Fotbollsträningen

Ah det va såå roligt idag! Var sjukt nervös innan vi började men det gick faktiskt ganska bra! Lite fotbollstänk hade man kvar i skallen. Gjorde till och med ett mål! Å andra sidan missade jag ett öppet mål. haha :D Konditionen va inte heller som den brukade.. menmen. Vi var inte alls så många som vi trodde vi skulle va, så alla som var med idag kommer förmodligen med i laget. Det är bra. Alla va jätteduktiga tyckte jag och vi hade roligt. :)

Fotbollsdax!

Oj vad jag längtar tills imorgon! Imorn ska vi spela fotboll i skolan! Vi ska sätta ihop ett lag med elever från skolan och tävla i Malmö i skol dm senare i vår! Så imorgon ska det va träning och uttagning! Iofs ska det nog väljas 22 av 30 anmälda så chansen är ju rättså stor att man kommer med! åh jag vill verkligen det! :D Hade tur som hittade fotbollsskorna nu efter flytten. Har ju spelat fotboll en gång i tiden. Jag hoppas att jag inte har tappat för mycket på två år.. Har inte hunnit öva nåt innan imorgon heller som jag o lotte hade tänkt göra.. aja. Jag ska iallafall ladda upp med en ordentlig frukost och sedan pasta till lunch! :D Önska mig lycka till!


Dumt att va frisör

Usch och fy. Hade förberett mig på att lotte skulle färga min botten idag på håltimmen. Förut har det gått bra att färga på den timmen men nej inte idag tydligen. Per skulle ha lektion, (men det har han haft innan oxå när det har gått.. hm..) och Anna-Lena skulle på möte (okej anledning) och Jenni bara skakade på huvudet. (hm..) Nej besviken blev jag. Ibland är det bara så dumt att vara frisör för man får oftast gå skitlänge utan att kunna eller hinna göra nånting med sig själv. Klippt brukar man hitta nån till att göra. En sax är inte så svårt att få tag på.. men med färgen är det värre. Salongen har hela tiden fullt upp och på skolan finns det visst andra anledningar.. och så går veckorna... och utväxten blir längre och längre... Nej nu är jag trött. Va bara tvungen att avreagera mig lite.. fasen oxå att man inte kan skriva ner allt i detalj om vad man är förbannad över. Man vet ju inte om det hamnar i orätta händer det man skriver på bloggen.. mm fast det hade nog blivit så mycket text att ingen hade orkat läsa.. :P

Usch nej nu lät det väldigt negativt här.. Nu ska vi gå och skriva nationellt prov i engelska b! Tjohoo! :D

Ben & Jerrys

 Mmm visst va den glassen goood!!

Sandy o Mandy

Igår var jag och Sandra på gospelkonsert. :) Hade fått 2 fribiljetter av Lotte som sjöng solo. Duktig flicka är hon. :) På kvällen tittade vi på Chuck & Larry och käkade ostbågar. Sedan sov hon över här. Myspys :) Massa garv hann vi oxå med. Tänk att man kan ha så roligt. Helt otroligt. :P En sak är då säker, vi två kommer alltid vara bästa vänner. No matter what!

image404image405

Myskväll

ska jag ha för mig själv idag. Har varit och hyrt Hairspray och köpt Ben & Jerryglass som jag ska hugga in. :) hoppas den är värt priset.. älskar glass!

Imorn blir det upp o jobba på hm några timmmar (långlördag), sedan bär det av på kalas hos hulda. :) (mathilda är hon mest känd som) sedan blir det tjejkväll med sara, kicki, hanna och vicky! Länge sen man hittade på nåt med de töserna. :) På tiden nu!

Nej nu smälter glassen snart. Tjingeling pling!


Den bjuder jag på ikväll.. :)

image403

En mysig söndagsmorgon hemma på Malins golv. :)

Dansuppvisning

Igår var vi och tittade på Änglas dansuppvisning. De är så otroligt söta när de springer runt och sprattlar med armar och ben. :) 
 Ängla i vit tröja, svarta byxor och svart scarfs, bästisen Tilde till vänster om Ängla i svart.


 "Tack för ni kom" var det sista hon sa till oss innan vi skildes åt. :)
 Tilde och Ängla :)


Besserwissrar

Jag gillar inte orättvisa människor. Jag gillar heller inte besserwissrar. Folk som ska sätta dit en och vara helt perfekta själva. Finns det nåt mer irriterande?!

I övrigt har detta varit en toppendag! :) Ja, tom provet gick ganska bra.. det kändes bra iallafall.. Paj med vaniljsås hade vi i matsalen, vi har hittat en låt vi vill springa ut till på studenten men det säger jag inte vilken det är! HIHI. En intressant historialektion hade vi sen. Historia är nog mitt favoritämne. Kanske för att vi har en sån bra lärare med. Det gör mycket. Sedan har jag klippt marcus. Det var trevligt. Efter det tränade jag. Gick bra. Och nu tar jag bara det lugnt. :) Gött.


usch

nu ska jag snart skriva nationellt prov i svenska.. igen.. för att kunna höja mig.. inte motiverad för 5 öre.. för ifall jag får högre betyg måste jag göra en uppgift till för att få högre betyg i slutbetyg..  kasst..

önska mig lycka till..

with every ending comes a new beginning

 


















Klipp klipp

Idag har vi haft modellpass i skolan. -Fri dam och herrklipp.  Klippte till Sofie idag, trevligt som vanligt. Och snart ska vi käka pizza i parken. Det är myspys a la soffa & manda. :) Sedan raggade jag upp en golfare som fick klippa sig eftersom jag inte hittat nån killmodell.. :) Det var visst många som ville ha gratis klippning och slippa matten. :P
Nu sitter jag och Malin här och jobbar med företagsekonomin. (projektet tänkte jag skriva eftersom vi brukade göra det på onsdagar förut.. saknar det..)  F-ekonomi är det värsta ämne jag någonsin har läst i hela mitt liv.. då va tom kemi och fysik roligare...

Shoppingtur i Malmö

Puh! Det va inte cancer. :) Det va nog bara lymfkörtlen som svullnat upp på ena sidan för jag hade en liten knöl på andra sidan med.. så nu får jag inte trycka mer på den och om den inte har lagt sig om vecka ska jag åka tillbaka.. Men det är nog ingen fara med mig. :)

Idag har vi oxå varit i Malmö, jag, Jessica, Malin och Gurra. :) En mycket trevlig dag med fint väder hade vi. Hittade faktiskt en studentklänning oxå. :) 

Knöl

Upptäckte ikväll en knöl på halsen.. bredvid den högra mandeln sitter den.. usch jag hatar sånt.. äckligt är det att trycka på den med.. men ändå kan jag inte sluta trycka.. :/ så för att slippa gå och oroa mig ska jag åka till doktorn imorn.. försöker intala mig själv att det inte är cancer eller nåt annat farligt... :/

Jag och Malin har fnissat hela dagen. :)

Idag har varit en så otroligt härlig dag! Vilket väder! Ah jag njuter för fulla muggar när det är vindstilla och solen står på. :)

Det har oxå varit en mycket rolig dag. Idag var klassen hos floristerna på Österäng. Ibland har vi samarbete med dem. Vi gjorde hårsmycken av blommor och en liten bukett som vi fick ta med hem. :) Var jätteroligt att knåpa ihop små saker. Och ganska fint blev det med, för att va första gången. :) Nästa vecka ska vi göra festfrisyrer på dem på vår skola och sätta i hårsmycken.

Jag har oxå tagit igen en kreativ färgning idag. Hittade ingen modell förra veckan så jag fick ta igen det idag. Så jag färgade Lotta. Mörkbrunt med två effekter på sidorna i koppriga nyanser. Blev faktiskt bra. :)

Togaparty!

I fredags var det dax för 3:3 igen! Den här gången var det Togaparty!

 Jag och Malin togar till oss hemma hos Jessica

 Riktigt bekvämt var det! Skulle kunna gå ut så jämt faktiskt!
 På väg till förfesten. Ser ut som vi har rymt från sjukhuset! :P haha.
 Förfest hos Haris!
 På 3:3n hade vi skoj men vid 1 drog vi över till Grand och fortsatte kvällen. Där fick man då blickarna efter sig! haha. :P En superkul kväll hade vi med många galna upptåg och människor!

'Fler bilder finns på http://sigfritts.bilddagboken.se/p/main.html !!


Sista svingen

Igår var sista föreställningen med Tarzan. Suveränt bra var det . Helt otroligt. Det kunde inte ha gått bättre asså. Och jag inte kunde ju förståss inte låta bli att böla som en gris.. precis som min bror haha.. det går visst i släkten.. :P Jag är så stolt över honom. Alla var så fruktansvärt duktiga och jag är så otroligt glad för att få ha lärt känna dessa människor. De är underbara människor. Det var så kul att se dem igen. Ja oj vad kramar det blev... :) Love you!

Efter att ha kramats färdigt stack jag till Bjärnum. Helt otroligt att jag hittade! :D fast jag har varit här många gånger.. Jag körde hem till Gurra som hade fest. Fast när jag kom dit låg alla och halvsov i soffan och glodde på tv.. haha. Nu sitter jag på Malins dator och surfar lite.. Hon och Jessica sover förståss.. Det är alltid jag som är uppe först. :P Kan inte somna om när jag vaknat på morgonen och det är så ljust genom fönstret.. :P

Ha en go dag mina vänner!

hm

Jag hatar orättvisor. Det är det värsta jag vet. Ibland tvingas man dock leva med dem. Hur svårt det än är. Det är inte heller rättvist.

---

vad skönt o veta min vän när du tappar förståndet du inser snart igen att det inte är första gången.

Hv3

I morse började vi med religion där alla skulle ha fixat en låt med ett budskap och så skulle man spela upp den för klassen och berätta om vad den betyder och varför du valde den och så.. (Jag hade ju såklart glömt läxan.. men det är en annan femma..) Det var flera i klassen som öppnade sig ordentligt och spelade upp låtar som de förknippade med släktingars död och så.. När lotte spelade upp Som en bro över mörka vatten som spelades på hennes farfars begravning brast det för mig, känslomänniska som man är.. Den låten spelades nämligen även på min farfars begravning. Det är helt otroligt vad en låt kan göra med en. Att de kan få ur en så mycket känslor. Jag var inte den enda som satt och torkade tårarna under den lektionen kan jag säga.. Jag tycker det är så starkt och modigt av dem att öppna sig så. Det kan bara bero på en sak och det är att vi har en så jäkla bra sammanhållning i vår klass. Vi är som en familj. Man kan vara sig själv och man kan slappna av. Det är så otroligt skönt. Jag älskar min klass. Det kommer bli en stor saknad efter den efter studenten.

image383

Ge blod

Den 27e maj ska jag och Lotte ge blod! Vi hade bra blodvärden och allt sånt där.. :) Känns bra att göra en god gärning. Sjukhusen i Sverige behöver hundratals liter blod varje dag för att rädda livet på sjuka och skadade. Människor som ska opereras, människor med cancer, trafikolycksfall.. Blod kan inte tillverkas på konstgjord väg och dessutom är det en färskvara så därför behövs det hela tiden nytt blod från blodgivare. Gå in på www.geblod.nu och anmäl dig oxå!

Nu har äntligen Desperate Housewives börjat! Härligt! Älskar den serien. :) Och imorgon är det satc! :)


Gravid!

Idag ska jag och Lotte till sjukhuset och göra provet inför blodgivningen. Hoppas verkligen på att jag får lov att göra det snart, men man vet aldrig det är många regler.. Sedan ska jag och Haris gå lite på stan och sen åka och träna. Vi ska köra på varje tisdag nu har vi lovat varandra. Kul att ha fått en träningspartner! :)

Inatt drömde jag att jag var gravid! Det var så läskigt att när jag vaknade så tänkte jag att jag aldrig skulle bli det! Magen var mellanstor och lite sladdrig men ändå kompakt! Och jag hade sån panik över det! Jag sa till doktorn att jag vill inte få en sån där sladdrig mage efter graviditeten som alla får! Och så tänkte jag på mina vänner som sagt att ifall de blev gravida nu så skulle de nog behålla barnet, vilket de faktiskt sagt på riktigt oxå. Men jag fick sån panik och ville inte ha det kvar men det va för sent att ta bort det. Usch det va så läskigt... Vet faktiskt inte om jag håller med mina vänner i den frågan, särskilt inte efter den drömmen.. Nej jag ska inte fortsätta spekulera i den frågan känner jag...


Nu ska vi ha lite engelska... ciao


Engla

image2687 (bild aftonbladet.se)


Tycker att vi alla ska skänka en speciell tanke till Engla och hennes familj. Det är fruktansvärt att sånt här händer. Var rädda om varandra. Man vet aldrig vad som händer.


Klass 9c

Ibland saknar jag Sånnatiden. Visst det va mycket skit där som blev sjukt skönt att slippa men man har oxå mycket glada och roliga minnen med sig från högstadiet. Cyklade förbi där igår när jag skulle träna. De har byggt en stor byggnad där som jag tror ska vara ett dagis eller nåt, och de har byggt det precis där vi alltid satt i gräset och väntade på bussen. Ah det va så mysigt o sitta där.. Jag och Kicki var Sånnaskolans sångfåglar som gick runt i korridorerna och sjöng Fell in love with an alien. haha.. Tusan vad jag saknar det! Och när vi klättrade över spjälväggen för att komma in i biblioteket på morgonen för att kunna sitta vid datorerna.. hehe.. Ja mycket knasigheter och pinsamheter fick vi vara med om där. Minns när jag skulle hämta frukt i Blå Hallen och halkade på ett bananskal precis när en viss snygg kille jag spanat in gick förbi...! :P Polenresan var grymt rolig, lika så det traditionella spexet dagen innan jullovet och för att inte tala om avslutningsmiddagen! Så idag kände jag för att lägga upp lite bilder för klass 9c.
 9c, vår sista avslutning  9c, avslutningsbild
 Alex, jag, Carro, Kicki, Vera. Vi ägde. Saknar er!
 Kicki och jag på avslutningsmiddagen. 
 Marcus, en av de bästa lärarna, släpper loss på dansgolvet. :)
 en fjant. :P


rip

Idag hämtade jag Ängla på teatern för barnpassning. När vi nästan va hemma körde jag på en stackars ekorre. Kände en liten duns men det kunde lika gärna ha varit groparna i vägen men det måste ha varit den lille ekorren. Såg i backspegeln hur den hasade sig iväg. Jag ringde pappa som kom cyklandes med spaden. Medans Ängla satt i bilen tittade vi efter den och hittade den liggandes bredvid vägen den stackarn.. Helt livlös med en sprucken mage typ... Usch det va hemskt.. Har aldrig kört på något djur förut.. men jag är iallafall glad att det inte va nån katt som kanske tillhörde nån av alla barnfamiljer som bor här.. Fick många frågor av Ängla. Varför körde du på den? Varför sprang den på vägen? Varför hade farfar en spade med sig? Är den död? Hur svarar man på dem egentligen... Försökte väl säga till henne att jag inte kunde hjälpa det och att ekorren inte förstår att man måste vara försiktig i trafiken och att den kanske klarade sig ändå..

Kalles

Nej, den va inte jättegod som de lovade i reklamen! Denna tuben är äcklig! Inte för att jag trodde den skulle va god, men man måste ju testa.. :P


Bilddagbok

Nu har jag oxå bilddagbok! Kolla gärna in den här http://sigfritts.bilddagboken.se/p/main.html  

Galet

Igårkväll samlades jag, Sofie och Kicki hemma hos Lotta. Vi hade tjejfest med pizza, prat, skratt, sång och galna upptåg. haha. Det va jättekul. Jag har då roliga vänner. :) och knäppa! Ikväll blir det lugnt tillsammans med Lotte. Blir väl lite film och godis.. :) mys. En sån här helg behövde jag verkligen nu. Nästa helg är det dax för röj igen när det är 3:3 med tågatema! Yeah. :)

Kändisfesten!

Ah vilken rolig kväll det va igår! Superkul hade jag! :D  Vi samlades hemma hos Mia i Hässleholm. Klädde ut oss och så kom det mer trevligt folk och så festade vi och hade kul! Sedan drog vi till Kings Head och dansade för fulla muggar. :) Sov gjorde vi 4 stycken i mias säng och bell sov på soffan. Klockan 7.45 ringde klockan. Dax för skola... Så flottiga och dana pallrade vi oss iväg till tåget.. I krstd köpte vi frukost på mcd och drog sen till skolan. Har varit en slapp dag idag. Tur det. Ah jag älskar min klass. Den är underbar. :)

 Världens bästa Karlsson och världens starkaste Pippi!
 Lara Croft, Karlsson och Julia Roberts
 Delar av Spice Girls och Ronny och Ragge
Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump!
 Sockerdricka direkt från trädet!
Bröderna Fluff!
 Klassen! 
 Överblick
 

Invigningen

Här kommer lite bilder från invigningen av våra frisörlokaler som vi hade i höstas. :)

Den dramatiska/trendiga gruppen (jag, ida, erika, sandra, malin, diana)
 Den romantiska gruppen  (elin, marie, lotte, mia)
 Den klassiska gruppen (emma, jessica, steffi)
 Nästan hela underbara klassen HV3!
 Elin och jag  Mia och erika  Lite fjönterier hann vi oxå med :)

Kändisfest!

Har precis kommit hem från Friskis. Har tränat med Haris ikväll. Det va roligt. :) o han viftade på med handduken sin! haha.


Imorn blir det party! Nästan hela klassen ska med så då får man passa på! Eftersom vi bor på så skilda ställen så är det svårt att få ihop det att festa tillsammans men imorgon verkar det som de flesta ska med! Det är studentfest med kändistema som står på schemat! Nån som kan gissa vad jag ska vara? Hm.. jag kan ge er en ledtråd... Hon har samma hårfärg som jag....! Ja.. och nu vet ni ju oxå att det är en hon.. :)

Nu ska jag äta maten och fortsätta titta på min vännerbox jag hyrde igår för bara 15 kronor! Det måste ju bara ha blivit fel...! :P Eller så va det ödet... Eller både och då.. 

Hej

Blodgivare

Nu har jag äntligen anmält mig som blodgivare. Har länge funderat på det och sagt att en dag ska jag göra det men det har inte blivit av, inte förräns idag när jag plötsligt bestämde mig. Jag gick in på http://www.geblod.nu/ och anmälde mig. Det tycker jag ni oxå ska göra.

Geblod.nu - Mest om blodgivning från Sveriges blodcentraler

Den där bjuder jag på idag

image356 Bild från vår klass julshow med schlagertema. Jag dansar och mimar till "Dansa i neon" som en Lena Ph. :)

några rader

Ikväll är det fest! Ska bli riktigt kul! :) Vad sören ska man ha på sig bara?!

Imorse vaknade jag, satte på tvn och vilket program gick på 3an om inte scrubs?! Det måste ha varit meningen att jag skulle vakna just då. Japp.

Vad tycks om min nya blogg? Inte särskilt avancerad.. men det tog tid! :P


Hej på dig Haris!

Hoppas du är nöjd nu! :D

image355

En eftermiddagsfika på Darins i somras, jag, Haris, Sofie och Ida. :)


Stalker över för min del

Tävlingen Stalker började på skolan i tisdags. Tävlingen där man får en lapp med namnet på en annan tävlande och ska slå ut den ur leken genom att "skjuta" med en banan eller slå med en kudde. De enda skydden är en cykelhjälm som skyddar mot banan och en badring som skyddar mot kudden. Den som samlat flest lappar vinner en ipod. Igår slog jag ut en tjej och vann en lapp och imorse skulle jag slå ut nästa. En Linnéa i hv1. Går in och slår henne med kudden och skriker: "Yes du är tagen!". Får tillbax: Men jag är inte med! Det är nog den andra linnéan som du ska ta o hon är sjuk idag! och hela hennes klass gapskrattar efter mig..Typiskt. :P haha! Sedan åkte jag idag ut ur tävlingen. Så typiskt. Jag som hade fixat en badring till den timmen jag skulle ha lektion med den jag listat ut skulle få ut mig... så kom hon och petade i magen på mig med sin banan.. Ah.. lite dålig förlorare är jag ibland.. just när det e sånna tävlingar som inte sker så ofta.. aja! :P


Gjorde bort mig på bussen i morse oxå. Jag skulle hoppa av bussen och hade glömt att stänga väskan som jag hade i knät. Så när jag reste mig trillade alla saker ut på golvet! Precis när bussen som var proppfull med människor hade stannat! Så jag fick snabbt som tusan samla ihop sakerna och be chauffören stanna igen som hade börjat småköra igen för att stressa mig ytterligare.. Precis som det skulle behövas..  :P Det ligger säkert nån tampong rullandes kvar där på bussgolvet.. (och nu vet alla på bussen att jag har mens... Typiskt... haha. )

Soffpotatis

Aaaah jag kan knappt fatta att det är sant! Jag har verkligen inte något plugg alls att ta itu med nu! (men imorgon har vi både religion och svenska=slut på friden) Det är så otroligt skönt! Slutade 11.30 idag, åkte och käkade på subway med Malin. (Efter tredje försöket va mackan faktiskt god :P) sedan åkte jag hem och ändå sedan dess har jag bara legat i soffan och glott på tv.. o sovit lite.. o läst lite bloggar... o glott lite mer på tv.. Ah, vilken soffpotatis! Men det tycker jag att jag är värd att vara nu efter den där tusans slutrapporten och allt jobbande på lovet. Ja.. jag stannar nog kvar här ett tag.. sedan så kanske, men bara kanske, går jag ut och går en sväng.. Men som sagt, bara kanske... :P

För ungefär ett år sedan började min hosta. Jag hade sedan hosta hela sommaren och jag fick sitta upp och sova för annars gick det inte! Såg nog ganska kul.. Nu har jag blivit förkyld och börjat hosta igen! Jag har inte behövt sätta mig upp ännu, men det börjar knyta sig i magen ibland så jag verkligen måste hosta.. Det riktigt kliar i halsen! Usch. Vill verkligen inte va med om samma sak även detta år..!

Nu ska jag iallafall stryka lite kläder för att göra nånting vettigt. :)

Bilder!

Framkallade mina två engångkameror som legat i lådan hur länge som helst. Fick inte så många bilder vilket va lite synd, men de jag fick gav mig härliga flashbacks! :) Här är några av dem som jag skannade in..

 Här är vi i Torrevieja, Spanien där jag med familj tillbringat de flesta av mina somrar. Vi går längs strandpromenaden in till stan och kvällsmarknaden. Den doften som är i den luften och den värmen som finns där på kvällen är den bästa man kan känna! Ååh vill dit igen!!

 Ängla åker karusell på tivolit, för säkert 10e gången! :D Och lika kul va det varenda gång! Både för henne och för oss som tittade på. :) Mussekarusellen va hennes favorit. Jag vill åka musse... den musse som jag oxå åkte i när jag va lika liten. :)

 Här är vi på vattenlandet Aqualandia i Benidorm som vi alltid brukade åka till. Såå härligt är det där. Högt upp i bergen ligger det med härlig natur och fina bassänger. Här tar vi oss en fikapaus i det gröna. :)

 Jag och Ängla blev bästa vänner när vi va i Spanien! Här busar vi för fulla muggar i leklandet! :)



Och här är 2 bilder från Los Angeles

 Jag och mamma utan för Unsiveral Studios. Såå jäkla häftigt va det där! Verkligen en upplevelse!

 Vi fick bland mycket annat åka på Desperate houswives-gatan! Japp, tro det eller ej! Då följde jag dock inte serien men tog iallafall den här bilden.. ska se ifall jag ser det på tvn när det börjar igen. :)

Trevligt med lite bilder visst? :)

Äntligen!

Äntligen ska Desperate Housewives börja igen! Som jag har längtat! Och sen ska ju Sex and the city oxå börja igen på 3an. Det kan man oxå se hur många gånger som helst ju. Härligt!


Ny personal är bedrövligt!

Ja då har det väl gått en vecka sen jag bloggade sist.. Har verkligen haft fullt upp och sen när jag skulle logga in här om dagen gick inte det. Men nu gick det visst!

Vad har jag gjort sen sist?
+Jag har varit på Johan Glans! :) Han är helt klart den bäste komikern som finns. Utan tvekan. Man satt och garvade hela tiden! Ända från början när han fick sänka mickstativet typ en halvmeter. :P

+Jobbat på både Hm och Tova. Fick jobba långlördag och långsöndag för första gången ute i butik. Lördagen var stressig som tusan! På söndagen fick jag min första besvärliga kund. Jag fick höra att ny peronal är bedrövligt! bara för att jag inte hörde när hon mumlade fram att hon hade hängt undan en tröja. hmf. Kan ju inte hjälpa att hon mumlar när jag är förkyld och halvdöv.. Sen fortsatte hon va hon sur när jag frågade vilket i vilket namn hon hade hängt undan: Gustavsson fortfarande! Ursäkta mig...

+Varit i Malmö med Jessica och Malin. Handlade inte så mycket efetrsom jag nästan precis varit där men en svart klänning blev det och en jeanskjol. Dagens bästa var när vi skulle köpa glassdrinkar i triangeln. Jag beställde först: En glassdrink hallon tack. Så sprang hon iväg o skulle göra den innan Malin ens hann säga att hon ville ha en likadan. Sen såg vi att hon gjorde min drink och sen hällde ut det som blivit över i vasken! Haha. Ni skulle sett hennes min när Malin sen sa: Hej jag vill ha en likadan! hahaha! :D

Sovit hos Sofie. Vi handlade på Maxi, slängde oskars sopor..pantade flaskor. Sen åkte vi hem och åt glass med varma hallon och Arlas hushållsost! inte på glassen men.. :P Ah den e god!!

+Varit ute och festat med Cissi, Lotte, Erika, Marie och Linnéa. Vi skulle bara haft melodifestivalkväll hemma i Cissis lägenhet men vi hamnade ändå på Grand till slut.. 23+. :P haha. Jättekul va det!

+Haft Scrubsmaraton med Haris. i like scrubs.

+Målat naglarna med ängla. Vi har samma färg! :)

+Blivit klar med slutrapporten! Tjohoo! 17 sidor. puh, det va jobbigt.

Japp, nog går loven alltid fort.. :)

Ha en god dag.

RSS 2.0