde det?! Vi brydde oss inte om siffrorna utan vi kämpade på och hade jätteroligt ändå! Känslan när vi vann vår första och enda match glömmer jag aldrig. Tusan va glada vi va! haha. Äntligen hade vi visat alla som mobbat oss att vi faktiskt kunde! :D Och när jag gjorde mitt första och enda mål va inte heller en så dum känsla. :) Hade länge haft otur med bollen men till slut lyckades jag få in den! Och min tränare e fortfarande skyldig mig en 50-lapp för det! ;) Ah va jag saknar det faktiskt.. Vi hade nåt speciellt tillsamans. :)

Tråkig måndag

Vad händer idag?

Inte mycket. Jag sitter här och fikar på en ganska torr men ändå go fikabulle. Snart ska jag kanske börja på engelskan tror jag.. Hade varit smart av mig att göra det en dag jag inte har nåt annat för mig ju. Ja smart kan man ju va, men oxå lat.. ;)

En helt lugn vecka kommer det att bli tror jag.. kan bli skönt men oxå lite tråkigt.. Vill börja träna nu men vågar inte förräns jag blivit bättre..

Ah vilket tråkigt inlägg jag kom med idag.. har verkligen bloggtorka känns det som! sorry..

Jag ska se om jag hittar nån lista.. ett tag sen jag fyllde i nån sån..

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Nope, bara med papper emellan. haha
Titta på dig själv i spegeln: Vem gör inte det?
Gnälla: Ja vissa dagar e man expert på det
Skrika: När jag e upprörd ja
Sova: Ja det händer!
Ha ångest:
Ja det händer..
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Nej tur det
Drömma sexdrömmar: Det händer väl. :)
Ta droger: Aldrig
Försöka vara annorlunda: Ja ibland e det kul!
Klä dig i svart: Oftast inte helsvart
Gå till kyrkan: Nej men funderade seriöst på att gå till den ortodoxa kyrkan förra söndagen för att se på en träflisa från jesus kors. Det var efter ett studiebesök med klassen jag blev lite nyfiken där.. Hur man vet att det e från jesus kors? jo, för att när en väldigt sjuk man tog på just den flisan så blev han frisk. :) häftigt!
Gå i skolan: Japp
Röka:
Nej
Ha sex: hihi
Ljuga: vita lögner ibland e väl tillåtet..? ;)
Hata folk: Nej inte hata..
Lita på folk: Ja det brukar jag nog. men jag märker ganska snabbt vilka som går att lita på.

VEM:
Saknar du:
Tina min gamla klasskompis. Kul att träffa henne i fredags i alla fall, även om hon inte minns det så mycket. hehe :)
Vill du döda: jag dödar ingen
Rörde dig sist: jag krockade lite med jessica idag om det räknas.. :P
Vill du slå: Den som förtjänar det
Kysste dig sist: Nisse :)
Vill du kittla: Nisse för han ska jämt va på mina oskyldiga fossingar..
Kramade du sist: Min kund jag klippte i skolan idag
Vill du prata med: Sandra som åker till Turkiet imorn. Ska ringa henne sen.
Skrek du på sist: Vet ej
Vill du vara som: min bror
Sårade dig sist: onödigt att dra upp
Vill du bli galet full med: Sofie utan tvekan! :D
Gjorde dig riktigt glad senast: Nisse
Fick du sms från senast: Soffan
Ringde dig senast: Min kund, dock svarade jag inte.. men han hittade upp ändå. :P
Är vackrast på jorden: Nisse utan tvekan

HAR DU:
För många vänner:
För många vänner kan man inte ha
Förföljelsemani: Ibland när man går själv..
Tvångstankar: Det händer. Ibland får jag bara ta fem steg mellan varje lyktstolpe.. :P
Någon annan psykisk sjukdom: --
Någon fysisk sjukdom: förkylning
Någon skada: nej peppar peppar
Färgat håret: jaa sen sexan :P
Brutit några ben: nej bara stukat armen när jag hjulade när jag va liten.
Några piercings: 3 hål i öronen
Egen dator: nope..
Bra självförtroende: vissa dagar.
Kysst någon: Självklart :)
Haft sex:  hihi
Köpt kondomer: hihi
Tagit nakenbilder: haha nåt ditåt på nisse kanske. ;)
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Bjudit ut någon:
ja
Varit kär: massor
Dumpat någon: ja
Stulit någonting:
nej.
Lämnat landet: På semester
Tuttat eld på nått: ljus, tidningspapper..
Gjort något olagligt: skjutsat på cykel? :P 

HUR:
Går du:
Lite utåt med min ena fot, precis som pappa..
Svarar du i telefonen: "Amanda" oftast
Fördriver du tiden: springer runt i cirklar
Mycket pengar har du: upp o ner
Tjänar du pengar: studiebidrag, klippningar, massage
Ofta diskar du: typ aldrig.. ibland när jag sover hos soffan
Ofta städar du: inte alls ofta.. tråkigt. men då o då får jag panik och städar rubbet
Många stör du dig på: det finns en del, men jag kan hantera det. :)
Ofta träffar du din familj: nästan varje dag..

TROR DU:

Att du kommer bli något:
ja massvis med saker hoppas jag. typ frisör, stenrik..
På gud: ibland, bra att det finns nåt man kan välja att tro på i alla fall..
På rymdvarelser: japp. vi kan inte va de enda i hela universum
Att folk tycker om dig: ja de flesta hoppas jag..
På ett liv efter detta: japp, jag kommer nog bli en indian.
Att fiskar kan tänka: det hoppas jag inte..inte när jag knäcker nacken på dem i alla fall.. :)
Att du kommer leva länge: ja jag ger mig inte särskilt lätt


Tagen från www.frokent.blogg.se

 


Underbarlingen

Hade en så otroligt mysig kväll med min underbarling igår. Vi tittade på Apollo 13. Mycket spännande film. Åt äppelkaka gjorde vi med som nisses pappa fixade ihop. Gott det..

Idag klippte jag honom, och tro det eller ej, men jag klippte av luggen. Den lugg som jag förut sagt att jag aldrig ska klippa av för han e så fin i lång lugg... Jodå, nu blev det som det blev. Den blev kortare och kortare och tills slut var den jättekort. Och han blev jättefin faktiskt tyckte vi. Hans fina ögon kom ju fram mycket mer. :)
image128 love

Första Tarzanrepet var det idag. Mycket kul att träffa allihopan. De är superhärliga. Ängla var oxå där så jag fick leka med henne när de läste igenom manuset.  Hon ska vara lillapa. :)

Utekväll!

Ah vilken dag det var igår. Jag velade hur länge som helst om jag skulle följa med tjejerna ut... Visste inte om jag var sjuk eller inte så jag bestämde mig helt enkelt för att jag inte var det! Och tur var väl det för tusan vad roligt jag hade! Jag, Malin, Jessica, Sofia och Sandra drog till Lotus där det va Happy Hour. Ett par tequilas o sen ägde vi dansgolvet! Trevliga människor träffade vi och god kebabtallrik åt vi som nattamat. Tack flickor för en underbar kväll!

Idag har jag blivit blond. Lite kopparfärg finns det med i eftersom jag nästan varit svart i botten förut och för att det e så otroligt svårt att bleka bort alla de pigment som finns i så mörk färg. Men helheltintrycket är blont. Känns skönt för att ha mörk bottenfärg som jag hade innan ger mig randiga hårstrån i tre färger.. Dock känner jag mig lite blekare.. Om ett par veckor ska vi ha egen hårvård så då kanske man kan lägga nåt brunt i fronten..

Snart ska jag träffa min underbarling. Vi ska myyysa hela kvällen och jag längtar jättemycket efter honom. :) Nu var det nästan en vecka sedan jag träffade honom.. Oj vad han ska få pussar. :)

Imorgon är det det första Tarzan-repet! :D Asså jag ska inte va med själv förståss även fast det låter kul och inte alltför svårt att spela apa... men det e så roligt att se på när de övar. De är superduktiga och härliga människor. Tycker absolut nu ska gå och se den. Tarzan har premiär den 16 februari på Kristianstadsteatern.

Bilder

image123 Sandras söta hund Molly :)
image124 Som har mycket hår.. :)
image125 Som jag gjorde en inbakad fläta på. :)
image126 Min första svinrygg..
image127

Snörvel

Usch, inte e läget så mycket bättre än igår... Men kanske beror det lite på att man inte är särskilt fräsh efter att ha legat på soffan i två hela dygn.. Ska hoppa in i duschen senare o se om jag känner mig lite piggare då kanske. Ska bara vara halva dagen på Tova imorn. På eftemiddagen. Att stå upp i 9 timmar klarar jag nog inte.. Sen ska jag försöka gå ut med Jessica o Malin. Malin som fixat gratis inträde till mig.. då får man ju försöka... pallar jag inte kan jag ju bara åka hem.. Ah, jag e så dålig på att lyssna på min kropp känner jag..

Så vad har jag glott på idag?
House. Mamma hade låtit dvd fortsätta spela in efter idol i tisdags så jag tittade på programmen som spelats in därefter...
9/11 Miljonärsänkorna
Vem åldras värst
Ellen
Vänner
Sabrina tånårshäxan
Fresch prince Bel Air
Omaka systrar * 2
Skulle sett That 70s show men jag somnade en stund och drömde att det bara fanns tjejleksaker. Bara en Zorromask fanns kvar...

Har faktiskt gjort en del plugg idag med :)

Sjukling

Japp så det blev det i alla fall så att jag fick åka hem från skolan för att jag blivit sjuk..... Sov hos Sandra i natt och efter träningen igår så kände jag mig inte alls bra. På morgonen kände jag mig likadan. Gick till skolan ändå. Såg ut som en zombie, no make-up, blodsprängda ögon... Fick höra att jag liknade en pestsmittad kanin. hehe! :P Min klass e underbar. Tänkte försöka va i skolan tills mamma skulle ställa bilen i stan så jag kunde ta den hem vid 10.. Hann börja klippa på min herrdocka men kände att jag orkade verkligen inte mer. (Brandövning blev det oxå i morse, så man fick gå ut i bara kortärmat som jag hade. inte bra.. :P)  Med gott samvete åkte jag sedan hem. Då hade jag i alla fall gjort så gott jag kunde. Så skönt att komma hem. Åt lite, tittade på idol som mamma spelade in till mig igår och sov sedan 2 timmar..  

Nu ska jag försöka mig på en förbannad företagsekonomiläxa....

Vet att många e sjuklingar nu. Hoppas ni kryar på er snart! Särskilt till på fredag för då e det lotus och då har jag gratis inträde! (va bara tvungen att få in det nånstans... ;) )

I skolan

En lagom rolig dag idag. Hade historia för inte så länge sen. Ganska kul men har man den snörvlande näsan som jag har just nu så vill man helst bara ligga i en go säng o glo på tv. Vet inte alls vad jag gör här egentligen faktiskt. Vet inte hur många gånger jag fått höra: "vilka röda ögon du har". Tack... :P Är nästan aldrig hemma från skolan eftersom jag inte ofta är sjuk. I alla fall inte feber, i så fall bara förkylning o då pallrar jag mig till skolan fast man e hängig... Är jag nån gång hemma får jag typ panik och ångest för då måste man ta igen saker för man ska fatta nånting när man kommer tillbaka. Usch ja. Fast å andra sidan kanske man skulle bli hemma för att inte smitta ner andra i klassen... mm.. Men det e ju redan så många som är förkylda och sjuka så det e nog lugnt. :P hoppas*

Usch jag e nog trög om jag tränar ikväll.. Jag o Sandra tänkte försöka komma in på Afropowerdancen ikväll istället.. Men så tänker man på alla de killar som dött på fotbollsplanen som varit förkylda.. Jag får ta det jätteförsiktigt för nyfiken som tusan är jag ju på det och dessutom måste jag komma igång med träningen nu för att bygga upp mitt imunförsvar så man inte hamnar i sådana här sitsar. :) Bra tänkt va?! Rätt nöjd faktiskt...

Krya på er alla mina sjuka vänner! :D

Nollning

Idag hade vi nollning på Milnerskolan. Det gick inte ut på som på många andra skolor där de super ner ettorna och liknande vilket jag tycker är fruktansvärt onödigt och hemskt. Nej, på milner gjorde de samarbetsövningar och liknande.. Jag och 3 från klassen hade en station. Där skulle vi göra de så fula i håret som möjligt. Med andra ord använde vi oss av tupering, ruffsiga tofsar mitt uppe på huvudet, HÅRSPRAY och sprayfärg i illgrönt, rött, orange och blått. Det var jättekul och det verkade som ettorna med tyckte det. :) De flesta iallafall men sen fanns det en del som var rädda för oss. hehe!


LOST

Fick låna en skiva av Haris med de två avsnitten av Lost jag missade när jag var i Spanien i somras...
 Det var sant.... Charlie dog.... min favorit... varför just han... :/ Någon mer som följer serien?

image122      http://www.tv4.se/lost/artiklar/551909.html

Någon som vet när det börjar igen????


Kalaset

image117 Ängla med mitt kusinbarn Julius. Otroligt söt!
image118 Ängla fick ett Pippiparaply av mig och Nisse...
image119.....som hon verkade älska eftersom hon gick runt med det hela tiden. :)
image120 Mer saker hon fick var: bokmärken, sminkdocka, godispärlor, my little pony-hästar, och låtsasglass som hon oxå lekte mycket med idag. :)
image121 Så kul att ge Ängla saker för hon blir så glad för allt hon får :)

Ha en trevlig söndagkväll mina vänner!

Skissa o Gissa

Igår åkte jag hem till Sara. Mycket kul hade vi. Vi gjorde Skissa o Gissa på passagen om ni har testat det. Det är som pictionary. Oj vad vi garvade! :D

Idag bär det av hem till Ängla som ska ha 3års-kalas. :) Ska bli kul. Hon är världens goaste unge!

image116


Los Angeles

Den 18 februari åkte jag o päronen till L.A. Vilken upplevelse det var och så mycket vi fick se. Något jag aldrig glömmer. :)
image104 Okej, den där bilden är tagen från en affisch, men jag har faktiskt sett skylten på riktigt. ;)

Här kommer lite bilder från semestern!

 Stora förberedelser inför Oscars-galan som till vår förvåning skulle vara just när vi var där! Dagen galan var, stod vi bara något kvarter bort och såg en massa kändisar stiga ur sina limosiner. Dock var det för långt bort för att man skulle kunna urskilja vilka det var. Men tänk, kanske har jag sett Johnny Depp o co..!! Något som mer är nämnvärt, och tänkvärt, är att medans alla mångmiljonärer går på den röda mattan och tävlar om vem som har finast och dyrast klänning går det, bara några kvarter därifrån hungriga, hemlösa människor som letar efter mat och tigger pengar. Helt fruktansvärt vilken klasskillnad det kan finnas i en och samma stad. Även om staden är lika stor som hela Skåne... Jag, mamma o pappa satte oss på ett cafe istället och tittade på det på tvn de hade där. :) Där såg man bättre. På tv:n kommenterade de kändisarnas klänningar och visade stillbilder där någon ritade med en penna. -Ändrade och förklarade hur deras klänning skulle ha sett ut för att va finare än den andres... Precis som en sportkommentator brukar göra ni vet! Helt sjukt vad stort det är.. :P

  Några av alla stjärnor på Walk of Fame.
 Kinateatern i Hollywood. Utanför låg plattor med några av de största stjärnornas hand och fotavtryck. Woppi Goldberg hade då inte stora fötter hon, men det hade dock John Travolta!

image91 Vi besökte Universal Studios där de hade byggt en nöjespark. Man fick även åka i ett tåg där man åkte runt där de hade filmat en massa scener. Mycket intressant. Vi fick bl.a. se ett kraschat flygplan som låg och rykte som de använt bl.a. i Världarnas krig. Även Desperate Housewifes-kvarteren såg vi :)
Hiltonhotell. Där kändisarna bor när de ska filma på Universal..
 Högt upp låg det!
 Utanför Universal-parken. Där fanns shopping, restauranger etc.. Det var jättefint att gå där när det hade blivit mörkt med alla neonskyltar.
 Hard Rock café! Cooooolt!!

 Chinatown som är en stadsdel i L.A.
 Där fanns en annan del som hette El Pueblo där det var mexikanskt. De sa att det var där L.A började. På den tiden bodde där bara 3000 invånare, med andra ord några färre än idag.. Det fanns jättemånga mexikanare i l.a., inte bara i El Pueblo. Så på många reklamskyltar stod det först på amerikanska och sen på spanska.  Det fanns även stadsdelar som hette: Koreatown och Little Tokyo. Så på en vecka besökte vi nästan hela världen. :)
 Vi åkte i en buss som tog med oss upp till Hollywood Hills, Beverly Hills, Bel Air... Med andra ord, bort från slummen till de rika områdena där kändisarna bor. Tog de flesta bilderna med min engångskamera.. men på bilden ser ni Nicholas Cage hus. Fler hur vi såg var: Ett av Paris Hiltons hus, Tom Cruise o Katie Holmes, Charlise Theron, Leo DiCaprio, Ben Affleck o Jennifer Garners, Osbouneshuset, Fresch Prince Bel Air-huset, Dr Phil. haha. Han hade mycket blommor.. Sen såg vi oxå Aaron Spellings hus där han bodde, han som gjort serierna Beverly Hills och Sjunde Himlen och som har dottern Tori Spelling.. I det huset hade de ett rum de bara använde en gång om året. Det var när Tori skulle öppna julklapparna! Åter igen, tänk på de som inte har något tak över huvudet...  :(
 Här är affären där Julia Roberts blev illa behandlad av expediterna i Pretty Woman.
 En byggnad där de spelar in många polisfilmer. Tror den är med i Snuten i Hollywood.
En Louis Vuition-affär. Där vågade vi inte gå in ifall vi skulle råka nysa... :P
 I Santa Monica. Tog mer än timme att ta sig till stranden med buss. Men till slut fick vi se Stilla Havet. Dock badade vi inte..
 Bilder på skyskraporna i Downtown L.A.
 En skolbuss..
image114 Och en sån där vattensak som hundar brukar kissa på i tecknade filmer. Den första bilden jag tog. :P

En mycket rolig och intensiv vecka hade vi. Glad att vi inte blev påkörda. De körde som dårar på vägarna som var 5-filiga och det tog en evighet att ta sig över ett övergångställe så breda de var. :)

Någon mer som har varit där?! :)

På bibblan

Igår på min lunch gick jag till biblioteket för att låna en bok. Ska gå upp för trappan och där trappan svänger slår jag upp blicken och får syn på en massa ungomar som stirrar tillbaka på mig. Hjälp! Och vem står i den stora klungan om inte Sandra! Jag utbrister nåt "oj" och jag o Sandra flinar till varandra. haha! De var visst på studiebesök på bibblan! Och det roligaste va när deras "guide" frågar mig: Är du sen eller?! Jag: Haha nej jag tillhör inte denna klassen! Ah det va lite en sån där man-måste-va-där-upplevelse. Men ah va knäppt det blev.. :) Sen hade både jag och Sandra gått o flinat åt detta ett bra tag efteråt.. :)

Inte slarva med plackersen!

Igår när jag och underbarlingen skulle sova såg vi ett program på tv som jag mådde riktigt illa av och som gav mig en ordentlig tankeställare! Det handlade om några människor som hade tandläkarskräck och som inte hade undersökt tänderna på tio år! Deras tänder hade blivit alldeles gula, svarta, sneda, håliga, bortfrättna.. Det var det äckligaste jag sett. Den ena killens framtänder såg ut som äppelskruttar. Mat mellan tänderna hade frät sönder dem från sidorna. Så för Guds skull använd plackers! :D De kunde inte äta ordentligt så de fick krossa maten med tungan upp mot gommen för att kunna svälja maten. De hade även svårt för att prata.

Killen med äppelskutt-tänderna fick dra ut 9 stycken! och fick lov att använda en tandprotes. inte så kul.. men det blev fint iallafall.. Hans syster, som va så dum att hon till o med rökte, hade sådan panik att de bara lyckades skrapa bort tandsten. Men det var ingen liten sten ska jag säga! Sen fick man se en annan tjej som var godismonster som fick helt nya gaddar. Och vilken skillnad det blev! Att tänderna kan göra så mycket för hela ens intryck! Från ett odjur till en skönhet. Och så glad hon blev. Det var kul att se. :)

Nej usch vad jag mådde illa igår, kunde inte titta när de visade hur de drog ut tänderna. blää! Har man tandläkarskräck skulle man definitivt inte ha tittat på det programmet kan jag säga! Det är nästan så att man fick det fast man inte haft det förut så äckligt det va. Jag vet att Sandra och fler av mina vänner tycker jag borstar tänderna i en evighet, men jag lovar det kommer ta ännu längre tid nu! Och jag kommer käka flourtabletter som godis!


Inget stoppar oss nu

Ja i tisdags skulle ju jag och Sandra och hennes mamma Sabina gå på Afropowerdance. Hur var det då? Jo, vi kommer in på ett friskis fullt med människor. Mestadels kvinnor. Springer fram till apparaten där man registrerar sig. Vad står på lappen man får då? Väntlista nr 20. Kul... Så vi kom med andra ord inte in i salen för att testa på det som lät så roligt.. Menmen.. Vi tittade i alla fall in lite grann för att se vad det var för något. Såg spännande ut. :) Hoppas man kommer in en annan gång. Om man är där tidigare kanske... Någon som provade?

Så vad gjorde vi istället? Vi funderade på att ut o gå en runda, men det hade hunnit bli ganska mörkt då så det blev att vi la oss på sängen och tittade på Idol istället. :) Vad tyckte ni om Idol?  Jag tycker det e rolig underhållning, både att se de duktiga och de som gör bort sig just bara för att få va med i tv.... Dock tycker jag det e fel att visa en del av människorna som är där.. Sådana som, som även min pappa skriver om, nervösa tonåringar som inte träffar precis alla toner rätt och får sig en utskällning istället för bara ett "nej tack". Även de som inte kan ha alla hönsen hemma... :/ som han som inte kom ut genom dörren... Hjälp honom att öppna den istället för att stå med filmkameran i fejjan kan jag tycka....

Igår sov jag hemma hos underbarlingen. Det va mysigt. :) tycker om honom om någon har missat det.. ;)
Jag försökte hjälpa honom att plugga in texten till  "Inget stoppar oss nu" med Black Jack som han ska spela och sjunga på ett bröllop på lördag. Det var inte alldeles för enkelt kan jag säga! Men såå söt va han när han försökte gång på gång på gång och ändrade och hittade på eget. :) Hihi! Blev rätt trött på den låten till slut om man säger så.. På tal om Black Jack så ska jag med TOVA-gänget till Sommarlust och dansa till dem den 28 september. Det ska bli kul! :) Någon mer som ska dit? :D
 Ser ni titeln? :D


Dagens

Kl: 10.29
Väder: Växlande molnighet, uppehåll samt svag vind
Humör: Glatt, halsont
Kläder: Svarta byxor, Linne, Nisses T-shirt (glömde ombyte hemma, sov hos nisse igår) underkläder, svarta skor, juveler
På min högra sida: Jessica
På min vänstra sida: Erika
Vaknade kl: 07.45
Åt till frukost: 2 franskbrödsmackor med skinka och en fralla i skolan. mest luft..
Väntar på: Svenska B
Ska göra idag: Plugga, titta på Adde när han spelar fotboll i Yngsjö.
Ska göra i helgen: Träffa underbarlingen. Kanske på 18års fest hos Oskar och sen ut. Kalas hos Ängla på söndag! :)
Slutar idag: Ca. 12.30!! (istället för 16.45, härligt!)

Nu börjar vi! 


Uppsättning nr 2

Just nu har vi paus i vårt håruppsättande. Idag har vi börjat med loops. Kommer med bilder en annan gång.. :)

Började 12.45 idag. Härligt med sovmorgon. Gick dock upp halv 10 (efter att ha ställt om klockan kl 9) och tittade på "timmarna". Ska ha ett muntligt föredrag om Virgina Woolf på engelskan som filmen handlar om.. Det var en mycket obehaglig film tycker jag. Men ganska bra ändå..

Efter skolan ska jag åka hem till Sandra. Vi ska plugga tillsammans och skratta antagligen.. Som vanligt. Vi har exakt samma humor. :)

Nu e det dax att börja igen. Ha en toppendag. Fick nyss höra av Erika att en kille som spår väder sagt att 70% av september ska det va sooligt väder! :D Njut!!

Bilder från visningen

Kan ni tänka er att jag faktiskt gått som modell?! :D Det var i våras som Jessica från Klipp & Kryll hade mig som hårmodell i golfhallen där det var en mässa med en massa frisörsalonger, (dock inte tova..)
image82

Halsband sökes

Skulle så gärna vilja ha ett halsband med en sax. Vet någon där ett sådant finns att köpa?

image72 Annars va det här halsbandet väldigt gulligt faktiskt. Hittade det på www.asos.com. Det är jag och nisse. :)

Till Dan Jönsson

Tycker det är riktigt kul att Sandras pappa läser min blogg! Tycker absolut att du med ska skaffa en! Det har faktiskt min pappa gjort! Kolla in www.lassesigfridssons.blogg.se. :)



Lådor och korta aftnar

Ja det hade jag ingen aning om vad det var innan jag började frisörskolan kan jag lova er.

En låda ska detta likna:
image68

Alltså man fönar en herre så det ska bli som en fyrkantig frisyr. Nästan som en låda. Nu var detta första gången jag gjorde detta men e ganska nöjd för det. :) Det var till och med roligare än vad jag trodde det skulle vara.

På förmiddagen rullade vi permanent. Slog rekord med mig själv och rullade på 42 minuter. Men skulle å andra sidan kanske lagt en extra stund på att rulla lite tätare.. Jaja. Idag va det farten jag ville ha!

Sedan gjorde jag även en kort afton.
 
Min såg ut så här:
image69 image70 image71
Kort afton=en festfrisyr, lagd med clips och curlers. Lite svårt att få ihop det med både och tyckte jag men det va roligt.
Kolla in ögonen på henne, visst är de vackra?! :P


Imorn ska jag o Sandra gå på Afropowerdance! Det är något nytt de hittat på på Friskis som låter hur kul som helst! Kommer säkert bli många skratt och många bortgörningar. Attans! (Det slog mig precis att jag kanske inte borde ha skrivit detta nu för då kanske ni oxå kommer dit imorn för att spana in när jag gör bort mig!) haha.. Ah va fan, man får väl bjuda på sig själv ibland och släppa loss lite grann?! :D Det e gött. Vi gör bort oss tillsammans. :D

Ha det gott gott folk

En söndag...

Jaopp nu är nog hösten kommit... Det känns i luften...

Snart ska jag sticka till bussen. Ska sova hos Sandra inatt. Vi ska hyra film och ha mys. Vi kände oss båda lite nere idag så vi ska pigga upp varandra och få oss att må precis som att det va en strålande sommardag! Det vet jag att vi klarar av för vi skrattar alltid. :) Vi är bra som tusan!

Dagens citat:
Världen hade sett mycket bättre ut om alla var blinda.

Tänkvärda ord.

ÄNGLA FYLLER 3 ÅR IDAG!! :D

image67

RSS 2.0